سلام امین جان

عیدت مبارک.
از تلاش و شکوفایی همیشه لذت میبریم
اگر از یک جوان خوش ذوق و مومن باشه چه بهتر
من توی ملاحظات فنی رندر وارد نیستم
اما نرم افزار زیاد دیدم. تو هر رده ای برنامه زیاد تست کردم.
چند تا نکته هست که میتونه به موفقیت شما انشاءا... کمک کمه
اینکه خودتون فرمودین سادگی نرم افزار خیلی مهمه. اگر شما بخواین یوزرهای چسبیده به تکنولوژی های نامدار رو به طرف خودتون جذب کنین که قاعده پیشرفت و تکامل و حتی بازخورد و بهبود هم همینه، پس باید سعی کنین بیشتر فکر کنین و راحت تر اجرا کنین. اینکه یوزر احساس کنه برنامه هوشمنده خیلی تاثیر داره. اینکه احساس کنه طرفش یه آرتیست هست و یه رندرچی توی عکس العملش فراوون اثر داره.
این موارد با طبقه بندی و گرافیک اینترفیس بهینه و بهینه تر خودنمایی میکنه.
خوشدستی کار و پیشنهادهای شما به کاربران حرفه ای میتونه مشت شما رو پر یا خالی نشون بده.
به قول فرخ جان اون مدلای ساده رو شاید بهتر بود اصلا نمیذاشتین.
برای اینترفیس من یه پیشنهاد طلایی به شما میکنم که حتما این سایت رو ببینید. اینترفیس جادویی sculptris که باعث ورود من به بیومدلینگ ! شد. به خاطر احساس نشاط یک نرم افزار بود که من جرأت کردم یه پرنده مدل کنم.
http://www.seanjmacisaac.com/2D/interface/
...
منم متاسفانه الان کار دارم اما این نکته رو فراموشم نشه بگم.
امکانات بیشتر با زحمت کمتر میتونه بازم جاذبه داشته باشه
برنامه رندر موتیوا کولیمو رو دیدین؟
این برنامه اطلاعات حجم و رندر رو ذخیره میکنه و بعد از رندر اجازه دستکاری رنگ و انعکاس و یه چیزای دیگه رو به یوزر میده.
اینکه رندر شما داینامیک تر از یه عکس باشه میتونه خیلی جالب باشه ...
...
یه پیشنهاد جادویی هم دارم که نمیدونم اصلا شدنیه یا نه:
من توی متریال های میپ گری بال منتال ری یه سیستمی دیدم که خیلی جالبه
تمام رندر از روی انعکاس از روی یه کره مرجع ایجاد میشه. موتور رندر فقط میاد فیس های هم نرمال از روی کره رو با فیس های هم نرمال حجم یکسان در نظر میگیره. این یه جور مهندسی معکوس تو رندر میشه. در واقع با عکس فلز به رندر فلز میرسیم و با عکس پلاستیک به رندر پلاستیک.
خب حتما میگین این توی انعکاس متقابل و فیزیک نور مشکل ایجاد میکنه اما من فکر میکنم یه قابلیت خفن برای ارتقا و دستیاری هر موتور فیزیکی هم میتونه باشه. چیزی تحت عنوان پیشنهاد به موتور و حدس زدن اون و رسیدن به شرایط مشابه.
اگر بشه جنس متریال رو از روی عکس و یا نقاشی تو فتوشاپ پیدا کرد چه تحولی ایجاد میشه ...
آقا خیالپردازی شروع اختراعات هست.
ما رو بردی به خیالات.

منتظر بیشتراشیم
فعلا یا علی