SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام
پلاگین trapcode form 4.3 را در افترافکت 2020 نصب کردم ، نمیدونم به اینترنت وصل شد یا هر چیز دیگه ، علامت ضربدرِ قرمز روی این پلاگین اومد .
پلاگین را حذفش کردم و یه فایلش را در پوشه ی Program Data حذف کردم و دوباره نصب کردم ، بازم همین مشکل را داره .
این پلاگین را از Trapcode Suite 16.0 نصب کردم . پلاگینِ trapcode particular اش مشکل نداره .
شبیه به ضربدر در لینک زیر میشه :
کسی میدونه چجوری رفع میشه؟
پلاگین trapcode form 4.3 را در افترافکت 2020 نصب کردم ، نمیدونم به اینترنت وصل شد یا هر چیز دیگه ، علامت ضربدرِ قرمز روی این پلاگین اومد .
پلاگین را حذفش کردم و یه فایلش را در پوشه ی Program Data حذف کردم و دوباره نصب کردم ، بازم همین مشکل را داره .
این پلاگین را از Trapcode Suite 16.0 نصب کردم . پلاگینِ trapcode particular اش مشکل نداره .
شبیه به ضربدر در لینک زیر میشه :
مشکل خط قرمز در پلاگین Trapcode Particular - استودیو طراحی نگارخانه - آموزش افترافکت موشن گرافیک
این خطا مربوط به لایسنس پلاگین های trapcode suite میشه.گاهی پیش میاد که در حین کار با پلاگین Particular و یا پلاگین های دیگه ای از Trapcode Suite روی تصویر خطوط قرمزی دیده میشه ممکن هست هم این خطوط در خروجی شما مشاهده بشه.اگر از لایسنس های قانونی استفاده میکنید با استفاده از پشتیبانی وبسایت […]
stnegarkhaneh.ir
کسی میدونه چجوری رفع میشه؟