اجرای طرح نهضت عدالت در آموزش با مشارکت مردمی در اصفهان

مدیرعامل سازمان نوسازی، توسعه و نوسازی مدارس استان از اجرای طرح نهضت توسعه و عدالت در فضاهای آموزشی و آموزشی با مشارکت مردمی در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، ناصر فتحی ضمن تبریک حلول ماه رجب و میلاد با سعادت امیرالمومنین (ع) و امام جواد (ع) اظهار داشت: دانش آموزان ایران اسلامی، به ویژه در استان اصفهان شایسته داشتن بهترین و امن ترین محیط آموزشی است. خوشبختانه از طریق خیرین و منابع دولتی اقدامات خوبی در زمینه تامین فضای آموزشی صورت گرفته است.
وی افزود: در بحث فرونشست، شناسایی اولیه و مقاوم سازی مدارس در معرض خطر را انجام دادیم و در بحث تراکم طبقاتی، مدارس هدف را شناسایی کردیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان از ابلاغ طرح «نهضت توسعه و عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردمی» خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از چهار دهه دولتی روی کار آمده است که آموزش و پرورش را یکپارچه کرده است. از نگرانی های آن و داکتران بلافاصله پس از تصدی ریاست جمهوری از وزارت معارف درخواست طرح کردند و تحصیل یکی از اولویت های اصلی حکومت وحدت ملی است. در این راستا وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس طرحی را تهیه کردند که طی دو ماه گذشته تصویب و به تمام استان ها ابلاغ شد و استانداران در رأس اجرای آن قرار گرفتند.
وی ادامه داد: دولت مستقیماً وارد این پروژه نمی شود، بلکه نقش تنظیم کننده را ایفا می کند و ورود خیرین و نهادهای مردمی را تسهیل می کند. در واقع بر اساس این طرح باید مدارس و فضای آموزشی مورد نیاز در مناطق محروم با مشارکت مردم و خیرین ساخته شود.
فتحی گفت: این طرح در استان اصفهان آغاز شده و جلسات استانداران برگزار شده و بدون شک با مشارکت خیرین موفق خواهد بود. طرح «جنبش توسعه و عدالت در فضاهای آموزش و پرورش با مشارکت مردمی» دارای هفت بند شامل مدارس کانسکی، سنگی، مدارس مناطق زیر 3 متر سرانه آموزشی، مدارس با کلاس های با تراکم بیش از 35 نفر است. ساخت فضای آموزشی در مسکن. نهضت ملی مسکن تکمیل پروژه های نیمه تمام را پیگیری می کند و البته با در نظر گرفتن شرایط هر استان ممکن است بندهای دیگری را نیز لحاظ کند.
مدیرعامل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تاکید کرد: خوشبختانه مدارس کانکس در استان جمع آوری شده و در حال حاضر هیچ مدرسه کانکس در استان نداریم. همچنین مدارس سنگی بالای 10 نفر را شناسایی کردیم و بین 11 تا 12 مدرسه سنگی داریم که بیشتر آنها در شهرستان های فریدونشهر و سمیرم قرار دارند و خیرین آنها شناسایی شدند.
وی از انعقاد تفاهم نامه با بنیاد علوی خبر داد و گفت: حدود 50 درصد از هزینه های این طرح از طریق بنیاد علوی و مابقی از محل خیرین تامین می شود.
فتحی در بخشی دیگر از سخنان خود میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور را بیش از 6 متر عنوان کرد و گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی در استان بیش از 6 متر است و خوشبختانه بالاتر از سرانه ملی است و مناطقی با کمتر از 3 سرانه فضای آموزشی وجود دارد. متر نداریم.
وی خاطرنشان کرد: از طریق آموزش و پرورش کلاس هایی با تراکم بیش از 35 دانش آموز در استان اصفهان را سرشماری و شناسایی کردیم و حدود 2500 کلاس با تراکم بالای 35 دانش آموز داریم. این موضوع نیاز به ساخت مدرسه ندارد بلکه باید با مدیریت توزیع فضای آموزشی در آن منطقه حل شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: بر اساس ماده 18، مسئولیت کلی ساخت مدارس در مسکن مهر و طرح نهضت ملی مسکن بر عهده سازمان های راه، مسکن و شهرسازی و بنیاد مسکن است. اما بدون شک در مناطقی که انبوه سازی صورت می گیرد مانند بهارستان و یا فولادشهر دچار مشکل خواهند شد. همچنین در نظر داریم با استفاده از منابع دولتی و کمک های خیرخواهانه پروژه های نیمه تمام را طی دو تا سه سال آینده به بهره برداری برسانیم.
وی در پایان گفت: هدف از این طرح سرکار آوردن مردم است و البته ردیف های مالی نیز برای این امر پیش بینی شده است که از طریق استانداری و سازمان برنامه پیگیری خواهیم کرد.
منبع خبر: اخبار استان ها

Implementation-of-the-justice-movement-in-education-with-public-participation-in-Isfahan.jpg
 

جدیدترین ارسال ها

بالا