مشکل در ساخت گل دورانی

شروع موضوع توسط Arash-designer ‏26 جولای 2008 در انجمن نرم افزار افترافکتز Adobe After Effects

  1. Arash-designer

    Arash-designer Member

    ارسال‌ها:
    215
    تشکر شده:
    248
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوباره خدمت همه دوستان، نخسوزن حمید گل :wink:
    حمید جون یه مشکلی برام پیش اومده که برای جوابش باید به آموزشی که به اسم Twister هستش و تو دی وی دی Evolution هستش، نگاه بندازی.
    واما سوالم:
    برای جلوه چرخش 4 تا گل دور هم باید از افکت evolution استفاده کنم. درسته؟؟؟ خب درسته...
    من وقتی افکت اولی رو که اسمش 1._Evo_...elayer-spin هستش، بر روی لایه spin اعمال میکنم مشکلی نمیده و اعمال میشه، ولی وقتی افکت دومی رو که اسمش 2._Evo_LayerFX هستش، بر روی لایه گل (Flourish) اعمال میکنم، 2 پیغام خطا میده!!! (لینک هردو رو به صورت عکس برات گذاشتم) و دیگه نمیتونم چند گلی رو که ایجاد میکنم به صورت دورانی متحرکشون کنم. (اصلا متحرک نمیشن!!!)
    قوربونت برم حمید جون، ممنون میشم جوابم رو زود بدی.
    با تشکر فراوان

    پیغام اول : http://i38.tinypic.com/6h3u37.jpg
    پیغام دوم : http://i37.tinypic.com/28bfpcj.jpg
     
    نوشته شده توسط Arash-designer در ‏26 جولای 2008
  2. HamidSHS

    HamidSHS Active Member

    ارسال‌ها:
    1,857
    تشکر شده:
    2,847
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    واااااااااای تو منو مردی :دی
    من دارم از اینکه شما رو معتاد کردم به این نرم افزار احساس ندامت میکنم :دی
    شوخی کردم ;)
    راستشو بخوای من یادم نیست همچین مشکلی برام پیش اومده یا نه ! اما اینطور که از خطاش میفهمم یا اشکال از اسم لایه شما هست و یا اشکال از مقدار Opacity و یا color
    موفق باشی
    یاعلی
     
    نوشته شده توسط HamidSHS در ‏26 جولای 2008
    Arash-designer از این پست تشکر کرده است.
  3. hajhosssein

    hajhosssein Member

    ارسال‌ها:
    824
    تشکر شده:
    571
    امتیاز دستاورد:
    16
    راستش این مشکل منم هست
     
    نوشته شده توسط hajhosssein در ‏27 جولای 2008
  4. :Mohsen:

    :Mohsen: کاربر باتجربه

    ارسال‌ها:
    2,266
    تشکر شده:
    2,686
    امتیاز دستاورد:
    36
    سيد جان منم به اين مشكل خورم ولي حل نشد، برا همين بيخيالش شدم!!!
     
    نوشته شده توسط :Mohsen: در ‏27 جولای 2008
  5. tvtvtv

    tvtvtv New Member

    ارسال‌ها:
    21
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    1
    منم به اين مشكل خورم ولي حل نشد،
     
    نوشته شده توسط tvtvtv در ‏27 جولای 2008
  6. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6

    مشکل شما در تایپ نام لایه Spin است . Spin رو با S بزرگ تایپ کنید pin با حروف کوچک.
     
    نوشته شده توسط irnei در ‏27 جولای 2008
    KAV3H، HamidBN، :Mohsen: و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. Arash-designer

    Arash-designer Member

    ارسال‌ها:
    215
    تشکر شده:
    248
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    به به به، ميبينم که همه دوستان اين مشکل رو دارن، هه هه هه...
    پس دلم به حال خودم نسوزه...
    قوربون دستت irnei جون، واقعا گل کاشتي، مشکلم حل شد.
    بابا ما اينجا چند نفر داريم که از آندرو هم بيشتر ميدونن... اي ول...
    متشکرم
     
    نوشته شده توسط Arash-designer در ‏27 جولای 2008
  8. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6
    خواهش میکنم .مخلصیم
     

    پیوست ها:

    • laie54oy8.gif
      laie54oy8.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 10.8
      نمایش ها:
      64
    • kuzya_01.gif
      kuzya_01.gif
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 17
      نمایش ها:
      63
    نوشته شده توسط irnei در ‏27 جولای 2008

به اشتراک بگذارید