سلام
میون این همه امتیاز بازی بگم، زیاد درگیر امتیاز نباشید، با کمک به بندگان خدا امتیازتون رو پیش خدا بالا ببرید. اینها که با یه هک سایت هم از بین میره.
در مورد سابقه هم بگم اگه اولین پست من رو ببنید واسه اردیبهشت 91 هستش، یعنی همین ساله، نگاه به زمان ثبت نامم نکنید، حالا ببنید به خاطر پست ها و جواب هایی که دادم در عرض 3 ماه با لطفی که دوستان بهم داشتن 1500 تا تشکر گرفتم.
اگه دنبال تشکر هستید به دیگران کمک کنید ؛ با این که میترسم این تشکر ها باعث بشه عجرم پیش خدا کم بشه. آدمه دیگه حتی یه like خودن هم دلش رو آب میندازه.
میگن یه فرد عالم دین که چندین کتاب علمی دینی نوشته بود تو عالم خواب دید قیامت شده امدن به کارهاش حساب رسی کنن، دیدن یه مقدار کمی بیشتر اعمال نیک نداره، اعتراض کرد بابا من این همه کتاب نوشتم همش پر شد؟ بهش گفتن اونا رو برای خودت نوشتی تو تو صفحه ی اولش نوشتی نویسنده فلانی، یعنی به نام خودته و شهرت خودت اگه دنبال ثواب و رضای خدا بودی زیاد روی اسمت تاکید نمیکردی. حالا من رو دریاب که برای ...
خیلی موجودات پیش پا فتاده ای هستیم که با چنین چیزایی به خودمون میبالیم و لَه لَه شون رو میزنیم. به کسی بر نخوره ها، همه و مخصوصا خودم رو گفتم، خدم هم اینجوریم. بعضی وقتا تلنگر لازمه
حق یارتون