مشکلات ورژن جدید فروم

MohammadGh

Well-Known Member
با سلام علی جان ، منم با سجاد موافقم و دلیلش رو نمی دونم
برا من امتیازش همین 3 ساعت پیش 99.8 بود الان شده 70 ، دلیلش رو هم نمی دونم

alionline1366

Active Member
3 ساعت پیش درسته ولی کلاً نه یه تغییری دادم مجبور شدم محاسبه آمار فعالبتها رو دویاره بزنم ولی در کل 99 هم که باشه 3 ساعت تو سایت نیای کم میشه دیگه قانونشه

rezaoptic

Well-Known Member
امتیاز رو ولش مهم مفید بودنه.

این شکلکا چی شد بعضی جا ها خیلی نیاز هست؟

خسته نباشین

the_king

مدیرکل انجمن
چرا من نمی تونم عکس شما رو ببینم

مشاهده پیوست 86947

نمیدونم سالار جان الان فقط مدیرای کل میتونن ببینن همه عکسها رو تو دسترسی هام نیست برای فعال کردن بازم تونستم اوکی میکنمش :rose:

تصاویر باید تایید می شدند. الان قاعدتا باید بتوانید ببینید.

the_king

مدیرکل انجمن
نه علی جان الان من که نمیتونم تصویر سالار رو ببینم

تصاویر تایید نشده در آلبوم هر کسی رو خودش و مدیران می بینند.
من تصاویر آلبوم خودتون رو تایید کرده بودم که سایرین بتوانند ببینند، الانم تصاویر آلبوم sallarmelli رو تایید کردم که شما و بقیه بتوانید ببینید.

مشکل من با attach کردن فایلها

سلام، من هم نتونستم فایلهائی رو که می خواستم از روی سیستمم attach کنم. با add files مشکلی نداشتم اما فایلها وارد لیست سمت راست نمی شدن (که بشه بعدا وارد لیست پائینی شون کرد و ...)
اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم.
با تشکر

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام اون جریان نشون ندادن فایل های پیوستی تو صفحات دو به بعد گالری ها رو که قبلا درست کرده بودین مثل اینکه دوباره خراب شده و نشون نمیده ؟!؟

و یه چسز دیگه اینکه اگه مثل قبل میشد صفحه پروفایل خودمون رو سفارشی کنیم عالی بود من قبلا واسه پروفایلم بکگراند گذاشته بودم ولی الان دیگه نمیتونم عوضش کنم یا حذفش کنم.

مرسی :rose:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
آره برای کاربرای ویژه فعال میکنم این امکان رو دوباره

ممنون . آخه تو پروفایلم هیچ نوشته ای خونده نمیشه!

فایل پیوست هم مطمئنید ؟ لینک میدید؟

اره مطمئنم همه پست ها همینطورین.

این لینک صفحه اول

این لینک صفحه سوم که فایل پیوست رو نداره

mnh40

Well-Known Member
برای من یه سوالی پیش اومده اونم اینه که یه کاربری که مثلا همین کاربر بالایی رو مثال میزنم 179 تا پست داره ولی سطح 47 و امتیاز 5354 و یکی هم هست که مثلا 300 تا پست زده ولی سطحش و امتیازش خیلی پایینتر از اونیه که 179 پست زده اگه بخاطر تازیخ عضویت هست که این بازم منصفانه نیست خلاصه نمیدونم:-? اگه میشه مدیران یه جواب قانع کننده به من بدن ممنون میشم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا