مشکلات ورژن جدید فروم

nima_dsnr

کاربر VIP
امتیاز فروم ملاک ارزیابی کلی فعالیت کاربر ها است، ربطی به ارزش فعالیت شون نداره. ممکنه کاربری
100 تاپیک سوال و درخواست ایجاد کنه و یک کاربر دیگه یک تاپیک آموزش بنویسه، امتیاز ملاک این نیست
که سوال های اون کاربر ارزش شون از آموزش اون یکی بیشتره.

من یک ارزیابی کلی از یک سری کاربرها داشتم به این نتیجه رسیدم که هرکی تاپیک مهم داشته باشه خیلی امتیازش بالا میره
شاید خیلی وقت باشع فعالیت هم نداشته باشه و شاید سابقه زیادی هم نداشته باشه ولی چندتا تاپیک مهم داشته باشه اون موقع امتیازش از خیلی از بچه های با سابقه هم بالاتر میره.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
میون این همه امتیاز بازی بگم، زیاد درگیر امتیاز نباشید، با کمک به بندگان خدا امتیازتون رو پیش خدا بالا ببرید. اینها که با یه هک سایت هم از بین میره.
در مورد سابقه هم بگم اگه اولین پست من رو ببنید واسه اردیبهشت 91 هستش، یعنی همین ساله، نگاه به زمان ثبت نامم نکنید، حالا ببنید به خاطر پست ها و جواب هایی که دادم در عرض 3 ماه با لطفی که دوستان بهم داشتن 1500 تا تشکر گرفتم.
اگه دنبال تشکر هستید به دیگران کمک کنید ؛ با این که میترسم این تشکر ها باعث بشه عجرم پیش خدا کم بشه. آدمه دیگه حتی یه like خودن هم دلش رو آب میندازه.
میگن یه فرد عالم دین که چندین کتاب علمی دینی نوشته بود تو عالم خواب دید قیامت شده امدن به کارهاش حساب رسی کنن، دیدن یه مقدار کمی بیشتر اعمال نیک نداره، اعتراض کرد بابا من این همه کتاب نوشتم همش پر شد؟ بهش گفتن اونا رو برای خودت نوشتی تو تو صفحه ی اولش نوشتی نویسنده فلانی، یعنی به نام خودته و شهرت خودت اگه دنبال ثواب و رضای خدا بودی زیاد روی اسمت تاکید نمیکردی. حالا من رو دریاب که برای ...

خیلی موجودات پیش پا فتاده ای هستیم که با چنین چیزایی به خودمون میبالیم و لَه لَه شون رو میزنیم. به کسی بر نخوره ها، همه و مخصوصا خودم رو گفتم، خدم هم اینجوریم. بعضی وقتا تلنگر لازمه

حق یارتون :rose:

hameeda

Member
من این رو بگم دیگه به اینجام رسیده دیگه اعصابم خورده دیگه من این قالب رو دوست ندارم
خدایاااااااااااااااااااااااا اینا سر امتیازا دعوا می کنند مشکلات اصلی رو در یابین

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
من که فکر میکنم این همون قالب اصلی هست وگرنه این همه مدت وقت نمیزاشتید برای رفع مشکلاتش و خیلی زود قالب اصلی رو جایگزین میکردید.:-? درسته؟؟؟

mahtab2009

Member
میشه لطفا بگین اصلا چه لزومی داشت توی این قالب امتیاز بندی کنین که اینقدر سرش بحث باشه آخرش هم مطمئنا خیلی ها قانع نمیشن و دلخورن. قبلا که سر امتیاز دعوا نبود خیلی بهتر بود.... :sad:

nima_dsnr

کاربر VIP
دعوا نیست که... یکمی بچه ها دارن بحث میکنن.
البته اگر بچه ها اون قسمتی که کامل در مورد نحوه امتیاز دهی بحث شده بود رو میخوندن دیگه کسی چونه نمیزد.
چون هرازگاهی یکی جدید میاد و صفحات قبل رو نمیخونه دوباره این بحث تازه میشه و چند صفحه بحث میشه دوباره جو آروم میشه.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام
نمیدونم این مشکل از منه یا نه!!
من هر وقت میخوام یه پیوست مثل یه زیپ رو دانلود کنم با دانلود منیجر دانلود نمیشه یعنی لینک یه صفحه ی PHP میاد اما وقتی با Mozila دانلود میکنم دانلود میشه
پیشاپیش ممنون:rose:

mahtab2009

Member
سلام
یه ساعته اومدم تو سایت بیشتر از 10 بار با باز کردن هر صفحه ای پیغام داده شد :
[h=3]شما وارد سیستم نشده اید، یا این که اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . [/h]
خسته شدم بس که یوزر و پسورد وارد کردم. چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :mad:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام تبلیغات بلاخره باید تو سایت باشه ولی خوب . اون بالای سایت کلاسا با ابعاد بزرگ تبلیغ شدن . هر کی بیاد تو سایت راحت میبینه شون.
این تبلیغ پایین سمت راست دیگه واقعا زیادیه . رنگاشم اصلا خوب نیییست. میترسم اینجوری سایت شبیه این سایتای دانلودی بشه که پره تبلیغ های رنگو وارنگه :cry:
اگه ممکنه رنگشو اصلاح کنین. اگه هم اپسیتیش کم شه. و متحرک نباشه خیلی بهتر میشه . ممنون
:rose:
--------------------------

آخرین ویرایش:

m2_farzan

Active Member
نمیدونم این نوارهای قرمز توی قالب شما رو هم مثل من کور میکنه یا نه، در هرصورت من یکی که از همون اول با این رنگ مشکل داشتم. بخاطر همین موقع استراحت برای کرومم یه افزونه نوشتم که میتونید براش تعریف کنید که رنگ قرمز رو به یکی از رنگهای : سیاه، خاکستری، آبی، سبز، زیتونی، صورتی تبدیل کنید. حالا هم گفتم بذارم اینجا اگه کسی خواست دانلود کنه. این افزونه توی سرعت بالا اومدن صفحات تاثیر نمیذاره. در ضمن سورسش رو هم میتونید ببینید.به این اینک برید:http://forum.majidonline.com/thread...یر-رنگ-قالب-مجید-آنلاین?p=1253797#post1253797

sallarmelli

Active Member
منم پررو

ممنون خیلی چیز باحالی بود

من که خیلی حال کردم حالا می تونی یه چیزی بنویسی

که بشه هر پست منفی بشه منظرم اینه نگتیو بشه

در واقع اگه بشه فقط نوشته های سیاه، سفید بشن

و برای پس زمینه هم همین طور برعکس

اگه این طور بشه خیلی عالیه

یه چیزی شبیه این

dsf.jpg

m2_farzan

Active Member
من که خیلی حال کردم حالا می تونی یه چیزی بنویسی

که بشه هر پست منفی بشه منظرم اینه نگتیو بشه

در واقع اگه بشه فقط نوشته های سیاه، سفید بشن

و برای پس زمینه هم همین طور برعکس

اگه این طور بشه خیلی عالیه

یه چیزی شبیه این

ایشالا فرصت کردم. فعلا که اینترنتم تموم شده، نمیتونم چون باید تند تند صفحه رو رفرش کنم تا کارکرد افزونه رو ببینم.

اگه اینترنتم درست شد، حتما درست میکنم میگم.

البته تمام این چیزا موقتیه، چون به محض اینکه قالب اصلی آماده بشه، احتمالا افزونه ها از کار میفتن. منم هدفم اینه که تا زمان آماده شدن قالب اصلی یه قالب موقت بدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا