با سلام. عکسی جدید از مسعود سعیدی خواننده پاپ ایرانی... .:. ویرایش شده توسط عرفان .:.
L lux_sms New Member Aug 17, 2010 #1 با سلام. عکسی جدید از مسعود سعیدی خواننده پاپ ایرانی... .:. ویرایش شده توسط عرفان .:. آخرین ویرایش توسط مدیر: Aug 17, 2010
Saeed Well-Known Member Aug 17, 2010 #4 شیکهـ بهـ شرط اینکهـ عکس فید شدهـ سمت راست رو برداری .. موفقیت .. !!
nima_dsnr کاربر VIP Aug 18, 2010 #6 فونت گرافیکی تری یا فونت زنجیری استفاده میکردی بهتر بود چون خیلی ساده هست برای پس زمینه هم یه فکری داشته باش اون هم خیلی خلوته شاید اگر تریپ مشکی بود بهتر از سفید بود. تنکس
فونت گرافیکی تری یا فونت زنجیری استفاده میکردی بهتر بود چون خیلی ساده هست برای پس زمینه هم یه فکری داشته باش اون هم خیلی خلوته شاید اگر تریپ مشکی بود بهتر از سفید بود. تنکس
nima_dsnr کاربر VIP Aug 18, 2010 #9 winsent گفت: سلام. برای من عکسی لود نشد! کلیک کنید تا باز شود... برای من هم نشد ! نقل قول رو بزن لینک عکس رو بردار بده به دانلود منجر دانلود کنه.
winsent گفت: سلام. برای من عکسی لود نشد! کلیک کنید تا باز شود... برای من هم نشد ! نقل قول رو بزن لینک عکس رو بردار بده به دانلود منجر دانلود کنه.
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Aug 18, 2010 #12 سلام در عین شلوغ نبودن، واقعا زیبا کار کردی. موفق باشیــ.