سلام به همه اساتید گرامی
شرمنده که دیر جواب دادم.
سلام
چرا فکر میکنی بده؟؟؟
من خودم مدلینگم خیلی ضعیف شده این لوسترمو رو توی 5 ساعت البته نه با فکر طرحش.. مدل کردم برای من آبرو ریزیه...ولی خوب دوبار یه استارت کوچیک زدم یادم بیاد...نه این حرفا چیه خیلی ام خوبه من به شجاعت احترام میزارم و اگر من به درد کمک کردن میخورم ندا بده...با کمک خودت حلش میکنیم...فقط بین حبابات یه اتصالاتی بزار چون توی این مسابقات مدلینگ مدل بیشتر از رندر اهمیت داره...
موفق باشی
علی علی
سلام مجدد آقا
Hamed
ممنون بزرگوار, این کار رو که نرسیدم, ان شاء الله تو مسابقات بعد حتما, البته اگر اجازه بدید و لطف کنید, از راهنمایی هاتون استفاده می کنم, سپاس
خانوم violet (درسته ؟ خانوم یا آقا ؟ مسئله این است دی
ایده و کار خوبیه ، اون قلب ها همین جوری قراره رو هوا باشه یا نه ؟ یه وایر هم بزارین !
سلام بر جناب آقای لرد
من خانم هستم بزرگوار, ایده کار که از من نبود که, ایده برای آقای برهانی بود, خوب بود که من استفاده کردم دیگه, البته با کمی تغییر که خراب شد,قلب ها هم نور هستند که البته باید اصلاح بشه, قلب شکسته خوب نیست, باید تبدیل به ستاره بشه, اما فعلا نمیتونم وقت روش بزارم, این یه کار 6 ساعته بود, میدونم زمان زیادی بود و پر از اشکال, خوب من مبتدی هستم و به همین حدم راضیم تا پیشرفت کنم, اینم وایر
وایولت عزیز
به این بدی هم که می گی نیست
کارهای اولیه مکس من رو میدید که هیچی با چوب دنبالم می کردی الان این خوبه
مرین می خواد و اینکه حتما برای بارهای اول از یه سری رفرنس آماده کمک بگیر و از روی اونها درست کن
اون قوت دستت راه می افته چیزی که توی نت زیاده لوستر یه سرچ بکن یه دونه آسونش رو پیدا کن درست کن
هدف اصلی این مسابقات اینه که ما توی کراهامون سریع تر قوی تر بهتر و دقتمون بیشتر بشه و از کراهای همدیکه و نمونه های مسابقات بگیریم
شاید من نتونم توی یه هفته 10 تا لوستر مدل کنم اما وقتی توی این ماسبقه شرکت می کنم می بینم دوسان چه چیزهایی رو مدل کردند و این ها همه می شه ایده و نگاه کردن به همه اینها خودش یه جور تمرین هست و وقتی نگاشون می کنی انگار خودت انجامشون دادی و این خیلی خوبه
سلام بر
legendarp بزرگوار
ممنون از اینکه وقت گذاشتید, کاملا با صحبتهاتون موافقم, چشم وقت بیشتری برای تمرین کردن میذارم.
بزرگواران متاسفانه نتونستم این بار کارم رو کامل کنم, ان شاء الله دور بعد.
منتظر کارهای عالی بزرگواران هستم
همگی موفق باشید