لرد عزیز
هری پاتر اینا رو می شناسی من هادی شونم
--------
کارت خوب شده یه پیشنهاد بهت می کنم اونم اینه که واسه کارهای خمیده اگر مثل زیاد تصلط نداری توی سریع درست کردنشون
شکل اصلی رو به صورت لاین توی کی یاز نرم افزارهای فوتوشاپ یا کرل درست کن و به صورت بلو پیرینت وارد مکس کن و بعد به راحتی با لاین مکس درستشون کن و بعد دیگه اوکی میشه راحت همه چیز رو در میاری
امتحانش ضرری نداره من اضولا اگر یه راهی رو بلد نباشم از یه راه دیگه که بلدمکارم رو راه می اندازم
البته شاید راه های دیگه ایی هم باشه و راه م سخت ترین راه اما من که خیلی سریع انجامش دادم و به نتیحه هم رسیدم
--------------
وایولت عزیز
به این بدی هم که می گی نیست
کارهای اولیه مکس من رو میدید که هیچی با چوب دنبالم می کردی الان این خوبه
مرین می خواد و اینکه حتما برای بارهای اول از یه سری رفرنس آماده کمک بگیر و از روی اونها درست کن
اون قوت دستت راه می افته چیزی که توی نت زیاده لوستر یه سرچ بکن یه دونه آسونش رو پیدا کن درست کن
هدف اصلی این مسابقات اینه که ما توی کراهامون سریع تر قوی تر بهتر و دقتمون بیشتر بشه و از کراهای همدیکه و نمونه های مسابقات بگیریم
شاید من نتونم توی یه هفته 10 تا لوستر مدل کنم اما وقتی توی این ماسبقه شرکت می کنم می بینم دوسان چه چیزهایی رو مدل کردند و این ها همه می شه ایده و نگاه کردن به همه اینها خودش یه جور تمرین هست و وقتی نگاشون می کنی انگار خودت انجامشون دادی و این خیلی خوبه
موفق باشید همه
حامد زود باش دیگه 2 روز دیگه آخر هفته است ها
------
من آخر خودم رو توی رندر خفه می کنم و میمیمرم