سلام به همگي.
الان كه دارم اين پست رو مي زنم ، واقعا حالم خرابه !!
از مسابقه قبلي تا الان كم كم داشتم سرد مي شدم تا الان كه ديگه يخ زدم .
البته اين يه امر عاديه !! آخه زياد اينطوري مي شم !! بعد يه مدتي دوباره مي يام رو فرم !!
تا الان حدود 20-30 % موتور رو مدل كردم. ( اما انصافا عجب مدلي رو انتخاب كردم ) ، خيلي دوست داشتم حداقل اين يكي رو هم بزنم و بعد يه توقفي به كارم بدم . اما متاسفانه ديگه جوني برام باقي نمونده !!
هر روز كار و پاس مي دم به فرداش ، فرداش هم بدتر مي شه !!
چند دقيقه كه پاي مايا مي شينم ، خسته مي شم و برنامه رو مي بندم . ديگه واقعا دست ودلم به كار نمي ره. اينطوري پيش برم فكر نكنم تموم بشه !! از اون موقع تا حالا شايد 3 ساعت هم روي مدل كار نكرده باشم !! ( يعني كلا با مايا ... ) اگر تا ساعت 10 شب پنجشنبه تموم شد كه مي ذارمش و گر نه انشائ الله سعي مي كنم تا چند دوره ديگه خودم رو جمع و جور كنم و بهتون بپيوندم .
اگر آماده نشد بذاريدش به حساب يه پيرمرد خسته ... ( بي انگيزه تا حدودي )

اگر بچه ها يكمي انرژي بدن شايد دوپينگ كنم و برسم ها ... .

( شوخي )
براي اينكه اسپم نشه بذار منم خودم رو معرفي كنم.
خوب اسم من هم مرتضي هست و از موقعي كه مقطع راهنمايي بودم به انيميشن ( مخصوصا كاراكتر و انيميت ) علاقه داشتم ، 3d رو با مكس شروع كردم. ( چون اونموقع آموزشيي دستم نبود و كسي نبود براي راهنمايي و اينترنت و انجمني هم در كار نبود ) با هزار بد بختي يه چيزايي ياد گرفتم . اما با اين وجود در سطحي نبودم كه بتونم مدل سازي كنم چون ابزار ها رو درست و حسابي نمي شناختم. در واقع بيشتر با مكس بازي مي كردم تا كار . ديگه با 3d خداحافظي كرده بوديم ، ( زمان كنكور ) تا بعد از كنكور آوازه ي مايا و آموزشي هايي كه براش هستن به گوشمون خورد.
از اون موقع ديگه اصولي به يادگيريه مايا رو آوردم . البته موقعي كه كلاس ها شروع مي شد ديگه پاش نمي نشستم . به جز ترم قبل كه ZBrush رو اون موقع ياد گرفتم. موقع عضو شدن تو اين فروم هم سرعت رشدم خيلي زياد شد و با انگيزه تر به كارام مي پرداختم.
علت شركت كردنم در مسابقه هم ( نزنيد تو گوشم ها

) دست و پا كردن چندتا نمونه كار بود و هست ( با مدل كردن زياد حال نمي كنم و تمرين خاصي هم در اين زمينه نداشتم ).

( البته فقط براي مدل ، در زمينه ي رندر هنوز كار نكردم . اينجوري مجبور مي شدم هر هفته يه كار رو بزنه )
الان هم 19.5 سال دارم و مي رم ترم 5 . رشتمم كارشناسي برق و الكترونيك هست. ( سر اين حساب خانواده هم با كاراي 3d من موافق نيستن.

) اما جالب اينجاست كه به هر دوتا ( 3d و برق ) به شدت علاقه دارم .
خوب ديگه فكر كنم زيادي ور ور كردم. سرتونم درد اوردم.
همگي موفق باشيد.
يا علي.