مسابقه رمضان: گالری + نظرخواهی!

کدوم طرح؟!

• طرح 1 | طراح: mpourebadi

رای: 5 17.2%
  • طرح 2 | طراح: hamidkardorost

رای: 3 10.3%
  • طرح 3 | طراح: mashreghi

رای: 9 31.0%
  • طرح 4 | طراح: مگا

رای: 0 0.0%
  • طرح 5 | طراح: P.a.y.t.o.n

رای: 5 17.2%
  • طرح 6 | طراح: nima_dsnr

• طرح 7 | طراح: bamshad

رای: 4 13.8%
  • طرح 8 | طراح: PUMA

• طرح 9 | طراح: yazdi_2007

رای: 2 6.9%
  • طرح 10 | طراح: yahoocd

رای: 1 3.4%

• مجموع رای دهندگان
    29
  • نظرسنجی بسته .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب نماز و روزه همگی قبول باشه! باشه که همگی رستگار شوید!

به همین زودی 15 روز تموم شد و موقع اعلام نتایج شد! البته همونطوری هم که قبلا صحبت شده بود قرار بود که بیشتر این کار جنبه طراحی و ایده گرفتن باشه تا مسابقه ولی خوب ما فعلا به روش دموکراسی! برنده رو مشخص میکنیم تا ببینیم در آینده چی میشه!

واسه همین تمام طرحهای بچه ها رو تو این تاپیک قرار میدم و البته تاپیک رو قفل نمیکنم چون با قفل شدن تاپیک امکان نظرسنجی از بین میره! ولی لطفا از زدن پستهای خارج از موضوع خودداری کنید و فقط رای بدید. برای نظر دادن هم فقط کافیه بشماره طرح رای بدید. البته این رو هم بگم که بخاطر محدودیت در سیستم نظرسنجی (حداکثر 10 گزینه) نمیشد برای هر طرح 1 شماره در نظر گرفت پس برای هر یوزر 1 شماره در نظر میگیریم. یعنی مثلا اگر یه نفر 2 تا طرح داره 2 بار شانس داره با اینکه اسمش 1 بار در جدول نظرسنجی هست که تفاوتی هم با نظرسنجی عادی نمیکنه. طرح خودم رو هم تو مسابقه شرکت ندادم چون همینطوری زده بودم و البته سیستم نظرسنی هم اجازه نمیداد و مهم هم نیست!

البته یه گلایه هم دارم که با اینکه گفته بودم فقط تو آپلود سنتر آپ کنید و فقط لینک دوم رو بذارید اکثرا اینکارو نکرده بودن و مجبورم شدم دوباره اکثر طرحها رو آپ کنم! لطفا زین پس بیشتر دقت کنید!!

مهلت برای نظرسنجی تا جمعه شب (21 مهر 1384)
هر نفر فقط 1 گزینه!

پس لطفا بنظرید!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

طرح 1 | طراح: mpourebadi

طرح 2 | طراحی: hamidkardorost

طرح 3 | طراح: mashreghi

طرح 4 | طراح: مگا

طرح 5 | طراح: P.a.y.t.o.n

طرح 6 | طراح: nima_dsnr

طرح 7 | طراح: bamshad

طرح 8 | طراح: PUMA

طرح 9 | طراح: yazdi_2007

طرح 10 | طراح: yahoocd

mashreghi

Member
من با اینکه شاید به خودم هم می توانستم رای بدهم طرح دوست عزیز P.a.y.t.o.n را انتخاب ورای دادم . ضمنا پیشنهاد می کنم غیر ازاین روال نظر سنجی طرح یا طرح های منتخب مدیران انجمن هم اعلام شود . مثل دیگر مسابقات یا جشنواره ها که هم انتخاب عمومی هست هم انتخاب تخصصی .

آخرین ویرایش:

saeid597

Member
طرح هاي خوبي اند.
اما 2 سئوال امام علي در طرح 5 | طراح: P.a.y.t.o.n چرا به طرف مسجد استانبول در تركيه حركت مي كنه بهتر نبود به جاي اون از كعبه استفاده ميشد
و يا در طرح 4 | طراح: مگا حكايت مرغابي چيه نميدونم .
بهتر نبود در طرحهاي مذهبي با دقت بيشتري طراحي كنيم...!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سعید جون ترکیه چیه؟؟؟
اون عکس جلد 4 مجله بشری مال سازمان تبلیغات اسلامی بود
عکسشم مال یکی از شهرستان هاست اصل عکسشم دارم...
اونم غاز مال فیلم امام علی یه ذره دقت کن گیر الکی نده
منظورش اینه که حتی حیوانات هم نمی خواستن که اون روز امام علی (ع) بره مسجد
آره قربونش...

nima_dsnr

کاربر VIP
طرح ها خیلی قشنگن...

ای کاش میشد 3 نفر انتخاب کرد.

دست همه مرسی !

yazdi_2007

Well-Known Member
طرح هاي خوبي اند.
اما 2 سئوال امام علي در طرح 5 | طراح: P.a.y.t.o.n چرا به طرف مسجد استانبول در تركيه حركت مي كنه بهتر نبود به جاي اون از كعبه استفاده ميشد
و يا در طرح 4 | طراح: مگا حكايت مرغابي چيه نميدونم .
بهتر نبود در طرحهاي مذهبي با دقت بيشتري طراحي كنيم...!

سعید عزیز
طرح مگا : فکر کنم حکایتش اینه که همون مرغابی هستش که جلوی پای حضرت میره تا به مسجد نرن ...
ولی اینجور که راوی می گه یه چندتا غاز بودن ...

chipaunt

Member
خسته نباشید.

:oops: من طرح دومی آقای yazdi رو خیلی پسندیدم اما راستش رو بخواین طرح های 1 - 2 - 3 و 5 (خط نقاشی یه جورایی )
هم خیلی عالی شده کلا دست همه درد نکنه . موفق باشید.

mpourebadi

Member
تعداد آرا اصلا به تعداد بازدید کنده تاپیک و انجمن نمیخوره!!!
علت چیه؟؟
بابا فقط یه دیدن کوچیک و یک کلیک کوچیک.
حداقل با این کار یه دستت درد نکنه حسابی به بچه ( البته نه بنده حقیر) میگین.
امیدوارم انتقاد به جایی کرده باشم.
کوچیک همتون.مهدی

iman_ebru

Active Member
سارا تعداد گزینه ها رو اضافه کردم اگه طرح دیگه ای هم هست میتونی اضافه کنی!

ایمان

album

Member
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر فلان مشرقی
معاونت محترم رمضان دوست مجید آنلاین
احتراما بدینوسیله بند (1) صورت جلسه هیئت امنای محترم وزارت علوم گرافیک مجید آنلاین مورخ چهارشنبه 85/7/19 به شرح زیر جهت اطلاع ابلاغ میگردد :
بند 1 :
برادر گرامی آقای مشرقی کلیات طرح پیشنهادی شما به تاییئد و تصویب اینجانت رسید و از قوه های اجرایی این سازمان انتظار رفته که شما را برنده اعلام نمایند
رونوشت :
- سفید بن الکافی معاونت گلابی پردازان M.J.O

mashreghi

Member
اول بار که این جملات آلبوم رو خوندم اول کمی خندیدم بعدش یه چیزهایی نوشتم دیدم خود آلبوم خونده پیغام رو گرفته فورا ادیت کردم دیدم لازم نیست خاطر دوستان رو مکدر کنم . آخر از شما چه پنهون وقتی یه حسن آقای اهل سرزمین شعر وادب این مزاح نامه رو برای من می نویسه دور از ادبه که پررویی کنم جواب بدم .

آخرین ویرایش:

GFX Master

ایمان جان دستت درد نکنه منتها تاریخ اتمام مسابقه رو قبلا گفته بودم و متاسفانه اگر بخوام تمدیدش کنیم به بچه های دیگه ظلم میشه! پس ایشالا تو مسابقه های بعدی. در ضمن این اصلا اسمش مسابقه نیست! قرار شد بیشتر جنبه طراحی و اینکه بقیه هم ایده بگیرن کار کنیم و حالا یه برنده ای هم داشته باشیم تا بچه ها انگیزه داشته باشن.

album

Member
اول بار که این جملات آلبوم رو خوندم اول کمی خندیدم بعدش یه چیزهایی نوشتم دیدم خود آلبوم خونده پیغام رو گرفته فورا ادیت کردم دیدم لازم نیست خاطر دوستان رو مکدر کنم . آخر از شما چه پنهون وقتی یه حسن آقای اهل سرزمین شعر وادب این مزاح نامه رو برای من می نویسه دور از ادبه که پررویی کنم جواب بدم .
جدیدا این مرض به جونه من افتاده هر جا میخوام از کاره کسی تعریف کنم اینجوری مراتب تشکر و زیبا شناسی رو به جا میارم
atom.gif
به هر حال ما مخلصیم و کماکان بر نظر خود یعنی کار شما استواریم
hearted.gif
همین دیگه
frizz3.gif

cold

Member
تبریک میگم مشرقی جان . طرحات ارزش اول شدن هم داشتن . :)

mashreghi

Member
ممنون عزیز . کار همه قشنگ بود مخصوصا بعضی ها انصافا عالی وبینظیر بود خود مدیر انجمن هم که کارشو از مسابقه خارج کرد والا حتما کار من حرفی برا زدن نداشت .

GFX Master

خوب به سلامتی این مورد هم ختم به خیر شد!

البته مسابقه که نمیشه گفت ولی همین نظرسنجی رو هم نفرات برترش به این ترتیب شدن:

1) mashreghi با 9 رای
2) mpourebadi و P.a.y.t.o.n با 5 رای
3) bamshad با 4 رای
4) hamidkardorost با 3 رای
5) yazdi_2007 با 2 رای

ممنون از همه بچه هایی که شرکت کردن و همه اونایی که رای دادن.

امیدوارم مسابقات بعدی هم به همین خوبی و با همین نظم دنبال بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا