:-:-:-:-:-:-:-:-:||مسابقه بزرگ پروانه سرخ -ويژه طراحان||:-:-:-:-:-:-:-:-:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aminem

Member
نه سامان اين چه حرفيه؟!!!!!!!!
كي مسلمون ها همچين عقيده اي داشتن؟!!!!
شما اصلا كي رو نماد مسلموني ميدوني؟؟؟!!!
بن لادن و پيروان اسلام طالباني يا نميدونم ديكتاتورهاي عباپوش؟؟!
هيچكدوم اينها مسلمون نيستند . توي هر ديني يه مشت متعصب وجود داره همونجوري كه توي قرون وسطا مسيحي‌هاي متعصب كه كليسا رو در دست داشتن جنگ صليبي راه انداختن!!
آيا اونها نماد مسيحيتن ؟ آيا اصلا اونها مسيحي بودن؟
همونجوري كه يك عده خشك مغز و متحجر تويمسيحيت بودن الان توي اسلام هم هستند.
اسلام رو بايد از زبون كسايي بشنون كه ُمسلمونُ باشن نه اينكه بخوان با دين نيات خودشون رو بكار ببرن!!!
بعدش هم اينكه شما ميگيد مسلمانها هميشه مسيحيان رو دشمن خودشون فرض كردن: كي همچين چيزي بوده . خود محمد پيامبر اسلام ميگه همه اديان آسماني قابل احترام اند.
همين محمد ه كه ميگه همه انسانها مانند دندانه هاي شانه با هم برابرند.
همين محمده كه براي استناد به پيامبريش وعده هايي كه در كتاب مقدس مسيحيا اومده بوده رو سند قرار ميده. پس يعني اونا رو الهي ميدونه!!
همين محمد ه كه پيروانش رو پيش پادشاه حبشه ميفرسته چون ميدونه كه اون پادشاه عادليه در حالي كه مسيحيه.
اگه اين حرف شما بخواد درست باشه هرگز همچين چيز هايي نبايد وجود ميداشته در صورتي كه بوده!!!!
پس بهتره يك مشت آدم ديكتاتور تروريست رو مسلمون ندونيم همونجوري كه اگر محمد هم بود نميدونست!!!!

دوستان اگه امكان داره بگيد كه جريان چيه ...
يه دفعه اومديم ديديم دين و مذاهب افتادن به جون هم ... :cry:
قاصدك جان شما كه مسابقه برگزار مي كنيد چرا كنترل را از دست دادي ...
مگه قرار نبود كه مسابقه برگزار بشه ... ( عزيز بچه ها زحمت كشيدن طراحي كردن ... حالا اين بحث ها چيه )‌
لطفا رسيدگي كنيد ....

خدانگهدار

MrMohi

Active Member
aminem گفت:
همين محمد ه كه ميگه همه انسانها مانند دندانه هاي شانه با هم برابرند.
همين محمده كه براي استناد به پيامبريش وعده هايي كه در كتاب مقدس مسيحيا اومده بوده رو سند قرار ميده. پس يعني اونا رو الهي ميدونه!!
همين محمد ه كه پيروانش رو پيش پادشاه حبشه ميفرسته چون ميدونه كه اون پادشاه عادليه در حالي كه مسيحيه.!!!!!!

آقا من کی این حرفا رو زدم؟

saman_sweden گفت:
مرد شماري دو القاعده بار ديگر آمريکا را تهديد به عمليات تخريبي کرد
ايمن ظواهري، مرد شماره دو القاعده، بار ديگر تهديد كرد كه آمريكا در معرض عمليات اين شبكه است. در نواري كه شبكه تلويزيوني الجزيره پخش كرد، ايمن ظواهري هشدار داد که گروهي كه رياست آن را اسامه بن لادن برعهده دارد، هنوز فعال است و قصد عمليات تخريبي بيشتري را دارد. در قسمتي از اين نوار صداي مذكور مي گويد: القاعده هنوز مشغول به جهاد اسلامي است و پرچم اسلام را عليه صهيونيسم و صليبيان علم كرده است. در قسمت ديگري از گفته هايش پرزيدنت جرج بوش خطاب قرار مي گيرد: بوش، مواضع دفاعيت را مستحكم تر كن و تدابير امنيتي خود را شديدتر كن، ملت مسلمان و مجاهدي كه مبارزان را به نيويورك و واشنگتن را فرستاد، مصمم است گروههاي ديگري را به سويت بفرستد كه مرگ را تحمل خواهند كرد و به بهشت خواهند رفت

دوست عزیز بن لادن و طالبان (که آخرش نفهمیدیم کی بود) ساخته دست سازمان سیا هست . از شما تعجب میکنم این حرفها رو ازتون میشنوم . دشمنی بین مسلمانها و مسیحیها و قضیه جنگهای صلیبی رو دیگه غیر از بوش از کسی نشنیده بودم ! بهتره بدونید دو تا از اقوامی که با هم دشمن خونی و قسم خورده بودن مسیحیها و یهودیها بودن . در دوران همین جنگهای صلیبی که شما قید کردید دهکده ای بود در اروپا (جای دقیقشو یادم نیست تا جایی که یادمه خوندم حوالی فرانسه بود) که در اون 10000 یهودی زندگی میکردند . در جریان جنگهای صلیبی مسیحیها اومدن و مردهاشون رو به برده گی گرفتن (و البته خیلی هاشون رو کشتن)و زنها و دخترانشون رو هم به ...(خودتون میدونید) و هر روز در میدان شهر عده ی زیادی از اونها رو زنده آتش میزدند (جلو چشم خانواده شون) درست همون کاری رو که هیتلر میکرد . بطوری که بعد از 2 سال حتی یک نفر هم از اون دهکده یهودی نشین زنده نموند . اما اگر به تاریخ نگاهی بندازید میبینید که در جریان همون جنگهای صلیبی مسیحیها با خیلی از بلاد اسلام رابطه داشتن اما با یهودیها اصلا . مسیحیها در زمان جنگهای صلیبی یهودیها رو همانند سگ میدونستن و میگفتن و اعتقاد داشتن که خدا اونها رو آفریده تا بدست مسیحیها کشته شن و باید اونها رو مثل سگ مصلحشون کرد . یهودیها رو به دادگاه های تفتیش عقاید (انگیزاسیون) میبردن و توی دهنشون سرب مذاب میریختند تا مسیحی بشن . اما در مورد اسلام تنها مورد بارز قضیه جنگ اسپانیا و اروپا بود که اروپا بدلیل اینکه اسپانیا بدست مسلمانها افتاده بود و کشوری مسلمان شده بود به اونجا حمله کرد و پس از یک دوره قتل و کشتار وسیع اسپانیا رو مسیحی کرد . دوست عزیز اینجور حرفها نظریه افرادی مثل بوش هست (تازه نه به این حد خشن) که دنیا رو به یک چشم میبینن . بهتره بجای کینه جویی و نظریه های بیمورد به فکر پیشرفت و آبادانی ایران باشیم . مطمئن باشید اگر هم این وسط جنگی بین عده ای صورت بگیره تو این دوره زمونه دامنه ش تمام زمین رو میگیره و حتما میدونید که با این بمبهای اتمی و نوترونی که الان هر کشوری یکی صد تاشو داره دیگه من و شمایی هم روی زمین نمیمونیم که بخوایم زندگی کنیم

ghasedak_

Member
واقعاْ متاسفام كه همچين بحثي پيش اومد
اون دوستاني كه نمي دونن جريان چيه بيخيال شن بهتره
در ضمن دين اسلام هيچ وقت به اديان ديگه توهين نكرده (برخلاف كاري كه شما انجام داديد)
حتي اگر يكم در مورد دين اسلام تحقيق مي كردي مي فهميدي توي قرآن كه كتاب مقدس ما مسلمون ها هست اصلا يه سورش به نام حضرت مريمه
حتي توي كتاب هامون هم همه واژه <حضرت عيسي و حضرت موسي > به كار مي برن.
حتي همين آقايي كه شما به بهشون توهين كريد توي بعضي از روايتاشون كه از حضرت عيسي نقل كردن اينطوري مي گن " برادرم عيسي فرمود:..." اون وقت تو ...
لطفا دفعه ديگه قبل از اين كه كاري كني قبلش يه كم تحقيق كن.
از طرف ديگه خيلي خوشحالم كه هنوز جهالت عده اي مسلمون نما غيرت دينيه بچه مسلمون ها رو از بين نبرده.
دمتون گرم!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

ببشخيد كه توي مسابقه دارم پارازيت ميدم

متاسفانه بدليل شكاياتي كه دوستان از اقا سامان كردند و همچنين بدليل اينكه من خودم هم اون لينكي كه آقا سامان رو ديدم جناب saman_sweden به مدت يك هفته اجازه نوشتن در انجمنها رو ندارن.. البته چون دسترسي مديريت دارند من نميتنونم دسترسي نوشتن رو قطع كنم ...

من اين پيغام رو بصورت خصوصي هم براي آقا سامان فرستادم..

متشكرم

مجيد

saman_sweden

Active Member
من به شما و نوشته شما و همچنين به ديگر دوستان اخترام مي گذارم و يك هفته خودم را از ورود به انجمن محروم ميدارم
ممنونم
به مورد توجه كنيد اينجا يه محل تبادل افكار گرافيكي است نه تبليع دين حسين تحت لولي گرافيك
هفته ديگر منم مي تونم از مسيحيت و ساير اديان طرحهاي گرافيكي بيرون بدم
آيا دوستان مسلمان از >ار من ناراحت نخواهنذ شد اگر بگويند نه دروغ مي گويند
اگر ناراحت نشويد پس هفته بعد من طرحهايي هر روز راجع به مسيح و .... بيرون ميدهم براي اينكه منم دوست دارم دينم را تبليع كنم
پس كمي عادلانه قضاوت كنيد اون گرافيمهاي حسيني توهين بو د بمن
شاد باشيد يا يه هفته يهوه يكتا يارتان باشد

Mily

Member
ما كه آخرش نفهميديم چي شد
ولي
در رابطه باطرح شيراز پاتوق
آقا طرح خيلي زيبايي اما يكم زيادي حالت كامپيوتري گرفته

اينم از نظر من

mahdi pour

Member
ما هم چيزي از اين دعوا نفهميديم .
ولي آقا مجيد آفرين بر اين فاطعيت .
خلافكار هر كه ميخواد باشه مدير يا غير مدير .
ماكه دربست مخلص هرچه بچه بامعرفته ( حتي آقا سامان كه حالا نميدانيم چي شده كه اينطور صحبت كردند)

mahdi pour

Member
آقا سعيد كارت حرف نداشت اگه حرف امتياز باشه كار شما 5 پروانه ميگيره .
آقا مهرداد متاسفانه كار شما را نتوانستم ببينم ( حتم دارم كار شما هم زيبا شده )

طرح جديد

با سلام خدمت عزيزان ...
ضمن تشكر و قدرداني از كليه دوستاني كه با نظراتشون درباره طرح قبلي منو بسيار خوشحال و شگفت زده كردند :( ( بابا دستتون درد نكنه چقدر نظر داديد ... ) بجز Mily كه اولين نظر رو براي كار من داد ( دستت درد نكنه ) ...

خوب چون من بسيار از نظرات شما استفاده كردم بنابراين تصميم گرفتم يه طرح ديگه هم بزارم ( تا بازم شما دوستان با نظراتتون منو اميدوار كنيد ) ...
اينم از طرح دوم ...[hr:2b513cb6a4]
hossein2-20.14.gif

دوستان بخدا اونايي كه زحمت ميكشند و طراحي ميكنند و طرح ها را براي ديدن شما اينجا قرار ( بطور كلي هرجا ) ميدهند خيلي خوشحال ميشن كه يكي درباره طرحشون ( مثبت+ و منفي - ) نظر بده . پس لطفا هر كسي كه به اين قسمت مياد لطفا درباره تمام طرح هايي كه مشاهده ميكنه در يك پيغام نظرشو درباره اونا بده ( بازم ميگم + يا - فرقي نميكنه ) فقط نظر بده ...
( فكر كنم تمام دوستاني كه طرح هاي خودشون رو اينجا قرار دادن با نظر من موافق باشن :wink: )

با تشكر دوباره
موفق باشيد

Saeid Taheri

Active Member
mahdi pour گفت:
آقا سعيد كارت حرف نداشت اگه حرف امتياز باشه كار شما 5 پروانه ميگيره .
آقا مهرداد متاسفانه كار شما را نتوانستم ببينم ( حتم دارم كار شما هم زيبا شده )

ممنوم مهدي جان شما لطف داري
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ميلاد جان(شيراز پاتوق ) طرحتون خيلي زيبا شده بهتون تبريك ميگم موفق باشيد .

ادیب

Member
با سلام و تشکر از مسابقه تان من طرحم را چطوری بفرستم که اینجا نشان داده بشه؟

ghasedak_

Member
ادیب گفت:
با سلام و تشکر از مسابقه تان من طرحم را چطوری بفرستم که اینجا نشان داده بشه؟
سلام
اول از همه روي ارسال پاسخ كليك كنيد
بعد هم توي اون قسمتي كه براي آپلود كردن فايل در نظر گرفته شده فايلتون رو ارسال كنيد

ادیب

Member
با سلام مجدد. من حسین را یک مارش عزا نمی بینم که طرح او را پر از سیاهی کنم . من او را شاهراه نورانی زیبایی ها و خوبی ها می بینم که باید دستش را گرفت و قدم جای قدم هایش گذاشت . حرفهایش را شنید و او را با ترک گناهان همراهی کرد.

Scorpio

Member
قاصدک جان دستت درد نکنه ... والا آقا من اصلا حال و حوصله طراحی نداشتم تا اینکه دیشب یه جورایی جو امام حسینی ... آقا راستش موهای دستم با این صحبتهای اینجا سیخ شدش ... بعدش قصد کردم که یه طرحی بزنم.

خوب با اجازتون منم یکمی نظر بدم (البته اگه قابل بدونید)
1- سعید بابت اینکه زحمت کشیدی ازت تشکر میکنم ... راستی آقا یکم کوچیک تر طراحی کن ... ولی در کل کار قشنگیه.
2- مهرداد جان دستت درد نکه ...جالبه.
3- بهنام جون مرسی ... طرح باهالی زدی ... آقا ببخشید راستش من یکم با Stroke زردی که دادی حال نکردم
4- علی جون (ali1k) طرح دلنشینی زدی ... فقط آقا اگه میخواستی که طرحت یه حالتی باشه که زاویه نداشته باشه (منظورم اینه که مستطیلت ، گوشه گرد داشته باشه) اون مقداری که میخوای حذف کنی رو پاک میکردی بعدش به فورمت Gif ذخیره میکردی ... دیگه از اون حالت مستطیل کاملا خارج میشد .. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی ... ولی در کل که عکس خوبیه
5- میلاد جون (shirazpatogh) خیلی طرح قشنگی زدی ... آقا فقط یه چیزی "ن" امام حسین رو چه جوری نوشتی ... من هر کار کردم نتونستم ... اما طرح دومت هم خیلی باحال شده .. فقط عزیزم اگه زیر زبر "السلام علیک ..." رو میزاشتی یه جزابیت خاصی داشتش ... ولی در کل خیلی قشنگ هستن
6- ادیب جون دستت درد نکنه ... طرح قشنگی هستش ... فقط آقا یه چیزی اون فایل فلشی که گذاشتی فقط یه فایل HTML هستش فکر کنم ...
خوب از همه اینا گذشته سامان جون دستت درد نکنه ... همین قدر که وقت گذاشتی دستت درد نکنه ... ولی انشاالله که بعد از زحمتی که میکشی رو به سمت مثبت سوق بدی ... ولی در هر حال وقت گذاشتی پس دستت درد نکنه

خوب امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشده باشه ...

بچه ها حالا اگه قابل دونستین این چیزی که طراحی کردم رو یه نگاه بندازین و اشکالاتش رو بگید ... فقط قاصدک جان ببخشید که اندازه ای که گفتی رو طراحی نکردم ... آخه سایز 20*20 یه جورایی عذابم میده ...

>>> خوب اینم طرح من هستش

خوب منتظر طرحهای بقیه بچه ها هستم هاااااااا .

موفق و پیروز باشید

علی

ادیب

Member
فلشي كه طراحي كرده ام كمه كم 300 - 400 كيلو بايت ميشه چطوري بفرستم؟سايت كه راه نميده فلش هم سنگينه html اش هم احتمالا كار نمي كنه نه؟

ادیب

Member
کوهی نوشته: "لطفا بعد از اين پيغامي كه فرستادم كسي ديگه جواب نده كه صحبت به بيراهه نره ...
من هم با آقا سامان هم عقيده هستم ...
البته براي امام حسين سينه و زنچجير هم ميزنم هييت هم ميچرخونم
ولي براي دوستانم"
چقدر حیف - نشد در این روز هایی که در دسته امام حسین بودی لحظه ای دلت را صاف کنی و از حسین چیزی بپرسی یا بخواهی تا او و خدایش را امتحان کنی ؟
گیرم که عمری هم خوردیم و گشتیم و بهترین طرحهها را زدیم - آخرش ؟
اینجا چه کار داریم و به کجا ما را می برند؟
مدتها بود که بخاطر کار زیاد با فتوشاپ سردرد های وحشتناکی می گرفتم و امانم را بریده بود.
به دکتر چشم رفتم و برایم عینک داد که بدون آن نمی توانستم کامپیوتر کار کنم 8O . خدا خواست و سفر کربلا نصیبم شد و کنار ضریح امام حسین از او خواستم که چشمهایم را خوب کند و موقع کار و تدریس اینقدر اذیت نشوم . سوالی را که برایم مهم بود پرسیدم که در همان روز جوابش را از ابالفضل گرفتم ( و به من فهماندند)- - كه خيلي ها از همين جا مي گويند و مي شنوند و مي گيرند و من كمتر بلد بودم :wink: --و از وقتی برگشته ام عینک توي کشوی cd ها جا خوش كرده و ما كه هر ماه آخر برج به يك قران و دو زار مي افتاديم از همه طرف برايمان پول مي رسد و هر چقدر خرج مي كنيم باز اضافه مي آوريم (كه وسعت در روزي از نتايج زيارت امام حسين گفته شده است .) حسين خوبي است كه همه خوبها دوستش دارند و مسيحي و يهودي و غيره همه را عزيزان خدا مي داند . بزرگي است كه همه از سفره اش دست پر برمي گردند.
و جز دعوت به آزادگي چه مي گويدكه :اي مردم اگر دين نداريد لا اقل در دنياي خود آزاده باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ميتوني توي يك فضاي رايگان آپلود كني بع لينكشو اينجا بذاري

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا