در ادامه حرف هاي سارا ...
يه كمي من ميخوام با بچه هاي انجمن و شركت كننده تند برخورد كنم.
شايد بعد از خوندن اين مطالب بهم يكمي حق بديد....
خدا وكيلي شش هفته از مسابقات گذشته و تنها موضوعي كه به امضا ميخورد همون هفته دوم يعني مايكل جكسون يه خورده به امضا ميخوردش....
اقا signature يعني امضا ....

...
امضا يعني يه چيزي كه بهش علاقه داريد .... مثلا هفته دوم ... موضوع مايكل جكسون بود ... خوب مايكل جكسون بين يه سري ها طرفدار هاي شديدي داشت ....
اما موضوعاتي مثل تكنلوژي - روز پدر - ماه رمضان و ... به خدا ربطي به امضا نداره... اين موضوعات فقط باهاش ميتوني پوستر طراحي كنيد يا بيلبورد و غيره ...
اما تشكيل شده از هر چي كه دوست داري ...
مثلا من به آنجلينا جولي علاقه دارم ... خوب دوست دارم يه امضا از اون داشته باشم تو آرشيوم ... يا از شخصيت هاي فوتبالي مثل كريستين رونالدو يا علي كريمي يا .......... خوب اين ها همگي علاقه طرف نشون ميده ... يا مثلا من به فلان خواننده علاقه دارم ... يا فلان كارتون...
تو رو خدا موضوعاتي انتخاب كنيد كه شركت كننده زياد باشه... من خودم يه نمونه طراحي با موضوع رمضان زدم ... خوب به نظر خودم طراحيم بيشتر شبيه پوستر شد تا امضا چون موضعش به پوستر پيشتر مي خورد....
از كساني كه برنده ميشن خواهش ميكنم موضوعاتي بگن كه واقعا بشه روش مانور زياد دادش....دوستان موضوعاتي استفاده كنيد كه نتونن كپي رايت كنن...
مطمئنم همين الان با ديدن نمونه كار هاي رمضان كپي برداري ازش هم انجام ميشه ... چون يه موضوع عمومي ... موضعاتتون خاص باشه

چند تا نمونه امضا ميزارم براتون تا متوجه شيد موضوع خاص يعني چي ...
تمامي اين نمونه امضا هايي كه گذاشتم همه و همه غير قابل كپي رايت چون سليقه طرف نسبت به يك شخصيت كه شايد مطرح نباشه...
در اين امضا اين شخص به اين بازيگر يا خواننده علاقه داشت ...
در اين امضا شخص به اين بازي علاقه داشت . Assasins_creed
تو اين يكي امضا شخص به اين بازي اكشن علاقه داره.
خوب امضاي از كارتون buttercup
اينم يه امضا از يه عروس
خوب اميدوارم كه خوب مفهوم امضا متوجه بشيد ...
موضوعات متفاوتي هم هست ... جاي مانور بسيار زياد ... يه روزم بهت مهلت ميدن انتخاب كني ...
مثلا الان من چند تا موضوع امود تو ذهنم ...
خوب از خوانندگان ...
نظرت چيه گروه آرين يا خدا رحمتش كنه عاشق صداشم يعني ناصر عبداللهي ...
يا بازيگران ::
انجلينا - مدونا - تام كروز - نيكول كيدمن - فاستر - فرهاني - هديه تهراني - مديري - كريمي -
سراغ اتومبييل ::
اي عاشق بنزم يا bmw - يا پيكان:d
غذا :
ماكاروني - فسنجون -
خوب تو چي ؟؟؟؟؟؟؟ تويي كه برنده اين هفته هستي به چي علاقه داري ...؟؟؟؟؟ مطمئنن به يه چيز خاصي علاقه داري كه باسش بشيني وقت بزاري طراحي كني ... درسته ؟؟؟؟؟؟؟
اون چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط خواهشا يه موضوعي بگو كه قدرت مانور برا سايرينم داشته باشي...
ببخشيد سر همگي درد آوردم ... اميدوارم ديگه اين بحث ها پيش نياد ...
خوش باشيد. مهدي