مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام.
ميگم ميشه بعد از مسابقه اون دو سه تا مفهومي و چندتا كاري كه طراحيه قشنگي از نظرت دارن رو نام ببري و از ديد خودت تفسيرشون كني.:paint:
براي اين ميگم بعد از مسابقه چون يه وقت جنبه تبليغ نداشته باشه و سارا از دستمون ناراحت بشه.:wink:
چون اينجوري هم براي تجربياتم خوبه هم ياد ميگيرم كارا رو چطوري تحليل كنم.:cool:
اگه خواستي ميتوني تو پيغام خصوصي برام نظرت رو بگي.
مرسي.:)

آره حتما.
بعد از مسابقه یه پ.خ بده دوتا از کارا رو برات باز می کنم (البته از نظر خودم)
کما اینکه میدونم ایندو کار کی هست... یعنی حدس زدم از این چند هفته!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آره حتما.
بعد از مسابقه یه پ.خ بده دوتا از کارا رو برات باز می کنم (البته از نظر خودم)
کما اینکه میدونم ایندو کار کی هست... یعنی حدس زدم از این چند هفته!

چرا تو پیغام خصوصی؟!

همون تاپیکی که برای رای گیری هست تا 3-4 روز برای نظرات بچه ها در مورد کارا باز میمونه و به آرشیو نمیره.

توی همون تاپیک بحث کنید. اصلا برای همین کار باز نگهش میدارم و منتقلش نمیکنم به آرشیو.

کار من توی مسابقه نیست کجاســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت؟؟

GFX Master

خوب هفته ی چهارم رو هم برگزار کردیم.

البته یه سری مشکلات هم این هفته به نظرم رسید که واقعا اگر اونطوری باشه که من فکر میکردم و میکنم
واقعا باید بگم که همچنان جهان سومی هستیم و بعضیامون واقعا فرهنگ خیلی چیزا من جمله مسابقه و این
حرفا رو نداریم.

همین جا و از طریق همین پست اعلام میکنم بعنوان کسی که این مسابقه رو برگزار کرده
که اگر قرار باشه کسی با تقلب یا به فکر خودش زرنگی و این حرفا برنده ی مسابقه بشه
شخصا بعنوان کسی که میخوام جایزه ای رو در نظر بگیرم برای فرد برنده ، از این لحاظ راضی نیستم!

این رو برای جایزه یا ارزش مالی اون نمیگم. برای این میگم که بچه ها همه دارن زحمت میکشن و وقت میذارن
بعد یه نفر بخواد با یه سری حرکات بچه گانه و ساختن یوزرهای مختلف و شرکت در مسابقه کار خودش رو پیش
ببره واقعا جای تاسف داره و مطمئن باشه که دیر یا زود از این کارش پشیمون میشه!!

دلم نمیخواد قوانین مسابقه رو هی تغییر بدم ولی متاسفانه بعضیا انگار دلشون نمیخواد یه مسابقه ی خوب
رو برگزار کنیم. ولی خوب ما هم نمیتونیم بشینیم و دست رو دست بذاریم تا هر کسی هر کاری میخواد انجام بده.

به همین خاطر بازم مجبورم قانون رای گیری رو عوض کنم!
از این به بعد فقط افرادی که بالای 50 پست داشته باشن میتونن در مسابقه شرکت کنن.
و فقط افرادی که بالای 200 پست داشته باشن میتونن رای بدن.
مشخصه که افرادی که شامل این دو مورد نباشن نه کارهاشون تو مسابقه شرکت داده میشه و نه رای هاشون تاثیری داره.

zagomago

کاربر VIP
سلام
خسته نباشید به همه شرکت کننده ها و تبریک به برنده های این هفته
بخاطر زحماتی که برای برگزاری مسابقه می کشید از شما تشکر میکنم .
به همین خاطر بازم مجبورم قانون رای گیری رو عوض کنم!
با قانون 50 پست شما حق شرکت در مسابقه رو از افرادی مثل من ( پست بو....) سلب می کنید و اصلا این کار هیچ تاثیری روی افراد متقلب نخواهد گذاشت.
و با قانون دوم هم خیلی راحت یک نفر میتونه با دادن پست های اسپم ظرف 2 هفته یا کمتر چند تا یوزر قانونی برای خودش درست کنه.
و 2 یا 3 هفته آینده شما باید فقط تعداد پست ها رو بالا ببرید و باز هم یوزرهای که می خواهند نقلب کنند کارشون رو انجام می دهند
اگر کسی تقلب میکنه ( یکی به خودش رای میده، یکی دوست و اشنا هاش رو میاره بهش رای بدن ( ما هم اصلا متوجه نمی شیم)یکی هم چند تا یوزر درست میکنه ) شاید بهتر این باشه که شخص خاطی جریمه بشه نه اینکه افراد تازه وارد رو جریمه کنید.
حمل بر جسارت نباشه من می تونم با دادن پست های آفرین باریکلا و آموزشهای مفید ( نوشتن متن بادی،نوشتن متن خاکی،باز کردن فتوشاپ ، بستن فتوشاپ، درخواست عکس و دادن کلی درخواست در قسمت های دیگه فروم به راحتی تعداد پست های خودم رو به 50 برسونم ، ولی اینکار فایده نداره چون یوزرهای خاطی هم همین کار رو میکنند و چند هفته دیگه این تعداد افزایش پیدا میکنه و کلا تاثیری در رای گیری نخواهد داشت فقط افراد با تعداد پست پائین نمی تونند در مسابقه شرکت کنند.
فکر نمی کنم تعداد پست ربطی به صلاحیت یک نفر برای شرکت در مسابقه یا نظر دهی داشته باشه در صورت امکان لطف کنید یک قانون دیگه برای جلوگیری از تقلب یوزرها وضع کنید.
سلامتی و موفقیت.

Dory

New Member
سلام سارا جان و واقعا خسته نباشید:rose:
خواهش میکنم قانون شرکت کردن را عوض نکنید
من تا فراخوان مسابقه را دیدم در این سایت ثبت نام کردم و مشتاقانه منتظر روز شنبه بودم تا موضوع جدید اعلام بشه و در مسابقه شرکت کنم اما حالا......:cry::cry::cry:

آخرین ویرایش:
اون هایی که تقلب کردن را جریمه کن یعد این ها که گناهی نکردن امید وارم نظرت عوش شه

NoNam3

Member
سلام خسته نباشید :
محدودیت تعداد پست برای شرکت کننده ها در مسابقه هیچ تاثیری توی اختلال و تقلب در مسابقه نداره ...
محدویت رو برای رای دهنده ها اعمال کنید

یک پیشنهاد :
یک تیم داوری هم توی رای دادن به طور مستقیم دخالت داشته باشند تا حق خیلی از کارها از نظر تکنیکی و کیفی زیر سوال نره
ممنون و متشکر

nima_dsnr

کاربر VIP
از لحن سارا مشخصه که خیلی عصبی بوده که این حرف رو زده...
شاید ما هم اگه به جای اون بودیم می بریدیم و کم می آوردیم؛
به هرحال برای اینکه حق شرکت در مسابقه از کسی سلب نشه میشه اینجوری عنوان کرد:

از این به بعد فقط افرادی که بالای 50 پست داشته باشن و در مسابقه شرکت کنن میتونن رای بدن.
و افرادی که تو مسابقه شرکت نکردن برای رای دادن باید بالای 200 پست داشته باشن.

اینجوری همه میتونن شرکت کنن ولی کسی که تازه یوزر ساخته بشینه 200 تا اسپم بزنه تا رای بده :d
ضمن اینکه کسی که شرکت کرده و این هفته نظر نده فوقش تا هفته دیگه که میتونه نظر بده...

aliReza

Well-Known Member
با این کارا و اعمال واقعا آدم از برگزاری و شرکت در مسابقه دلسرد میشه!
این کارا سود که هیچ، ضرری جز ضربه زدن به مسابقه نداره!

من نمیدونم این همه بحث ماله چی هست، ولی اگه این روند ادامه کنه، این مسابقه به هفته دهم هم نمیرسه!

راستش از بچه های اینجا انتظاری بیشتر از این میرفت
انتظار میرفت که بعد از هفته اول، خودشون رو با مسابقه جور کنن، ولی مثل اینکه قصد دارن مسابقه رو با خودشون وقف بدن!

پیشنهاد من اینه که هیچکس در این تاپیک قصد صحبت درباره قوانین رو نداشته باشه، و بحث در مورد قوانین فقط به مدیر واگذار یشه!
هر کس با قوانین یا موضوع هفته مشکل داره، خب توی مسابقه شرکت نکنه!

دلیل نمیشه هر هفته 50 تا 60 پست زده بشه اینجا، اونم واقعا سر مسائل جزیی!

بازم میگم، با این روند، این مسابقه نابود خواهد شد!

واقعا ناراحت شدم از دیدن این همه پست و اخلاف!
با این وضعیت ترجیح میدم روند هفته قبل خودم رو ادامه بدم و توی مسابقه شرکت نکنم!
البته من در مقامی نیستم که نظر کلی رو بدم، نظر رو گفتم بری خودم!
این ها همه نظر های شخصی من بود!

تصمیم گیری با مدیران هست، چه درباره مسابقه و چه درباره این پست! اگه واقعا بد حرف زدم ببخشید، ولی قصد اهانت به هیچ کسی رو نداشتم، شما همه دوستای خوب من هستید!

بارم امیدوارم منو ببخشید به خاطر این پست، ولی حرف هایی که ارزش گفتن نداشت گفته شد!
علیرضا :rose:

NoNam3

Member
دوست عزیز

-این مبحث ایجاد شده که نظرات در مورد شرکت در مسابقه و مشکلات احتمالی اون توش مطرح بشه.

-کسی در مورد قوانین بحث نکرد...
همه مثل شما پیشنهاد خودشونو در مورد شرکت در مسابقه گفتند چون اونا هم میخواین جزیی از مسابقه باشند.
و مسابقه به بهترن نحو خودش برگزار بشه.

-و اگر منو شما و امثال ما توی مسابقه شرکت نکنیم مسابقه به هفته دهمش نمیرسه...

متشکر و ممنون
موفق باشی

:cool:

آخرین ویرایش:

GFX Master

علیرضا جان هیچ مشکلی از بابت نظر دادن بچه ها نیست.
مسابقه برای بچه هاست و اصولا این تاپیک رو مخصوص همین بحثها ایجاد کردم.
تا با کمک و همفکری هم خیلی مسائل رو حل کنیم.
ولی خوب برام جای تعجب داره که چطوریه که توی انجمنهای خارجی همین مسابقه
بدون هیچ جایزه ای برگزار میشه و به هفته ی 140-150 میرسه ولی شاید به تعداد انگشتای
یه دست توش شک و شبهه ایجاد بشه!
همه فقط برای دور هم بودن شرکت میکنن و اکثر کارهاشون هم اونقدر سطحش بالاست که واقعا آدم فکر
میکنه اینا دارن تو یه مسابقه ی حساس شرکت میکنن و برای اول شدن و بردن جایزه رقابت میکنن!

الان هم من مطمئن نیستم که تقلبی صورت گرفته باشه ولی خوب چیزایی دیدم که واقعا در حد بالای
80-90 درصد باعث شد این حرفا رو بزنم!
یه سری از یوزرهای شرکت کننده در مسابقه ip های یکسان دارن!!
از مجید پرسیدم گفت این نمیتونه دلیل 100% محکمی باشه ولی خوب احتما اینکه 4-5 نفر با یه ip کاملا یکسان
بیان و رای بدن خیلییییی بعید و در حد صفر درصد هست!!
از طرفی اون افرادی که در نظرم هست همگی یوزرهایی هستن که بالای 20 تا پست ندارن!!
از طرف دیگه تمام این 4-5 تا یوزر فقط به 3 یا 4 تا کار خاص رای دادن!

شما باشید با وجود همچین موضوعاتی چه برداشتی میکنید؟!
قبول دارم که قوانین جدیدی که گفتم ممکنه به ضرر بعضی از دوستان باشه.
به خاطر همین همون قانون قبلی رو اجرا میکنم.
ولی بازم این جمله رو میگم:

من به شخصه راضی نیستم که کسی بخاطر وقت بچه ها رو تلف کنه و با بعضی از زرنگ بازیهای بچگانه
بخاطر یه جایزه ی کوچیک این کارا رو انجام بده. حالا دیگه خود اون شخص میدونه و خدای خودش ...

مسابقه با همون روال قبلی برگزار میشه.
موفق باشید.

fery4u69

Member
سلام میگم خدمت همه دوستان
متاسفانه این مشکل مشکل بزرگیه
بنده حقیر هم با علیرضا جان همراه میشم برای عدم شرکت در مسابقه البته این اصلا مهم نیست مسابقه با من یا بدون من برگزار میشه
در مورد تخلفاتی که به راست یا غلط به بعضی از شرکت کننده ها نسبت داده میشه باید پیگیری جدی تری انجام بشه .
به نظر من این میتونه راه حل خوبی باشه
همه افراد میتونن تو رای گیری شرکت کنن حتی کسی که 1 پست داره به شرطی که خودش تو مسابقه شرکت کرده باشه
اینجوری همه میتونن رای بدن به شرط حضور در مسابقه
برای بقیه افرادی که شرکت نمیکنن داشتن حداقل 80 پست الزام باشه ...

بقیه اش با خودتون
من حرفامو زدم دلایلمو هم برای شرکت نکردن ارائه کردم
انشاالله مدیران این انجمن هر روز مسابقات بهتری رو بدون هیچگونه تخطی گری از سوی شرکت کنندگان برگزار بکنه
یاحق
خداحافظ

GFX Master

قبل از اینکه این 2 تا مورد رو درباره اش صحبت کنیم اول یه گلایه ای که به علیرضا (Proeex) هم گفته بودم اینجا هم بگم.
واقعا از بعضی از بچه ها خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتم. بچه هایی که جزو قدیمترین اعضای انجمن هستن و
یه حساب دیگه ای روشون میشه ولی خوب نمیدونم واقعا کم لطفی ئه یا مسابقه رو در حد خودشون نمیبنن (!) یا هر چیز دیگه
ولی خوب این گلایه رو ازشون دارم که تو این مسابقه ها باید شرکت کنن تا هم سطح مسابقه بالاتر بره و هم بچه های دیگه
بدونن که مسابقه جدی هست و بیشتر شرکت کنن.
افرادی مثل همین شهرام یا عرفان یا لیلی یا خیلیای دیگه رو منظورمه!

سارا ممنون می شم یه لطفی کنی قانونی بذاری که بچه ها از طرح و عکس آماده استفاده نکنن. اینجوری هیچ نبوغی به کار گرفته نمی شه!
مثل مسابقه چند سال پیش که برا کریسمس بود. اینجوری به نظر من جذاب تر می شه. حداقل بچه ها یکم بیشتر سعی می کنن و غرق موضوع می شن.
یا لاقل اگه از عکس استفاده می کنن یه حرکتی روش انجام داده باشن!
دست آخر هم بچه هایی که مقام میارن psd ها رو بهت بدن که شبهه ای باقی نمونه.
به هر حال نظر شخصی من بود

اتفاقا شهرام جالب اینجاست که توی مسابقه ی اصلی ای که توی انجمن خارجی برگزار میشد دقیقا همینطوری بود.
یعنی هیچکس حق نداشت از عکس آماده استفاده کنه ، مگر اون عکس استوک باشه.
خودت میدونی که عکس استوک چیه! یعنی عکسی که عکاسش اون رو برای استفاده ی عموم (حالا یا رایگان یا غیر رایگان) قرار داده باشه.
تازه مسئله به همینجا ختم نمیشه! یعنی کسی که از عکس استوک هم حتی استفاده میکنه
باید اون عکس رو برای برگزار کننده ی مسابقه بفرسته تا مشخص بشه که اون عکس 100% استوک هست.
ولی خوب از طرفی نمیدونم توی ایران بشه اینکار رو کرد یا نه؟! یعنی من اگر بگم کلا استفاده از عکس آماده ممنوعه
بچه ها مخالفتی دارن یا نه؟!
در این مورد که استفاده نکردن از عکس آماده خلاقیت رو خیلیییی بالاتر میبره شکی ندارم.
در کل با حرفت کاملا موافقم. از این هفته هم سعی میکنم در قبول یا رد کردن کارا یکمی بیشتر وسواس بخرج بدم.
به شرطی که بچه ها هم خودشون همکاری کنن تو این موضوع.
در مورد PSD هم بله اگر لازم بشه توی قوانین هم داریم که باید بدون چون و چرا تحویل بدن.

sara_is_nice_girl عزیز، به نظر من این رای گیری خوبه ولی کامل و بی نقص نیست.
بهتر نیست که با توجه به ضوابط و مشخصاتی که خودتون وضع میکنید، یه هیئت داوری انتخاب بشه و انتخاب امضای برتر رو اونها انجام بدن؟
حتی میتونیم از بچه هایی که توی انجمن فتوشاپ فعالیت میکنن و تمایل دارن داور مسابقه بشن دعوت کنیم که کاندید شن و بعد بچه های فروم به اونها رای بدن. اینجوری هم داورا رو خودشون انتخاب میکنن و حرف و حدیثی توش نیست و هم اینکه انتخاب طرح های برتر، کارشناسانه تر صورت میگیره.

موفق باشید.

ممنون مهدی جان.
راستش خودمم این موضوع رو قبول دارم که اینجور رای گیری کردن میتونه همراه با بعضی مشکلات
مثل تقلب کردن باشه. یا مثلا چند تا دوست باشن که فقط به کارای همدیگه رای بدن یا ...
ولی خوب از طرفی اگر بخوام یه گروه برای اینکار تشکیل بدیم باید یه سری شرایط رو هم در نظر بگیریم.
اول اینکه اون گروه خودشون رو موظف بدونن که هر هفته برای رای گیری حاضر بشن.
اینکه یه هفته امتحان دارم یا اون یکی هفته درس دارم یا فلان هفته مسافرتم و ... باعث بی نظمی میشه.
در کل میشه بیشتر این موضوع رو توضیح بدی که منظورت چه جوری؟
یعنی کلا رای گیری از بچه ها رو منتفی کنیم و برای تعیین برنده از یه گروه داوری استفاده کنیم؟

Noghre

New Member
خداحافظ

سلام به شما مديرمحترم. ( پيوست كاربران محترم سايت)
من و چند نفر ديگر از دوستانمان كه همگي دانشجو رشته گرافيك هستيم و در يك منزل با هم زندگي ميكنيم ، تصميم گرفتيم تا به سفارش يكي از دوستانمان كه ما را با سايت شما آشنا كرد عضو سايت شما شويم و با شركت در مسابقات گرافيك شما خودمان را محك زده و يك سرگرمي هم داشته باشيم.:wink:
البته با رسم و رسومات مسابقات درون سايتي آشنا نبوديم و نميدانستيم كه اصلا شركت كنيم يا نه! بالاخره در مسابقه شماره چهارم با موضوع اعتياد شركت كرديم.:-?
نا گفته پيداست كه همه ما بجز يك نفر كه لپ تاپ دارد از يك رايانه استفاده ميكنيم و كارهايمان را به نوبت با رايانه انجام ميدهيم.:paint:
از بد روزگار تصميم به شركت در راي گيري هم شديم و گفتيم منصف باشيم و كارهايي كه واقعا قابل امتياز هستند را انتخاب كنيم. چندين كار كه اصلا طراحي نبود و كاربر فقط يك عكس را از اينترنت گرفته و با كمي تغيير و اضافه كردن متن به آن در مسابقه شركت كرده بود. (ميتوانم اين را با ذكر آدرس سايت منبع آن عكسها ثابت كنم) كه پس از راي گيري متوجه شديم يكي از آنها؛ از آن يكي از خودمان است.
بگذريم. بعضي از طرح ها هم كه آنقدر آماتور بودند كه ارزش نگاه كردن هم نداشتند. با اين حساب چند طرح انگست شمار باقي مانده بود كه خوب بيشتر از سه طرح نميتوان انتخاب كرد.:-?
اگر بگويم ما از طرحهايي كه براي مسابقه فرستاده بوديم جز خود فردي كه آن را ايجاد كرده بود هيچكدام از طرح هم خبر نداشتيم؛ قطعا باور نخواهيد كرد.:-?
بنابر اين پارتي بازي را هم رد ميكنم.:mad:
چون نميدانستيم كدام طرح كار كداممان هست.(اين قراري بود كه از ابتدائ تصميمان براي مسابقه با هم گرفته بوديم. چون واقعا قصدمان محك زدن خودمان توسط ديگران بود.
حالا كه مسابقه به اتمام رسيده متوجه شديم كه دو طرح را كه متعلق به خودمان بود هر چهار نفرمان با رتبه هاي مختلف انتخاب كرده ايم.
حالا هم انگ تقلب شاملمان شده. (بيچاره افرادي كه ما به آنها هم راي داديم.)
بحثي نيست چون انگار تصميممان از ابتدا اشتباه بود.
حالا من به نمايندگي از بقيه آمده ام تا اينها رابگويم وبروم. بغيه اگر حرفي داشته باشند خودشان با شماخواهند گفت.
اما اينرا هم بگويم ما از مراحل دوم به بعد اين مسابقه را پيگيري ميكرديم و با ديدن پستها و راي هاي شركت كنندگان مشخص بود كه افرادي كه يكديگر را ميشناختند يكديگر را از طرح هم به هر وسيله اي آگاه كرده بودندو دوستان فقط به دوستان راي ميدادند. مثل بعضي راي ها كه فقط يك نفر يا دو نفر را انتخاب ميكردند. وقتي مسابقه اي قانون دارد كه سه نفر انتخاب شوند؛ هيچ دليلي وجود ندارد كه از بين آنهمه طرح قشنگ و جذاب و گاها مفهومي فقط يك يادو تا را راي بدهند و بگويند مثلا:
اول: -
دوم: -
سوم: X
اين چه معني ميدهد؟!!!!
اين يعني اينكه "اول خودم ، دوم يوزر دوم خودم يا ... ، سوم هم دوستم. يا...
سخن كوتاه كنم كه هر چه بگويم جاي بحث دارد و شايد جار و جنجالي جديد بر پا شود.
در هر صورت كه برايم ديگر فرقي نميكند اين بحث ها. چون عليرغم ميلمان تصميم به رفتن از اين سايت گرفته ايم.:cry:
شايد نبود ما براي شما راحتي به ارمغان آورد.
اگر باعث كدورتي براي شما شديم رسما عذر خواهي ميكنيم.:sad:
موفق و پيروز باشيد.:rose:

aliReza

Well-Known Member
سلام

راستش به خدا از کم لطفی نیست، من از خدامه، اگه یادت باشه قبل از اینکه این مسابقه رو با کمک آقا حامد راه بندازی، خودم یه پی ام دادم که سارا واسه دو بعدی ها نمیخوای یه مسابقه بذاری؟
وقتی اینو گفتی خیلی خوشحال شدم!

ولی با این وضع تمام انگیزه م رو از دست دادم!

اگه مسابقه روند خودش رو ادامه بده من که مشکلی ندارم، من با این خرده گیری ها مشکل دارم! :-?

علیرضا :rose:

mostafa_cs

Well-Known Member
فکر می کنم سو تفاهمات رفع شده باشد.
وقتی میشه خیلی مسائل رو با پیغام خصوصی و شرح ماجرا حل کرد، چرا خداحافظی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا