قبل از اینکه این 2 تا مورد رو درباره اش صحبت کنیم اول یه گلایه ای که به علیرضا (
Proeex) هم گفته بودم اینجا هم بگم.
واقعا از بعضی از بچه ها خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتم. بچه هایی که جزو قدیمترین اعضای انجمن هستن و
یه حساب دیگه ای روشون میشه ولی خوب نمیدونم واقعا کم لطفی ئه یا مسابقه رو در حد خودشون نمیبنن (!) یا هر چیز دیگه
ولی خوب این گلایه رو ازشون دارم که تو این مسابقه ها باید شرکت کنن تا هم سطح مسابقه بالاتر بره و هم بچه های دیگه
بدونن که مسابقه جدی هست و بیشتر شرکت کنن.
افرادی مثل همین شهرام یا عرفان یا لیلی یا خیلیای دیگه رو منظورمه!
سارا ممنون می شم یه لطفی کنی قانونی بذاری که بچه ها از طرح و عکس آماده استفاده نکنن. اینجوری هیچ نبوغی به کار گرفته نمی شه!
مثل مسابقه چند سال پیش که برا کریسمس بود. اینجوری به نظر من جذاب تر می شه. حداقل بچه ها یکم بیشتر سعی می کنن و غرق موضوع می شن.
یا لاقل اگه از عکس استفاده می کنن یه حرکتی روش انجام داده باشن!
دست آخر هم بچه هایی که مقام میارن psd ها رو بهت بدن که شبهه ای باقی نمونه.
به هر حال نظر شخصی من بود
اتفاقا شهرام جالب اینجاست که توی مسابقه ی اصلی ای که توی انجمن خارجی برگزار میشد دقیقا همینطوری بود.
یعنی هیچکس حق نداشت از عکس آماده استفاده کنه ، مگر اون عکس استوک باشه.
خودت میدونی که عکس استوک چیه! یعنی عکسی که عکاسش اون رو برای استفاده ی عموم (حالا یا رایگان یا غیر رایگان) قرار داده باشه.
تازه مسئله به همینجا ختم نمیشه! یعنی کسی که از عکس استوک هم حتی استفاده میکنه
باید اون عکس رو برای برگزار کننده ی مسابقه بفرسته تا مشخص بشه که اون عکس 100% استوک هست.
ولی خوب از طرفی نمیدونم توی ایران بشه اینکار رو کرد یا نه؟! یعنی من اگر بگم کلا استفاده از عکس آماده ممنوعه
بچه ها مخالفتی دارن یا نه؟!
در این مورد که استفاده نکردن از عکس آماده خلاقیت رو خیلیییی بالاتر میبره شکی ندارم.
در کل با حرفت کاملا موافقم. از این هفته هم سعی میکنم در قبول یا رد کردن کارا یکمی بیشتر وسواس بخرج بدم.
به شرطی که بچه ها هم خودشون همکاری کنن تو این موضوع.
در مورد PSD هم بله اگر لازم بشه توی قوانین هم داریم که باید بدون چون و چرا تحویل بدن.
sara_is_nice_girl عزیز، به نظر من این رای گیری خوبه ولی کامل و بی نقص نیست.
بهتر نیست که با توجه به ضوابط و مشخصاتی که خودتون وضع میکنید، یه هیئت داوری انتخاب بشه و انتخاب امضای برتر رو اونها انجام بدن؟
حتی میتونیم از بچه هایی که توی انجمن فتوشاپ فعالیت میکنن و تمایل دارن داور مسابقه بشن دعوت کنیم که کاندید شن و بعد بچه های فروم به اونها رای بدن. اینجوری هم داورا رو خودشون انتخاب میکنن و حرف و حدیثی توش نیست و هم اینکه انتخاب طرح های برتر، کارشناسانه تر صورت میگیره.
موفق باشید.
ممنون مهدی جان.
راستش خودمم این موضوع رو قبول دارم که اینجور رای گیری کردن میتونه همراه با بعضی مشکلات
مثل تقلب کردن باشه. یا مثلا چند تا دوست باشن که فقط به کارای همدیگه رای بدن یا ...
ولی خوب از طرفی اگر بخوام یه گروه برای اینکار تشکیل بدیم باید یه سری شرایط رو هم در نظر بگیریم.
اول اینکه اون گروه خودشون رو موظف بدونن که هر هفته برای رای گیری حاضر بشن.
اینکه یه هفته امتحان دارم یا اون یکی هفته درس دارم یا فلان هفته مسافرتم و ... باعث بی نظمی میشه.
در کل میشه بیشتر این موضوع رو توضیح بدی که منظورت چه جوری؟
یعنی کلا رای گیری از بچه ها رو منتفی کنیم و برای تعیین برنده از یه گروه داوری استفاده کنیم؟