راستش من مثل شماها نمی تونم چند بعدی باشم و تو همه زمینه ها هم موفق باشم .
به به سلام آ سد حمید
اصلش همینه ما غیر معمول عمل میکنیم، مگه نه حمید رضا؟

و حیمد رضا در جواب من
یه سری اشکال توی link دست ها بود که مرتفعش کردم و ss بدن رو ارتقا دادم حالا دیگه خیلی راحت می تونی هر قسمت بدن رو که می خوای بدون کم شدن حجم یا با کم شدن حجم Stretch کنی .
عالیه پسر، هزارتومن اضافه شد به مبلقی که میخوام بدم بهت

اگه بتونی کار کنی خودش هم راه بره میتونم این مبلغ رو تا 2 هزار تومن و حتــــــــــی 2500 بالا ببرم

شوخیدم بخندی ولی جدی کارت خیلی خوبه رفیق، من هی چیزی میدونستم تا پست رو زدم منتظر تو بودم.
در مورد داینامیک درخت با Flex می شه کار کرد چون deflector هم می گیره به راحتی می شه حس لرزش رو بهش داد . یه تست می زنم ببینین چطوره. یه تست Thinking Particle هم دیدم که آمده بود تمام درخت رو باهاش کارکرده بود . خیلی جالب همون چیزی رو که می خواستین داشت . (فکر کنم سید حسین خودت دیده باشی چون تو همون سایتی بود که بهم معرفی کرده بودی، همون یارو ریگر خفنه)
در مورد flex که کار کن و خبر بده، حتما جواب میده که
Barnara جان عزیز هم تایید کردن، ولی نمیخوایم همه درخت ها یا همون درخت اصلی هم کلش Dynamic بشه، در مورد برگ ها چی؟ به نظرت هر برگ تنهایی Dynamic باشه یا نه خوشه ای و دسته دسته، که دسته دسته فکر نکنم چیز جالبی از آب در بیاد، ولی باید محدود کرد تعداد برگ های Dynamic رو که آزار دهنده نباشه با این سیستم های ما.
اون Rig رو نه، ندیدم ولی من یه بار با PF برگ چیندم روی درخت یعنی پیرم رو در اورد، خیلی سنگین شد، میخواستم با ضربه خوردن یه ماشین به درخت برگ ها هم بلزن، PF سنگین بود، پیش خودم گفتم بعدا با TP یه تستی بزنم ببینم اون چیکار میکنه، چون چیزایی از TP دیدم که حال کردم به چه سبکی چی کارا میکنن.
حالا لینک اونی که میگی بذار، الان بین این همه book mark ام فکر نکنم بتونم راحت پیداش کنم. ممنون عزیز
برا مو هم اگه تو داینامیک مشکل بود می شه با همین Flex نتایج خیلی خوبی گرفت . شبیه کاراکتر پسر سیخه تو monster in Paris می شه . که جلوی موهاش حرکت داره . real Time هم هست . البته به شرطی که بشه شکل مو ها رو با Spline ها مدیریت کرد که فکر می کنم تمام ابزار های مو اینو داشته باشن .
تو داینامیک که فکر نکنم، hair farm خیلی خوب جواب میده، ولی در مورد نوع ساخت هم همون طور که گفتی با Spline این کار رو میکنم، چون حالات خاصی داره موهاش ، مثل همون اولین تستی که زدم، دقیقا با چیدن Spline رو مکانهایی که میخواستم مو رست کنه و دادن حالت های خاصی باید میداشت.
درمورد ریگ درخت با Flex کاملا درسته،حتی Spline ها هم میتونن دارای Collision بشن، اما لینک زیر روهم یه نگاه بندازید چیز جالبیه:
Barnara جان عزیز، خیلی ممنونم که پست ها رو دنبال میکنی و نکات خوبی بهمون میگی ، انشا الله بتونم یه جوری از خجالتت در بیام عزیز.
چون حجم بالاست نصف شب میذارم دانلود، دیدم حتما بیشتر توضیح میدم.
حمید جان پروکس من هم تموم شده، ok شد دانلودش میکنم، چون نمیدونم چرا بعضی وقتا این 4shared چرا لینک هاش بعد گذشت زمان معکوس فیل تری میشن.
از همه دوستان ممنون
حق یارتون