مراحل و چالش های تهیه یک فیلم کوتاه (pro rigger)

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ممنون حمید جان ، خوشحالم که خوشتون امد.

راستش این کیف کار طراحه، معلوم نیست که باشه، اگه بود در موردش با هم حرف میزنیم

حدود 10mg شده.

حمیذ رضا جان، آقا من این Arion رو دانلود کردم کرکش مشکل داره، ورژن 2.0.3 از سایت gfxdomain. لایسنس رو که وارد میکنم sucssess میده ولی وقتی مکس رو دوباره میارم بالا واسه ok شدن invalid میده. همه مراحل هم درست رفتم.

خخخخخخخخخخخخ:green:
اقا یه سوال میپرسیدی قبلش
آریون رو نگرفتی مکس لایو رو گرفتی که هنوز کرک سالم نداره
باید ARION StandAlone رو بگیری .

اون کرک سالم داره .

راستی کار درخت رو بیخیال شدم کار من نیست من کارم رندره ، نمیگم بد شد اما به نظرم تو اینکار دخالت نکنم بهتره تو رشته ی خودم :)

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

راستی کار درخت رو بیخیال شدم کار من نیست من کارم رندره

باشه عزیز، دیگه دیدم علاقه داری گفتم انجام بدی حالا که باز خودت میگی من یه مورد دیگه بهت میگم برو ببین چی کار میمتونی بکنی.

ببین تو ورژن جدید Hair farm امدن AO رو اضافه کردن به این صورت که یه omni میذاری و از تو تنظیمات تیک گزینه ی Ambient only رو میزنی و بعد تو تنظیمات رندر خود مو که توی Effect قرار داره Ambient Occlusion رو میزنی و بر اساس چیزی که میخوای تنظیمات رو قرار میدی و بعد رندر که تو این حالت این AO فقط روی تارها اعمال میشه، برای تاثیر گرفتن اجسام نزدیک مو توسط این AO هم یه map با Hair Ambient Occlusion هم به Ambient متریال جسم مورد نظرت میدی و اون قفل جلو ambient و diffuse رو بر میداری (( قفل رو نه اون حالت اتصال رو)) تا سایه این ambient بی افته رو جسم.

میتونی نمونه ساخته شده خود سایت hair farm رو از اینجا دانلود کنی تا بهتر و دقیق تر بشی روش.

حالا مشکل چیه؟ من وقتی همین فایل ساخته شده سایت رو رندر میکنم نتیجه خوب با سرعت خیلی خوب میگیرم ولی وقتی خودم دست بخ کار میشم به دوتا مشکل بر میخورم:
  1. یکی این که با این که map مورد نظر رو به جسمی که میخوام AO مو روش بی افته میدم هیچ AO رو جسم اعمال نمیشه
  2. و دوم این که سرعت رندر بعد تنظیم AO خیلی میره بالا و مثل اون فایلی که خود سایت ساخته سریع نیست

واقعا برام عجیبه، یکی یکی موارد رو از فایل از پیش ساخته شده پاک کردم و خودم شبیه ـشون رو ساختم مثلا plane زیرین برای AO و دوباره گذاشتم درست بود یا تنظیمات AO و رندر مو رو پاک کردم و دوباره گذاشتم AO اعمال شد ولی تو این مورد دومی سرعت باز امد پایین.

حالا یه حرکت برن و تست کن ببینم من گیج میزنم یا این پلاگین یا کالا برای حالت demo هست که اینجوره ولی در هر حالا خوب من با همین demo دارم اون فایل از قبل ساخته شده رو رندر میکنم دیگه ولی عجیب برام :shock:

ببین میتونی کاریش کنی یا نه.

ولی با هر مویی کار کردم نرم و را دستی و زیبایی این hair farm رو نداد بهم، واقعا چیز خفنیه که cebas هم رفته روش سرمایه گذاری کرده و خریدتش.

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
Hair Farm + Final Render

سلام

یوهوووووووووووووووووووووووووووووو . حمید رضا به این میگن مخ ـه 5. من دیوانه پیش خودم نمیگم بابا cebas الان hair farm رو خردیده که چی بشه، خوب دیونه (( به خودمم)) خریده که یه مو با رندر GI خوب داشته باشه دیگه.
الان بهم فوش میدی چرا بهت گفتم فقط scan line ولی ای کاش رفته باشی و با موتورهای دیگه هم تست کرده باشی چون من محدودت کردم الان شاید از دستم ناراحت بشی.

خیلی گشتم ببینم نرم افزارهای دیگه مثل C4D یا Blender تنظیمات مو ـشون چجوریه تو همین حین بود که گفتم hair farm ..... cebas .... final render و whaaaaaaaaaaaaat؟ یه مو ساده ساختم و اول با یه direct نور خورشید و با یه omni نور ambient رو ساختم و گفتم برای این که سایه ای هم بی افته sky light خود FR رو روشن کردم دیدم مو داره از روشنی میترکه، برام خیلی جالب بود چون Sky light ـهای VRay و MR روی جنس مو تاثیر نمیذاشتن ، omni ambient رو خاموش کردم و نتیجه این بود تو 19 ثانیه، با این sharpness ـی و کیفیت، چیزی که با مو مایا و نه با منتال و نه Vray نمیتونی بگیری با این سرعت و کیفیت.

attachment.php

خلاصه رفیق مشکلم توووووووووووووپ حل شد.

این تصویر رو فقط با یه نور خورشید و sky light خود FR گرفتم حتی Ambient occlusion خود مو رو هم تو تنظیمات رندر تو effect رو هم off کردم.

فقط یه کاری بکن، هم تو سیستم خونه هم دفترم مکس 2011 64X دیگه بالا نمیاد، هرچی از پایه هم پاکش میکنم دورباره نصب میکنم باز بالا نمیاد، حالا تو یه کاری بکن اگه مکس 2011 64X با hair farm کرک شده داری ، همون ورژن 1.4 رو میگم، یه تستی بزن ببین تو ورژن پایین تر هم این اتفاق می افته یا نه، اگه می افته که چه عالی و اگه نه باز باید همون سیستم ست کردم مو و تنظیماتش رو 2011 و رو 2012 یا بالاتر کار کنیم.

ممنون رفیق

>>>> ویرایش <<<<

حمیر رضا جان، آقا من همین کار رو با ورژن دمو تو مکس 2012 کردم و خواستم ببینم تو حالت GI و رندر متحرکت چه اتفاقی می افته که حالم گرفته شد، عزیز demo به جز محدودت در ذخیره محدودیت در رندر متحرک هم داره، یعنی کلا هر کاری بخوایم بکنیم باید با همون ورژن کرک شده قدیمی بکنیم ، حالا یا ورژن قدیمی با FR همخون هست یا اگه نباشه باید با ایجاد چندیدن نور omni به صورت یه گوی دور مکان قرارگیری مو Sky light رو شبیه سازی بکنیم.

باز نتیجه رو بگو عزیز.

پیوست ها

• Hair Farm_Final render.jpg
    Hair Farm_Final render.jpg
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
هرچی از پایه هم پاکش میکنم دورباره نصب میکنم باز بالا نمیاد
آغا بااجازه ت، با پاک کردن مکس خرابی هاش پاک نمیشه و مکس بعدی که نصب میکنی دقیقا عین قبلی میشه.
برای از نو ساختن مکس برو به آدرس زیر و فولدر مکس رو پاک کن
C:\Users\[User Name]\AppData\Local\Autodesk\3dsMax

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون Barnara جان از راهنمایی ولی عزیز من اینجوری نوشتم

هرچی از پایه هم پاکش میکنم دورباره نصب میکنم باز بالا نمیاد

فقط پاک نکردم، فولدر رو از همون مسیر پاک کردم رفتم تو regedit هرچی فایل و فولدر برای مکس 2011 بود رو find کردم و پاک کردم هیچ اثری ازش تو سیستمم نذاشتم ولی باز همون آش و همون کاسه.

باز ممنون رفیق. حق پشت و پناهت

LinkinForEver

سلام در یک کلام :
Amazing !!!!
چرا از من تشکر میکنی همه زحمت هارو خودت میکشی .:green::)

من مکس 2011 ام پوکیده همش ارور لایسنس میده هر کاری هم میکنم رجیستر شه نمیشه ، HairFarm دارم اما کرکش که تورنت دادی هنوز دان نکردم ؟؟؟؟
و فاینال رندر هم اگه لینک 2013 هش رو بدی ممنون میشم من 2012 دارم
حتمی تست میکنم فقط من کار با HairFarm رو بلد نیستم .

LinkinForEver

شاید بشه یه جور دیگه مو رو رندر کنیم
یه سوال واقعا HairFarm از HairTrix بهتره ؟؟
میتونی دلیل بیاری ؟؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
چرا از من تشکر میکنی همه زحمت هارو خودت میکشی .
نه عزیز راهنمایی شما دوستان و کمک تو و حمید هم هست وگرنه کار خوب پیش نمیره، خیلی دوست دارم دوستان دیگه ای هم بیارم تو کار تا کار زیباتر و گروهی تر پیش بره، حالا یه نفر مد نظرم هست، باید با بقیه هم صحبت کنم ببینم ok میدن تا به اون یکی دوستمون هم پیشنهاد بدم یا نه که انشا الله ok میشه اون هم.

فاینال رندر هم اگه لینک 2013 هش رو بدی ممنون میشم من 2012 دارم

من خودم هم با 2012 کار کردم حمید جان.

حتمی تست میکنم فقط من کار با HairFarm رو بلد نیستم .
ه سوال واقعا HairFarm از HairTrix بهتره ؟؟

خودت hairTrix کار میکنی یا کردی؟ اگه آره که خوب یه تستی با hairtrix بزن بگو، مسئله اینه که مو خوب در بیاد ، سریع و زیبا، اون بالا گفتم حتی من با مایا تست زدم، سراغ Blender و C4D هم رفتم ولی یهو این مورد خورد به ذهنم از اونا دست کشیدم حالا اگه با HairTrix بشه که چه بهتر که تو خود مکسه.

میدونی چیه؟ Hair farm حتما یه چیزی داره که cebas روش سرمایه گذاری کرده، جدا از این من هر کار کردم از HairTrix یه خروجی خوب بگیرم آخر نفهمیدم این تنظیمات رندرش تو Environment چجوری و به چه ترتیبی کار میکنه !!! عر کدوم رو تست کردم مشکل داشت، یه بار تغریبا یه چیزی از توش در اوردم ولی دیگه هر کار کردم مشکل دار بود.

Hair Farm هم را دسته، هم سرعت رندر فوق العاده ای داره، تنظیمات ساخت مو هم خیلی عالیه، Dynamic ـش هم خوبه، مثلا همون نمیونه ای که من تو این پست ساختم کار چند دقیق نا قابل بود تازه با کاشتن چند نور Omni این نور محیط رو در اوردم البت زیاد روش کار نکردم.

حالا زمان ساختش هیچ، اگه تونستی چنین چیزی رو از لحاظ سرعت رندر و زیبایی از HairTrix دربیاری که عالیه. البت باید چیزی که با HairTrix در میاری یه مزیتی نصبت به HairFram داشته باشه ورنه اگه مثل هم باشن که دیگه چه فرقی میکنه.

پس روش کار کن اگه دوست داری به من خبر بده.

ممنون و حق پشت و پناهت

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام قبول دارم نگا این همین اندازه گرفتم 49 ثانیه
ویری Hair

ممنون، یه نکته اول ، ببینم کیفیت بار گذاری تصویر پایینه یا sampling رندر یه جورایه؟ تصویر من رو با تصویر خودت لود کن ببین ، تصویر حس میکنم یه جورایی noise داره.

خوب انشا الله که مشکلی تو رندر نداره، ولی منظورت از hair چی بود؟ hair farm یا hair and fur مکس و یا hairtrix ؟ اگه hair خود مکس، چه ورژنی از مکس.

دستت درد نکنه

LinkinForEver

ممنون، یه نکته اول ، ببینم کیفیت بار گذاری تصویر پایینه یا sampling رندر یه جورایه؟ تصویر من رو با تصویر خودت لود کن ببین ، تصویر حس میکنم یه جورایی noise داره.

خوب انشا الله که مشکلی تو رندر نداره، ولی منظورت از hair چی بود؟ hair farm یا hair and fur مکس و یا hairtrix ؟ اگه hair خود مکس، چه ورژنی از مکس.

دستت درد نکنه

خواهش میکنم

خوب انشا الله که مشکلی تو رندر نداره --- منظورت رو نفهمیدم

Hair خود مکسه
با متریال ویری
مکس 2013

LinkinForEver

سلام
اقا اینو با ویری و Fur ویری زدم
هم متریال هم مو مال ویریه
زمانش 50 ثانیه
rrrrrrrr.jpg

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
Hair خود مکسه
با متریال ویری
مکس 2013

اقا اینو با ویری و Fur ویری زدم
هم متریال هم مو مال ویریه
زمانش 50 ثانیه

دستت درست، اولی رو که خودم تا حالا کار نکرده بودم الان رفتم کار کردم و یه سرچی تو نت زدم، لامسب این VRay با یه Mtl چیکار میکنه، یه سری نمونه تو مایا گذاشته بود واقعا خوب بود. نمیدونم دیدیشون یا نه ولی میذارم اگه کسی خواست یه نگاه بهش بندازه.

PHP:
http://spot3d.com/vray/images/stuff/hair_tests/

PHP:
http://www.spot3d.com/vray/help/200R1/examples_vrayhairmtl.htm

در مورد Vray Fur همون طور که خودت میدونی این ابزار فقط یه وسیله برای arch باز ـهاست نه کار انیمیشن و متحرک ، البت شاید بعضی جاها به کار بیاد ولی به دلیل ابزارهای محدود تو ایجاد مدل مو و Dynamic خوب گزینه درستی برای این کار نیست.

امروز که کار دارم، تو اولین وفرصتی که کارم تموم بشه یه حرکت با مو خود مکس میزنم ببینم میتونم اون چیزی که مد نظرمه رو در بیارم یا نه، باز میگم این Hair farm واقعا برای خودش چیزیه و از hairtrix و hair and fur مکس جلو تره هم تو کیفیت و سرعت رندر مه نمونه still ـش رو زدم و دیدی و هم تو مدل و اصلاح کردن مو، اگه اون کیفیتی که من به سادگی باز hair farm 1.4 گرفتم بهم داد که با این کار میکنیم البت همه اینها بسته به اینه که من فردا که میرم دفتر و با مکس 2011 و hair fram 1.4 و FR تست میزنم، نتیجه خوب یا کلا نتیجه نگیریم.
چون من الان با hair farm دستم راه افتاده و خوب باهاش کار میکنم.

باز دستت درد نکنه. ادامه بده عزیز

LinkinForEver

به نظرم HairFarm معرکست اما خوب وقتی کرکش نیست چکار میشه کرد !! چرا خودمون رو اذیت کنیم حالا که میشه با ابزار های دیگه هم اینکارو کرد حالا شاید نه کیفیت و نه سرعت اونو داشته باشه
به نظرم دستامون رو ببریم سمت آسمـــون دعا کنیم هر چه زود تر شاید این جمعه کرک شد !!!! :sad::cry:
ای بابا این کرکر ها کجان !!!
نه مثل اینکه همون باید دعا کنیم .

LinkinForEver

سلام به همه:wink:
حسین نگا یه تست زدم از چند موتور:cool:
هیچ سیخی هم تو تنظیمات نزدم همش Default ، که یکوقت فکر نکنی مثلا رو منتال بیشتر کار کردم:green:
خودم احساس میکنم منتال از همه بهتر شده اما زمانش زیاده :sad:
Scanline هم خیلی خوبه نسبت به زمانش اما هم رو Med میزارم مکس میره !!:mad:

حالا امروز Final هم تست میکنم اما چون خودت تست زدی که دیگه هیچ ...

Maxwell هم گلاب به روت ، سرعتش اصلا .... آبم قطعه !!! :lol: ســــــفونم خرایه !!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

حالا خودت یه قضاوتی بکن ببین رو کدوم بیشتر وقت بذارم ؟؟؟؟
راستی همشم موی همون مکسه و هیچ تنظیماتی تو هیچ جا عوض نشده .

عکس کیفیت فوله هر مو 640 در 480 عکس رو بزرگ کن .
A.jpg

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
تشکر فراوون حمید جان ولی زمان ها خیلی بالاست، کاش مشخصات سیستمت رو هم میذاشتی تا ببینم زمان ها بر اساس چه سیستمی به دست امده.

حالامن هم یه تست با hair farm زدم به صورتی که تو تست زدی و نتایج رو تو تصویر با تعداد نور ها قرار دادم ببین.

attachment.php

attachment.php

واقعا کیفیت و سرعت رو خودت مقایسه کن، فکر کنم اون تستی که سایت Hair farm گذاشته بود از یه دسته مزرعه گونه مو توسط hair خود مکس و hair farm دیدی، این رو میگم، واقعا 8 ثانیه در مقابل 5 دقیقه قابل قیاس نیست.

تست هات خیلی خوب بود ولی زمان رندر خیلی بالاست. تازه من تو نورهایی که برای شبیه سازی نور ambient گذاشتم زیاده روی هم کردم تا مقداری ولی باز کیفیت و سرعت رو نمیشه قیاس کرد، یعنی کاملا آدم رو متقاعد میکنه که با کدوم کار کنه، همین تک کرک Hair farm تو مکس 2011 شرف داره به mr prim و موتورهای دیگه.

نظر شخصی نیست، یه سری محاسبات رو من گفتم، زمان، کیفیت، سرعت، که به نظر من تو همه چیز Hair farm بهتر بود حالا ببینم میتونی چیزی بگی که روی این hair farm در بیاد یا نه ، تو هم مثل من همین عقیده رو داری؟

آ سد حمید (( آقا سید حمید)) چرا ساکتی؟!!! یه چیزی بگو، اگه تو این مباحث نظری نداری ، نظرت رو در مورد داینامیک درخت چیه؟ با توضیحاتی که تو سیناپس والیه فیلم نامه بهت دادم. یا روش بهتر scatter کردن برگ ها روی درخت.

پیوست ها

• Scanline_without Sky.jpg
    Scanline_without Sky.jpg
    134.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • Scanline_with Sky.jpg
    Scanline_with Sky.jpg
    148.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21

LinkinForEver

سلام حسین خواهش بابا کاری نکردم که
من که گفتم ؛ معلومه hAIRfARM بهتره !!!!توش شکی نیست :)
ولی خوب وقتی کرک نشده کاری نمیشه کرد !!! من تازه رفتم به یک بنده خدایی تو CGPersia که یکی از ازای XForce بود فکر کنم پیام دادم گفتم جون هرکی دوست دارین این رو کرکش کنید !!! :)
جواب دادان در اولین فرصت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این فرصت کیه معلوم نیست !!!:mad:
اره دیدم اونرو 8 ثانیه !!!:shock:

سیستمم مثل همینیه که بالا گذاشتی فقط 4 گیگ رم دارم !!!:cool:
ممنون:rose:

اره بابا راست میگه حسین کجایی !!!هستی !!!:green:

nc_hamid

Member
سلام
ممنون که به یاد من هستین.
پیگیر هستم . پست ها رو می خونم و کلی چیز یاد گرفتم
ایول کاراتون خیلی عالیه ...
اتفاقا تو این مدت کلی آموزش دیدم و یه سری برنامه چیدم . راستش من مثل شماها نمی تونم چند بعدی باشم و تو همه زمینه ها هم موفق باشم . از اول به یه چیز چسبیدم و همون رو می رم جلو . ریگ کاراکتر رو می خوام تا حد امکان بدون نقص انجام بدم. تو فکر یه GUI به درد بخور هستم . یه سری اشکال توی link دست ها بود که مرتفعش کردم و ss بدن رو ارتقا دادم حالا دیگه خیلی راحت می تونی هر قسمت بدن رو که می خوای بدون کم شدن حجم یا با کم شدن حجم Stretch کنی .
-----
در مورد داینامیک درخت با Flex می شه کار کرد چون deflector هم می گیره به راحتی می شه حس لرزش رو بهش داد . یه تست می زنم ببینین چطوره. یه تست Thinking Particle هم دیدم که آمده بود تمام درخت رو باهاش کارکرده بود . خیلی جالب همون چیزی رو که می خواستین داشت . (فکر کنم سید حسین خودت دیده باشی چون تو همون سایتی بود که بهم معرفی کرده بودی، همون یارو ریگر خفنه)
----
برا مو هم اگه تو داینامیک مشکل بود می شه با همین Flex نتایج خیلی خوبی گرفت . شبیه کاراکتر پسر سیخه تو monster in Paris می شه . که جلوی موهاش حرکت داره . real Time هم هست . البته به شرطی که بشه شکل مو ها رو با Spline ها مدیریت کرد که فکر می کنم تمام ابزار های مو اینو داشته باشن .
>>ویرایش>>
یه تست سرسرکی زدم. چندان باب میل نشد گذاشتم ببینین . فکر می کنین این روش جوا ب می ده؟؟؟
apple tree.max

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا