سلام
راستی کار درخت رو بیخیال شدم کار من نیست من کارم رندره
باشه عزیز، دیگه دیدم علاقه داری گفتم انجام بدی حالا که باز خودت میگی من یه مورد دیگه بهت میگم برو ببین چی کار میمتونی بکنی.
ببین تو ورژن جدید Hair farm امدن AO رو اضافه کردن به این صورت که یه omni میذاری و از تو تنظیمات تیک گزینه ی Ambient only رو میزنی و بعد تو تنظیمات رندر خود مو که توی Effect قرار داره Ambient Occlusion رو میزنی و بر اساس چیزی که میخوای تنظیمات رو قرار میدی و بعد رندر که تو این حالت این AO فقط روی تارها اعمال میشه، برای تاثیر گرفتن اجسام نزدیک مو توسط این AO هم یه map با Hair Ambient Occlusion هم به Ambient متریال جسم مورد نظرت میدی و اون قفل جلو ambient و diffuse رو بر میداری (( قفل رو نه اون حالت اتصال رو)) تا سایه این ambient بی افته رو جسم.
میتونی نمونه ساخته شده خود سایت hair farm رو از
اینجا دانلود کنی تا بهتر و دقیق تر بشی روش.
حالا مشکل چیه؟ من وقتی همین فایل ساخته شده سایت رو رندر میکنم نتیجه خوب با سرعت خیلی خوب میگیرم ولی وقتی خودم دست بخ کار میشم به دوتا مشکل بر میخورم:
- یکی این که با این که map مورد نظر رو به جسمی که میخوام AO مو روش بی افته میدم هیچ AO رو جسم اعمال نمیشه
- و دوم این که سرعت رندر بعد تنظیم AO خیلی میره بالا و مثل اون فایلی که خود سایت ساخته سریع نیست
واقعا برام عجیبه، یکی یکی موارد رو از فایل از پیش ساخته شده پاک کردم و خودم شبیه ـشون رو ساختم مثلا plane زیرین برای AO و دوباره گذاشتم درست بود یا تنظیمات AO و رندر مو رو پاک کردم و دوباره گذاشتم AO اعمال شد ولی تو این مورد دومی سرعت باز امد پایین.
حالا یه حرکت برن و تست کن ببینم من گیج میزنم یا این پلاگین یا کالا برای حالت demo هست که اینجوره ولی در هر حالا خوب من با همین demo دارم اون فایل از قبل ساخته شده رو رندر میکنم دیگه ولی عجیب برام
ببین میتونی کاریش کنی یا نه.
ولی با هر مویی کار کردم نرم و را دستی و زیبایی این hair farm رو نداد بهم، واقعا چیز خفنیه که cebas هم رفته روش سرمایه گذاری کرده و خریدتش.