-:-: مجید آنلاین در یاهو مسنجر برای تمامی‌ کاربران :-:-

miladanimator

Active Member
توجه : اين رو بدون هيچ غرض ورزي مي نويسم:
آبتين خسروي نوشته :
من ميدونمD-emondاز كجا دلش خونه
از سايتش ايراد گرفتيم مثلا مخواد تلافي كنه
آخه پسر خوب تو مجيدآنلاين رو با سايت درپيت خودت كه كارش فقط ...هستش يكي مي كني؟
---------------------------------------------------
دوست عزيز حق كاملا با آقاي ديمون خان هست
اين كار ( به قول شما ابتكار ) را دوست خوبم آرش قبلا در قسمت مقالات سايت http://iranwebdesigning.com تقريبا پارسال انجام داده بودن اما فايل اون به صورت يك فايل رجيستري بود كه بايد اجراش مي كردي

اما تبديل اون فايل رجيستري به يك فايل exe رو شايد بشه اسمش رو ابتكار گذاشت

در پايان باز هم متذكر مي شم كه هيچ منظوري از اين نوشته نداشتم و فقط مي خواستم بگم كه اين برنامه قبلا هم استفاده شده

sambol

Active Member
اوففففف چرا حالا دوباره دعوا راه ميندازيد
درسته جديد نيست من هم ماله اون دوستمون رو ديده بودم هم چند وقت پيش يه نمونه ديگه كه ادرس رو قرار ميدادي بعد تو ياهو اون زير نشون ميداد اهان براي ابزارهاي ناكه يكي معرفي كرده بود
همين ديگه دعوا نداره كه نه غلاممممممممم
در ضمن بازم يه ابتكار حساب ميشه شلوغش نكنيد :)

Mandana

Active Member
اولا تا اونجا كه من ميدونم پيمان در هيچ جاي حرفهاش درباره اينكه اين يك ابتكاره صحبت نكرده.حالا اگه بعضي دوستان تاحالا همچين چيزي رو قبلا مشاهده نكرده بودن و اسمش رو ابتكار گذاشتن دليل نميشه كه شما بگيد ابتكار بوده يا نبوده
اگه دقت داشته باشي هر مقاله اي كه در انجمنها و مقالات گذاشته ميشه با ذكر منبع بوده و هيچ وقت كسي چيزي رو به اسم خودش قالب نكرده.تا اونجا كه ميدونم برنامه نويسي و تبديل اون به اينستالر جزو كارهايي بوده كه فقط پيمان و مجيد و ايمان انجام دادن و در ضمن شما كجاي عالم خاكي ديدي يكي كه يه برنامه مينويسه بعد بگه با تشكر از فلان سايت كه وقتي بچه بودم و هيچي بلد نبودم باعث شد به طرف برنامه نويسي كشيده بشم و يا تشكر از فلان شخص كه گفت اگه فلان كلمه رو به كارم اضافه كنم جالبتر ميشه و ...
اينم نقل قول:
Peyman-Pop گفت:
دوستان عزیز به مناسبت فرا رسیدن سال نو میلادی برنامه های جدیدی برای این سایت در نظر داریم که به مرور زمان شاهد اون خواهید بود.

یکی‌ از این اقدامات جدید گسترش هرچه بیشتر مجید آنلاین و افزایش امکانات کاربری این سایت هستش.

به همین مناسبت برنامه و قابلیت جدیدی رو برای شما عزیزان فراهم کردیم به نام MajidOnline Yahoo که به شما این امکان رو میده تا آخرین ارسال های انجمن های مجید آنلاین در یاهو مسنجر شما به نمایش در بیاد و شمارو از آخرین و جدید ترین ارسال ها و پست ها مطلع کنه.

در این برنامه برای نمایش آخرین ارسال ها نیاز به لاگین کردن در انجمن نیست بلکه حتی‌ بدون لاگین و ورود به انجمن شمارو از آخرین ارسال ها در انجمن مطلع میکنه.

شما میتونید تعداد تاپیک و نحوه نمایش تاپیک ها در انجمن رو به سلیقه و دلخواه خودتون تنظیم کنید و به نمایش بذارید و در هر زمان با کلیک بر روی تاپیک دلخواه به انجمن متصل بشید و ارسال کنید.

با این برنامه علاقه مندان مجید آنلاین دیگه تاپیکی‌ رو از دست نمیدن.

اینجا جا داره از ایمان جان ( iman_ebru ) و همینطور مجید عزیز تشکر کنم که هر کدوم نقش مهمی‌ در اجرای این برنامه داشتن.

این برنامه رو تقدیم می‌کنیم به تمامی‌ دوستداران و علاقه مندان مجید آنلاین.

دریافت برنامه : MajidOnline Yahoo! v1.0

شاد و پیروز باشید.

پیمان

شما اگه جايي توي حرفهاي پيمان ديدي كه نوشته ابتكار من اسم خودم رو ميذارم d-emon.فقط ميلاد جان من نمي دونم شما از قضيه اون تاپيك اين جناب دمون خبر داشتي يا نه؟اگر داشتي كه نمي دونم چي بگم چون من شناخت ديگه اي ازت داشتم. اگر نداشتي لطفا بگو روشنت كنم.

من ديگه سعي مي كنم اينجا پستي نزنم ولي مطمئن باشيد وقتي ببينم حقوق بهترينهاي اين سايت داره لگدمال ميشه و بعضي ها براي اينكه كارهاي صد در صد غير قانوني و البته غير اخلاقي خودشون رو كم رنگ كنن سعي مي كنن آبروي افراد با سخصيت رو ببرن مسلما ساكت نمي شينم و اجازه نمي دم كسي همچين كاري بكنه.
و در ضمن بگم هميشه اين ضربالمثل بوده كه كساني كه با خوار كردن ديگران بخوان خودشون رو بزرگ جلوه بدن پست ترين افراد هستند.من اگه جاي مديران سايت بودم همون اول كه اين آقاي دمون شروع به آزار و اذيت و فحاشي كرد اونو بن مي كردن تا بفهمه اينجا قانون داره و مثل سايت خودش قانون جنگل حكم فرما نيست.
از همه دوستان عذر ميخوام كه تاپيك رو به بيراهه كشوندم.بحث رو ادامه بديد.

arashsoft

Well-Known Member
مجيد ممنون از جوابت
آقا من يه مشكلي دارم
من اين رو ساختم . ولي ديدم كه وقتي من روي شكلك خودم كليك مي كنم تازه شروع به لود صفحه مي كنه
ولي مال أقا مجيد در background لود شده و با زدن لوگوي ايشون سريع مياد
ضمنا جظوري ياست كه ما مي زنيم اين مي خواد تمام html رو نشون بده ولي مال آقا مجيد يه باكس 400*200 رو نشون ميده؟
ممنون اگه help

pirooz

Member
پ

بعضي موقع‌ها اين پيغام خطا ظاهر مي‌شه. فكر مي‌كنم اسكريپت‌ها يه خورده ايراد داشته باشه :(

پیوست ها

• error_127.jpg
    error_127.jpg
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 224

moein273

Member
من نميدونم چه اصراريه كه يه چيز رو بزرگ كنيد و كش و قوصش بديد باشه اصلا تا الان 1 ميليون بار اين كار انجام شده بوده اينم بعد اون 1 ميليون بار ول كنيد ديگه !

من نميدونم چرا بعضي ها درك نميكنن وقتي يه عده بدون هيچ چشمداشتي و براي رفاه و منافع دوستانشون كاري انجام ميدن نبايد اينجوري باهاشون برخورد كرد .

عجب!!!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
آقا اين شكلكه خيلي با حاله . اگه ميشه آموزششو بزارين ! :oops:

پیوست ها

• yahoo_174.jpg
    yahoo_174.jpg
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 274

pirooz

Member
Sami_joon گفت:
سلام
نه اشكالي وجود نداره آقا پيروز . اين همه دانلود كردن مشكلي نبوده!
از اينجا مي‌تونيد دانلود كنيد :wink:
من نگفتم كه توي دانلود مشكل داره!
اگر دقت كنيد، اين پيغام خطا توي پنجره ياهوو مسنجر درج شده
برنامه رو نصب كردم و به راحتي داره كار مي‌كنه ولي فقط بعضي مواقع كه مي‌خواد رفرش كنه، اين پيغام خطا داده مي‌شه!
اين پيغام هم مربوط مي‌شه به خطاهاي جاوااسكريپت كه فكر مي‌كنم توي اون صفحه‌اي كه آخرين ارسال‌ها رو درست مي‌كنه وجود داشته باشه!
اگه دوستان به پيغامش توجه كنن مي‌تونن متوجه بشن كه از كدوم خط برنامه داره خطا مي‌گيره!

در مورد حاشيه متن‌ها هم دوستان ديگه تذكر داده بودن ولي تاحالا مرتفع نشده! دوستاني كه دسترسي دارند، فكر مي‌كنم خيلي كار سختي نباشه و زود بشه مشكلش رو حل كرد ولي اگه اينجوري بمونه خوندن متن‌ها واقعا زجرآور هست!
ممنون

Mandana

Active Member
پيروز جان پس ما چرا مشكل نداريم؟راستي معين جان منم حرفم همينه.چون ميدونم مطمئنا كلي سر اين زحمت كشيده شده.در ضمن من و ميلاد هم باهم بحثي نداريم.مگه نه آقا ميلاد؟كلي هم از مرامش خوشم اومد كه انقدر خوب حرفهاي من رو حلاجي كرد و به جواب درست رسيد.پيروز راستي اين ارور فقط توي مسنجرته؟يعني خود برنامه رو كه باز مي كني مورد نداره؟!

iman_ebru

Active Member
Re: پ

pirooz گفت:
بعضي موقع‌ها اين پيغام خطا ظاهر مي‌شه. فكر مي‌كنم اسكريپت‌ها يه خورده ايراد داشته باشه :(
اون مال زماني هست كه سرعت شما كاملا كم باشه و برنامه نتونه از طريق ياهو به مجيد آنلاين متصل بشه. :wink:

pirooz

Member
abtin_khosravi گفت:
پيروز جان پس ما چرا مشكل نداريم؟راستي معين جان منم حرفم همينه.چون ميدونم مطمئنا كلي سر اين زحمت كشيده شده.در ضمن من و ميلاد هم باهم بحثي نداريم.مگه نه آقا ميلاد؟كلي هم از مرامش خوشم اومد كه انقدر خوب حرفهاي من رو حلاجي كرد و به جواب درست رسيد.پيروز راستي اين ارور فقط توي مسنجرته؟يعني خود برنامه رو كه باز مي كني مورد نداره؟!
من توي اين چند روزه كه برنامه‌رو دانلود كردم فقط دوبار اين ارور ظاهر شد. شايد هم به خاطر سرعت كم اينترنت باشه و صفحه داخل مسنجر نتونسته اسكريپت‏ها رو بخونه!
اين ارور فقط در مسنجر ظاهر مي‏شه!

راستي آبتين جان امضات خيلي قشنگه! كلي باهاش حال كردم :wink:

miladanimator

Active Member
abtin_khosravi گفت:
من و ميلاد هم باهم بحثي نداريم.مگه نه آقا !
معين جان با عرض معذرت از شما و همه بچه ها!
متاسفانه من از تاپيك قبلي ديمون و هدفش اطلاعي نداشتم
به هر حال معذرت منو بپذير...
اين بحث رو هم ديگه ادامه ندين لطفا :wink:

aryajan

Member
دمتون بخاري

خيلي باحاله ولي اگر يكي آموزش اين برنامه هم بده خيلي باحالتر ميشه :lol: :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا