خوب دیگه این بحث خیلی الکی شد اگه تا حالا هم این تایپیک قفل نشده بخاطر این بود که شما توجیح بشین ولی متاسفانه میبینم علاوه بر اینکه هیچ تاثیری نداشته بلكه بدتر هم شده تا جایی که شما
همه چی رو به بازی گرفتین و همش با زدن حرفهای تکراری و بی حساب جو انجمن خراب کردین
در ضمن نمیدونم چه علاقه ای به بستن دسترسیتون و قفل شدن تایپیکاتون دارید که یک در میون همین مطلب رو تکرار کردین ( فکر کنم بخاطر ادامه دادن این بحث بوده)
به همین خاطر که بهتون ثابت کنیم مدیران هم شما رو خیلی دوست دارن این تایپیک همین جا قفل میکنم! چون ادامه این بحث الکی و مسخره آمیز در حد و اندازه این انجمن نیست !
در ضمن بنده به شخصه به شما تذکر جدی میدم که اگر دفعه بعد شاهد اینجور رفتاری از شماها باشم حتما شما رو به آرزوی قلبیتون که همانا بستن دسترسیتون هست برسونم ! این یه تذکر جدی به شما بود
در ضمن به هیچ عنوان اجازه توهین کردن به هیچ مدیری به شما نمیدم چون با شناخت که نسبت به مدیران انجمن دارم و با اطلاع به اینکه میدونم زحمت زیادی واسه انجمن میکشن! با کاربرانی که بدون
دلیل قانع کننده بخوان به مدیران یا مدیری و حتی کاربران خوب سایت توهین کنن برخورد جدی به عمل ميارم !
موفق باشید
علی