مجيد آنلاين = حكومت نظامي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza-metal

Active Member
در مجموع این سایت از بقیه سایتها بهتره و به نظر من دوستی که بین کاربرانش هست از سایتهای دیگه بیشتره و مقررات هم باعث نظم بیشتر سایت میشه و ما هم همینو میخواهیم ---- در ضمن هیچ موقع فکر نکنم الکی مدیران به کسی گیر داده باشن -- موفق باشید همگی

اقا دانیال تو رو خدا شرمنده اشتباه شده اعصابم خورد بود همینطور نوشتم من همین جا تصحیح می کنم منظور طوفان بوده(دانیال جان بازم شرمنده)
طوفان نوشته
تو يكي
واقعا
واقعا
واقعا
ما رو مورد سرويس قرار دادي عرفان جان عزيزه دل برادر
(جلو همه معذرت)

kami_mz گفت:
جدا از تمام اينها طبق قوانين جاري جمهوري اسلامي ايران, هرگونه فعاليت در زمينه بازاريابي شبکه اي ممنوع است.
نتيجتا ما که قصد نداريم فيلتر و محکوم شويم با هرگونه فعاليت مشابه مقابله خواهيم نمود.
تو ايران قانون كجاست بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ToFaN گفت:
1001 بار من اون تايپيك رو قفل نكردم
اون انجمن من نيست اصلا تا حالا هم هيچ تايپيكي رو قفل نكردم
اصلا بلد هم نيستم وجدانا
شما اگه ثابت كردين كه من تاييپيكي رو قفل كردم ديگه به اين سايت نميام
پس من از شما عضر مي خوام

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
خوب دیگه این بحث خیلی الکی شد اگه تا حالا هم این تایپیک قفل نشده بخاطر این بود که شما توجیح بشین ولی متاسفانه میبینم علاوه بر اینکه هیچ تاثیری نداشته بلكه بدتر هم شده تا جایی که شما

همه چی رو به بازی گرفتین و همش با زدن حرفهای تکراری و بی حساب جو انجمن خراب کردین

در ضمن نمیدونم چه علاقه ای به بستن دسترسیتون و قفل شدن تایپیکاتون دارید که یک در میون همین مطلب رو تکرار کردین ( فکر کنم بخاطر ادامه دادن این بحث بوده)

به همین خاطر که بهتون ثابت کنیم مدیران هم شما رو خیلی دوست دارن این تایپیک همین جا قفل میکنم! چون ادامه این بحث الکی و مسخره آمیز در حد و اندازه این انجمن نیست !

در ضمن بنده به شخصه به شما تذکر جدی میدم که اگر دفعه بعد شاهد اینجور رفتاری از شماها باشم حتما شما رو به آرزوی قلبیتون که همانا بستن دسترسیتون هست برسونم ! این یه تذکر جدی به شما بود

در ضمن به هیچ عنوان اجازه توهین کردن به هیچ مدیری به شما نمیدم چون با شناخت که نسبت به مدیران انجمن دارم و با اطلاع به اینکه میدونم زحمت زیادی واسه انجمن میکشن! با کاربرانی که بدون

دلیل قانع کننده بخوان به مدیران یا مدیری و حتی کاربران خوب سایت توهین کنن برخورد جدی به عمل ميارم !

موفق باشید

علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا