مجيد آنلاين = حكومت نظامي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
البته من می ترسم اضهار نظر کنم چون به بعضی ها بر می خوره ولی من با نظر کارپ 100 درصد موافقم البته مدیران رو چشم من جا دارن ولی فکر کنم دانیال و طوفان جان یه ذره سخت گیری زیادی می کنند تا حرف می زنیم می گن دسترسیت قطع میشه یا مسائل شخصی رو بیان می کنن خودشون خیلی کارها می کنن و بعد به ما می گن تاپیک اضافی نزنین من خودم می دونم اگه این پست رو بزنم یا دسترسیم قطع می شه یا مدیران با من برخورد می کنند یا شروع به بیان کردن مسائل شخصی می کنند بعضی ها گفتند به من آی دیت بده منم عوضش کردم بابا به خدا آدم باید ببینه کار به جای باریک می کشه یا نه اونوقت قفل کنه زرت البته ببخشیدا(خهم رحم کنه:)) )

d@nial

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
البته من می ترسم اضهار نظر کنم چون به بعضی ها بر می خوره ولی من با نظر کارپ 100 درصد موافقم البته مدیران رو چشم من جا دارن ولی فکر کنم دانیال و طوفان جان یه ذره سخت گیری زیادی می کنند تا حرف می زنیم می گن دسترسیت قطع میشه یا مسائل شخصی رو بیان می کنن خودشون خیلی کارها می کنن و بعد به ما می گن تاپیک اضافی نزنین من خودم می دونم اگه این پست رو بزنم یا دسترسیم قطع می شه یا مدیران با من برخورد می کنند یا شروع به بیان کردن مسائل شخصی می کنند بعضی ها گفتند به من آی دیت بده منم عوضش کردم بابا به خدا آدم باید ببینه کار به جای باریک می کشه یا نه اونوقت قفل کنه زرت البته ببخشیدا(خهم رحم کنه:)) )
عرفان جان من نمیدونم شما چرا میگی من سخت گیری میکنم، ولی من تاحالا در مورد قطع دسترسی به کسی نگفتم چون کسی نیستم که بخوام در این مورد اظهار نظری کرده باشم، فقط ممکنه گفته باشم که باهاتون برخورد میشه یا از این قبیل مسائل که اونم تو شرایطی بوده که قوانین سایت اجرا نشده

من هم همیشه تو انجمنها هر چیزی رو که میدونستم گفتم، حالا میخواد یه کاربر با من دشمن باشه یا میخواد بهترین دوستم باشه، هیچ فرقی نبوده، فکر کنم اینو دیگه بشه از انجمنهایی که شما ارسال داشتی فهمید

موفق باشید

آقا دانیال خداییش بعضی جاها خیلی حال دادی مثلا همین نصب ÷ی اچ ÷ی یه لینک دادی خیلی بدردم خورد دستت درد نکنه ولی آقا طوفان می گه دیگه داری میری رو اعصابم یه بار دیگه از این تا÷یکها بزنی گت اوت(دسترسیتو قطع میکنم)تو نامه خصوصی گفتن:))

carp3

Member
فک کنم این آخرین ÷ست تو این تا÷یک باشه چون مجید تو این تاپیک داره چرخ میزنه و احتمالا قفلش میکنه

Sunboy454

Active Member
majidOn|ine گفت:
آقا دانیال خداییش بعضی جاها خیلی حال دادی مثلا همین نصب ÷ی اچ ÷ی یه لینک دادی خیلی بدردم خورد دستت درد نکنه ولی آقا طوفان می گه دیگه داری میری رو اعصابم یه بار دیگه از این
تا÷یکها بزنی گت اوت(دسترسیتو قطع میکنم)تو نامه خصوصی گفتن

دوست عزیز در ابتدای ثبت نام افراد ، صفحه ای هست که قوانین انجمن تو اون نوشته شده و کاربرا با خوندن اون ( اگه بخوننش) و علامت زدن قسمتی که موافقت کاربر با پذیرش قوانین هست ، خودشون رو ملزم به رعایت یه سری قوانین میکنن که برای همه ی افراد توی انجمن یکسانه و در همین صورت هست که انجمن به فعالیت خودش ادامه میده ، مسلما مدیران انجمن که یکی از وظایفشون نظارت بر پست های و تاپیک های موجود هست هر جا که کاربری برخلاف قوانین رفتار کرده باشه ، با دادن اخطار و ارجا به مطالعه دوباره ی قوانین انجمن به کاربر این مساله رو یادآوری میکنن ؛ که کاملا درست و منطقی هست و هر بار که کاربر (اعم از من یا هر کس دیگه ای) رفتار اشتباهش رو تکرار کنه برخورد مدیر انجمن با او شدیدتر میشه ، و جای امیدواری داره که مدیران انجمن (به گفته ی خود شما) با دادن پیغام خصوصی این مساله رو به شما یادآوری کردن تا باعث رنجش خاطر شما در یک محیط عمومی نشه

آخرین ویرایش:
من از یه چیز تعجب می کنم

چه طور هنوز آی دی من بازه و کار÷ هم می تونه اضهار نظر کنه:؟

در ضمن می بینم که مجید جان هم حظور دارند اگه قراره اینجا قفل شه و دسترسی مکا هم قطع شه کافیه بگین ما خودمون شرافتمندانه بریم قشنگتره

ToFaN

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
آقا دانیال خداییش بعضی جاها خیلی حال دادی مثلا همین نصب ÷ی اچ ÷ی یه لینک دادی خیلی بدردم خورد دستت درد نکنه ولی آقا طوفان می گه دیگه داری میری رو اعصابم یه بار دیگه از این تا÷یکها بزنی گت اوت(دسترسیتو قطع میکنم)تو نامه خصوصی گفتن:))
تو يكي
واقعا
واقعا
واقعا
ما رو مورد سرويس قرار دادي عرفان جان عزيزه دل برادر

hakamn

Member
Sunboy454 گفت:
من هم فکر نمیکنم این تاپیکی که معرفی و قفل شده ربطی به انجمنی که توش ارسال شده داشته باشه
و البته میتونست هم ارسال بشه به انجمن دیگه که این موضوع رو میبایست با مدیر اون انجمن مطرح کرد

بله حرف شما درست. حداقل منتقل ميكرد. ولي نه اينكه قفل ميكرد. چند بار قبل هم همين كار رو كرده بود.

sambol

Active Member
majidOn|ine گفت:
در ضمن می بینم که مجید جان هم حظور دارند اگه قراره اینجا قفل شه و دسترسی مکا هم قطع شه کافیه بگین ما خودمون شرافتمندانه بریم قشنگتره
شما خودت قبول نداري كه خيلي ژست هاي بيخودي ميزني چه تو انجمن و مخصوصا تو اين تاپيك همين جا هم قانون رو زير پا ميزاري
همچنين دوست عزيز carp3 شما هم همچنين :neutral:
مجيد اينجاست الان قفلش ميكنه يعني چي :-? دو تا تاپيك درست بده لااقل به يه نتيجه اي برسي

carp3

Member
کاربران حاضر در این تاپیک 2نفر (2 عضو و 0 مهمان)
carp3, Majid
اگه اون پایین رو نگاه کنی میبینی که نوشته کی تو این تاپیک هستش
فک کنم این دفه دیگه منو ....
آوارتمو ببینه بد تر میشه :D

دانیال نوشته
تو يكي
واقعا
واقعا
واقعا

آقا دانیال فکر نمی کنی این خارج از شان یک مدیر باشه
بعد بگید تقصیر منه

carp3

Member
خارج از بحث تخصصی یه
قوانین رو یه مرور بکن
قفل میشه
21.gif
109.gif
108.gif
83.gif

آقا من به این نتیجه رسیدم من بچه بدی بودم قول می دم خوب شم دانیال سروره ولی من با طوفان حال نمی کنم
آقا مگه زوره من با طوفان حال نمی کنم الکی به من گیر میده
منم قول میدم کلمو بگیرم زیر س پام دیگه حرف نزنم
ولی خداییش این طوفان عزیز برادر به قول خودش در ملاء عام با آدم بد حرف نمیزنه بابا به خدا می زنه برجک مرجک داغون میکنه
حالا هی بگیم کرم از خود درخته
وقتی اینطوری حرف می زنن (منم غد)نمی تونم جواب ندم دیگخه

d@nial

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
دانیال نوشته
تو يكي
واقعا
واقعا
واقعا

آقا دانیال فکر نمی کنی این خارج از شان یک مدیر باشه
بعد بگید تقصیر منه
یعنی عرفان جون واقعا دیدی من اینو نوشتم؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا