مجيد آنلاين = حكومت نظامي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

carp3

Member
هركي موافق هست راي بده
مجيد آنلاين خيلي حكومت نظاميه يعني اگه پستت يه مقدا كج بشه تختش ميكنن
اين يه پيشنهاده
(لطفا قفلش نكنين)
كه به بهبود مجيد آنلاين كمك ميكنه :d

ToFaN

Well-Known Member
carp3 گفت:
یادم رفت رای گیری بزارم :d
كجاش بهت گير بيخود دادن؟؟
بعضي از كاربران اينجا سواستفاده هاي ميكنند كه بايد طبق قوانين باهاش اول به صورت ملايم بعد به صورت يه خورده جدي تر باهاش برخورد كرد

carp3

Member
خوب خیلی زود یه ÷ستو قفل میکنن مثلا اگه تو انجمن Php بنویسی Phpnuke سریع قفلش میکنن
بابا یه مقدار کمتر گیر بدین دیگه

ToFaN

Well-Known Member
carp3 گفت:
خوب خیلی زود یه ÷ستو قفل میکنن مثلا اگه تو انجمن Php بنویسی Phpnuke سریع قفلش میکنن
بابا یه مقدار کمتر گیر بدین دیگه
فكر نكنم كسي قفل كنه
اكثرا بچه ها انتقال ميدن
ميشه مشابهي رو به ما نشون بدي؟؟

sambol

Active Member
عزیز سایت به این خوبی کجاش حکومت نظامیه شما برو دو تا سایت دگه ببین چه جوریاست بعدن تاپیک بزن

ToFaN

Well-Known Member
sambol گفت:
عزیز سایت به این خوبی کجاش حکومت نظامیه شما برو دو تا سایت دگه ببین چه جوریاست بعدن تاپیک بزن
من تو سايت ( حالا بماند اسمش ) يكي واقعا اشتباه كرده بود در مورد چاپ گقتم اين اشتباست قانون چاپ اين ميگه به اين دليل اين دليل فرداش ديدم مدير سايت بهم پي ام داده
به دليل مداخله كردن در كاره مدير انجمن دسترسي شما در 24 ساعته ديگه بسته ميشه
گفتم اينا ديگه ا كجا اومدن

آقا توفان خودت تو تين انجمن از همه بيشتر گير مي دي من هنوز هم نميدونم چرا تاپيك لپ تاپ مجاني رو بستي

hakamn

Member
اقا من نمي دونم چرا اين پست رو قفل كردين. من همين رو تو پرشين تولز نوشتم همه استقبال كردن ولي اينجا كه سابقش هم بيشتره علكي از روي بيكاري قفل شده.
محض توجه اون مديري كه قفلش كرده. پشت خصوصي رو هم جواب نمي ده.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=34457

FashisT

Active Member
اینجا صرفا یک انجمن تخصصی هست و پایه اول تخصص نظم هست!
البته تا حدودی یکم خشک و تند بعضی وقتها برخورد میشه ولی در کل حکومت نطامی نیست..
33.gif

فعلا
13.gif

Ghamnevis

Well-Known Member
hakamn گفت:
اقا من نمي دونم چرا اين پست رو قفل كردين. من همين رو تو پرشين تولز نوشتم همه استقبال كردن ولي اينجا كه سابقش هم بيشتره علكي از روي بيكاري قفل شده.
بله..
چون اين انجمن قوانينش با پرشين تولز فرق داره...

انجمن php اينجا صرف مختص به php و MySQL ميشه و مشكلات و مقالات مربوط به اينها نه معرفي اسكريپت هاي فارسي شده و امثالهم...
شما بايد توي انجمن مديريت محتوا ارسال ميكرديد.. كار مدير انجمن بي عيب و نقص بوده..

در ضمن مدير انجمن دلايل قفل شدن را هم توي پستش ذكر كرده ! نيازي به جواب دادن به پيغام خصوصي نداره :wink:

آخرین ویرایش:

Ghamnevis

Well-Known Member
hooman-tadbiri گفت:
آقا توفان خودت تو تين انجمن از همه بيشتر گير مي دي من هنوز هم نميدونم چرا تاپيك لپ تاپ مجاني رو بستي

توي اين انجمن تا جايي كه من ميدونم بخشي به نام كسب درآمد از اينترنت نداريم كه شما بتونيد اون تاپيك لپتاپ مجاني را توش مطرح كنيد....

گرچه كسب درآمد از اينترنت واقعا هم خوبه :D

نتيجه اخلاقي اينه كه كار يوسف درست بوده :)

arashdanger

Member
با اینکه بعضی وقتها مدیران انجمن سخت گیری میکنند ولی به نظر من انجمن هایی که جنبه علمی دارند باید هم قوانین سخت تری داشته باشند که اگر یه کاربر تازه وارد اومد و خواست به پستهای قبلی نگاه بکنه دیگه پستهای تکراری و غیر مفید رو نبینه و در اینصورت اینطور انجمن ها میتونن به عنوان یه مرجع دربیان.
کلا در چنین انجمنهایی باید هم سخت گیری کرد. ولی تو انجمن های دیگه همونطور هم که خود شما هم میبینید زیاد سخت گیری نمیشه.

Ghamnevis گفت:
توي اين انجمن تا جايي كه من ميدونم بخشي به نام كسب درآمد از اينترنت نداريم كه شما بتونيد اون تاپيك لپتاپ مجاني را توش مطرح كنيد....

گرچه كسب درآمد از اينترنت واقعا هم خوبه :D

نتيجه اخلاقي اينه كه كار يوسف درست بوده :)
به كسب درآمد ربطي نداشت مربوط به نيازمنديها بود يعني هركي لازم داره بياد ببره!
تازه اون موقع قفل كرده حالا غيبش كرده تو انجمن هيچ اثري از اون نيست

Ghamnevis

Well-Known Member
hooman-tadbiri گفت:
تا جايي كه من ميدونم شما مسوول تامين نيازهاي كاربران اين انجمن نيستيد !
بخش نيازمنديها هم به اين معنا نيست كه هر كسي نيازمند هستش بياد لپتاپ برداره !

در اون قسمت هركس ميتونه نيازهاي خودش را مطرح كنه !

بنابراين كار مدير انجمن باز هم درست بوده !

kami_mz

Well-Known Member
جدا از تمام اينها طبق قوانين جاري جمهوري اسلامي ايران, هرگونه فعاليت در زمينه بازاريابي شبکه اي ممنوع است.
نتيجتا ما که قصد نداريم فيلتر و محکوم شويم با هرگونه فعاليت مشابه مقابله خواهيم نمود.

ToFaN

Well-Known Member
hooman-tadbiri گفت:
1001 بار من اون تايپيك رو قفل نكردم
اون انجمن من نيست اصلا تا حالا هم هيچ تايپيكي رو قفل نكردم
اصلا بلد هم نيستم وجدانا
شما اگه ثابت كردين كه من تاييپيكي رو قفل كردم ديگه به اين سايت نميام

Sunboy454

Active Member
hakamn گفت:

من هم فکر نمیکنم این تاپیکی که معرفی و قفل شده ربطی به انجمنی که توش ارسال شده داشته باشه
و البته میتونست هم ارسال بشه به انجمن دیگه که این موضوع رو میبایست با مدیر اون انجمن مطرح کرد

M

Mahmoodi

کاربر مهمان

اون تايپيك توسط من قفل شد چون برخلاف قوانين انجمن بود در ضمن چند مورد هم توسط بنده انتقال داده شده بود شما يك موضوع رو در چند انجمن تكرار كرديد لطفا به رفتاره خودتون و قوانين انجمن توجه كنيد !

دوست عزيز شما كه اين تايپك رو زديد تا حالا به خودتون زحمت مطاللعه قوانين سايت رو دادين اگر يك بار قوانين سايت رو كاملا مطالعه ميكردين متوجه ميشد نه تنها انجمن خشك نيست بلكه بيش از حد آزاده !

اگر قرار به برخورد با شما دوستان طبق قوانين انجمن بود تا حالا بارها بايد دسترسي خيلي از كاربران انجمن به خاطر اجرا قوانين بسته ميشد در صورتي كه مديران انجمن با صبر و حوصله اقدام به راهنمايي شما دوستان كردند! ( در تمامي موارد برخورد مديران )

پس لطف كنيد بدون اطلاع و مطالعه دقيق قوانين سايت اقدام به زدن اينجور تايپك ها در انجمن نكنيد كه نه تنها اصلا براي انجمن مفيد نيست بلكه باعث جو سازي و دور شدن انجمن از بحث تخصصي خودش ميشه

در ضمن بنده و بقيه مديران چند بار در مورد رفتاره اشتباهتون به شما تذكر داديم ! اگر قوانين انجمن خشك و سخت بود الان شما در انجمن به عنوان يك كاربر نبوديد !

موفق باشيد

علي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا