در این دنیای شلوغ اطلاعات
اینترنت غنی ترین منبع اطلاعاتی است
اینترنت همچون دریایی مواج کاربران جویای اطلاعات را از این سو به آن سو می کشد
در این بین موتور های جست و جو هم از راهنمایی کاربرای عاجز مانده اند
یک سرچ کوچک در این موتور ها می تواند حتی کاربر را آنچنان گیج کند که او از بدست آوردن اطلاعات مورد نیازش منصرف شود
در این دنیای آشفته فوروم هایی همچون مجید آنلاین باعث شده اند تا این حجم بالای مطالب و اطلاعات ساماندهی بشن و به صورتی که برای همه قابل درک باشند در بیان
اینست ارتباط بین من کاربر با مجید آنلاین
مجید آنلاین واقعا یک کتاب نیست
مجید آنلاین واقعا وجود فیزیکی ندارد
بنا بر این نیازی نیست مجید آنلاینی به تصویر کشیده شود
کاربر ها هم خصوصیات گوناگون دارند
کاربر ها اهداف گوناگون هم دارند
پس نشان دادن کاربرهم چندان مورد نیاز نیست
در این بین مهمترین چیز رابطه ی بین کاربر و مجید آنلاین هست
شاید مجید آنلاین یه کتاب گنده باشه که به هر کدام از این کتاب کوچیک ها سرویس می ده
شاید مجید آنلاین یک نرم افزار باشه که بر روی هر کدام از این کتاب ها نصب شده است
مهم نیست
مهم این است که مجید آنلاین این گونه به کاربرانش سرویس می دهد و برای آنان همه چیز را ساده و قابل فهم می کند
مهم این است که مجید آنلاین در این دریای مواج اطلاعات این گونه به کاربرانش کمک می کند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
در این تست رندر شما این کتاب های کوچک رو می بینید که کابل هایی نورانی به آنها وصل شده اند
این کابل های پیچ در پیچ که از هر سمتی به کاربر هجوم می آورند در مجید آنلاین به صورتی کنار هم گرد آوری می شوند که برای همه کاملا مانوس باشند
احتمالا سر هر کدوم از این کابلا یه سوکت می ذارم و به کتاب متصل می کنم
شاید هم چند تا پورت خالی روی کتاب گذاشتم برا روز مبادا :دی
شاید در آینده این کتاب ها رو بر روی یک دریای بی کران و تاریک قرار دادم تا حکم قایق های نجاتی باشند که از سردر گم شدن کاربران جلو گیری می کنند
منتظر نظرات هستم