عکس پانوراما .... نظر شما مهمه،لطفا ببینید

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام به دوستان گل :rose:

بمیرم برای این انجمن عکاسی که شبانه روز ، اعضا یه نگاه هم بهش نمیندازند . :green:

بعد از مدت ها ، بالاخره یک مکان خوب برای آپلود عکسهای پانوراما پیداکردم ، عکس پانورامای زیر که به عکس
spherical شهرت دارد را مدتی پیش گرفتم .

اگر براتون امکان داره ، لطف کنید از لینک زیر تصویر را ببینید و نظرتان را بنویسید ، نوشتن نظر فقط یک دقیقه وقت میخواد .

این عکس از مسجد جامع یزد گرفته شده و با تلفیق 100 عکس به این شکل درآمده .:wink:

پیش نمایش :
2111-th.jpeg

مرورگرتون باید از جاوا پشتیبانی کنه .:-?

این لینک اصلی:
http://www.360cities.net/image/friday-mosque

اگر با درصد خیلی پایین ، عکس باز نشد ،با لینک زیر وارد شوید :
http://www.panoguide.com/gallery/2111/

قبلا از کاربرانی که نظرشان را مینویسند ، تـــــشکــــــــــــر میکنم. :rose::rose:

پیوست ها

• 2111-th[1].jpg
    2111-th[1].jpg
    154.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

ferij

Member
چقدر زيبا شده تبريك.
229.gif

من تا حالا از 5 يا 6 عكس بيشتر استفاده نكردم. يعني نداشتم كه با هم مچ بشه.
4%20%2860%29.gif

راستي چقدر طول كشيد لود كنه ....؟ 6 تا زمان ميبره چه برسه به 100 تا .........:shock:
مرسي :rose:

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام دوستان گرامی ::rose:

آفرين بر شما دوست عزيز

ممنونم دوست عزیز که تصویر را نگاه کردید و نظرتون را نوشتید .:rose:

آخییی
چه جالب شده..جدن تبریک:shock::oops:
در مورد روش ساخت اش توضیحی میدین؟کنجکاو شدم بدونم بسی
موفق بباشی:rose:

تــــشــــکـــــــــــــــــــر ، بسیار خوشحالمان نمودید که تصویر را مشاهده کردید . :oops:

در مورد روش ساخت باید بگم که این عکس را بدون سه پایه و با لنز نرمال گرفتم ، برای همین تعداد عکسها بالاست:)
از بالای سرم شروع کردم به عکاسی تا پایین پا . ده دور چرخیدم با سرگیجه تا تونستم کل مکان را عکس بگیرم .
بعد تمام عکسها را دادم به نرم افزار PTGui ، و تصویر نهایی را بهم تحویل داده ، البته با کلی دردسر (بدلیل تعداد عکس بالا) ، اگر شما امر بفرمایید ، روش کار با نرم افزار PTGui را هم مینویسم و اینجا قرار میدم .
در کل نباید تعداد عکسها اینقدر بالا باشه ، اما کمبود امکانات بود دیگه ،مجبور بودم با لنز نرمال بگیرم .:wink:
الان عکس اصلی که نرم افزار بهم داده 320 مگابایته .:green:
اگر خواستین یه آموزش کامل عکاسی پانوراما ، همینجا قرار میدم .:green:
شما هم موفق بباشی :rose:

چقدر زيبا شده تبريك.
229.gif

من تا حالا از 5 يا 6 عكس بيشتر استفاده نكردم. يعني نداشتم كه با هم مچ بشه.
4%20%2860%29.gif

راستي چقدر طول كشيد لود كنه ....؟ 6 تا زمان ميبره چه برسه به 100 تا .........:shock:
مرسي :rose:

ممنون دوست عزیز که نظرتون را نوشتید ، آره صد تا عکس دردسر داره اما نتیجه نهاییش آدم را امیدوار میکنه . برای لود کردن عکسها در PTGui ، تقریبا 15 دقیقه و برای تحویل عکس نهایی و یا رندر نهایی تصویر 85 دقیقه .:lol:
تشکر.

ferij

Member
از بالای سرم شروع کردم به عکاسی تا پایین پا . ده دور چرخیدم با سرگیجه تا تونستم کل مکان را عکس بگیرم .
بعد تمام عکسها را دادم به نرم افزار PTGui ، و تصویر نهایی را بهم تحویل داده ، البته با کلی دردسر (بدلیل تعداد عکس بالا) ، اگر شما امر بفرمایید ، روش کار با نرم افزار PTGui را هم مینویسم و اینجا قرار میدم .
در کل نباید تعداد عکسها اینقدر بالا باشه ، اما کمبود امکانات بود دیگه ،مجبور بودم با لنز نرمال بگیرم .:wink:
الان عکس اصلی که نرم افزار بهم داده 320 مگابایته .:green:
اگر خواستین یه آموزش کامل عکاسی پانوراما ، همینجا قرار میدم .:green:

ماني جان لطفا همين حالا به مجتبي امر بفرما تا آموزش PTGui و عکاسی پانوراما را كامل بزاره
s050.gif
:green:
2%20%2827%29.gif

ممنون دوست عزیز که نظرتون را نوشتید ، آره صد تا عکس دردسر داره اما نتیجه نهاییش آدم را امیدوار میکنه . برای لود کردن عکسها در PTGui ، تقریبا 15 دقیقه و برای تحویل عکس نهایی و یا رندر نهایی تصویر 85 دقیقه .:lol:

چه صبري ......ولي راست ميگي نتيجه سر گيجه وحوصله عاليه.:lol:
دوباره تبريك و ممنون.:rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
خیلی عالی شده. :rose: و چه حوصله ای که بدون پایه و ۱۰۰ تا عکس و ... !
تا حالا این برنامه را تست نکرده بودم و اینطوری که شما استفاده کردین با ۱۰۰ تا عکس و بدونه سه پایه و ... باید برنامه قوی ای باشه که پانورامای خوبی ساخته.
یاد یکی از کارهای سه بعدی خودم افتادم که با چه زحمتی هی میخواستم خروجی پاناروما بگیرم از چند تا محیط :دی
حتما این برنامه ای که استفاده کردین و تستش میکنم ...

MOSTAFA

کاربر فعال
WOW:shock: چه حوصله ای 100 تا عکس!!! اما خوب نتیجش خیلی خوب شده، بسی لذت بردیم. تبریک:green::rose:

mojtaba_2006

Well-Known Member
خیلی قشنگه با چه نرم افزاری اینکارو کردی؟

ممنون دوست عزیز ، با نرم افزار PTGui نسخه 9 .نرم افزار بینظیریه .:rose:

ماني جان لطفا همين حالا به مجتبي امر بفرما تا آموزش PTGui و عکاسی پانوراما را كامل بزاره
s050.gif
:green:
2%20%2827%29.gif

چه صبري ......ولي راست ميگي نتيجه سر گيجه وحوصله عاليه.:lol:
دوباره تبريك و ممنون.:rose:

در مورد آموزش که اگر مانی جان امر کردند ، حتما قرار میدم ، اما درکل استقبال خوبی از انجمن عکاسی نمیشه با این که میدونم عکاس حرفه ای داخل اعضا کم نداریم ،دلیلش را هنوز نفهمیدم .:-?
در ضمن بیشتر دوست دارم یادبگیرم تا آموزش بدم .:lol:

ممنون .:rose:

خیلی عالی شده. :rose: و چه حوصله ای که بدون پایه و ۱۰۰ تا عکس و ... !
تا حالا این برنامه را تست نکرده بودم و اینطوری که شما استفاده کردین با ۱۰۰ تا عکس و بدونه سه پایه و ... باید برنامه قوی ای باشه که پانورامای خوبی ساخته.
یاد یکی از کارهای سه بعدی خودم افتادم که با چه زحمتی هی میخواستم خروجی پاناروما بگیرم از چند تا محیط :دی
حتما این برنامه ای که استفاده کردین و تستش میکنم ...

تشکر از نظرت . بسیار برنامه عالیه . این برنامه تنها برنامه ای که دیدم در نسخه های جدید خودش ، تغییرات اساسی اعمال کرده ، بطوریکه یک عکاس آماتور و تازه کار هم به راحتی میتونه ، یک پانورامای عالی بسازه . در حدود دوسالی هست که عکس پانوراما میگیرم و بعد از تست چندین نرم افزار به این نتیجه رسیدم که اگر کاربر از تمام امکانات PTGui بتونه استفاده کنه ، نرم افزار بسیار بسیار عالی برای ساخت پانوراما است ، بشرطی که کاربر هم درست عکاسی کنه .
:rose:

WOW:shock: چه حوصله ای 100 تا عکس!!! اما خوب نتیجش خیلی خوب شده، بسی لذت بردیم. تبریک:green::rose:

ممنونم دوست من ، در عوض من از نظردادن شما لذت بردم :rose:

Mandana

Active Member
حاجاقا پس حالا که فریج گفتش دیگهه..زحمت بکش آموزش اش رو بذار ما هم مفیوض! بشیم:oops:یعااالمه هم میسی پیشاپیش:rose:

ferij

Member
حاجاقا پس حالا که فریج گفتش دیگهه..زحمت بکش آموزش اش رو بذار ما هم مفیوض! بشیم:oops:یعااالمه هم میسی پیشاپیش:rose:
2lxe53l.gif
مدير كل سايت
6035.gif

مجتبي جان: بدو امر همايوني را اجابت كن ....... وگرنه......شكووووووووووفه
axesmileyf.gif

منم براي 300 تا عكس كمكت ميكنم
128fs318181.gif

mojtaba_2006

Well-Known Member

d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif

امر شما اطاعت میشود ، قربان ..... کلنگ نوشتن آموزش زده شد .
در حال مطالعات بیشتر و نوشتن آموزش هستیم
reading.gif

انشالله چند روز آینده اولین قسمتش را میفرستم به بازار :green:

:oops::oops::oops::oops::oops: تـــــــــشــــکـــــــــــــر:rose:

2lxe53l.gif
مدير كل سايت
6035.gif

مجتبي جان: بدو امر همايوني را اجابت كن ....... وگرنه......شكووووووووووفه
axesmileyf.gif

منم براي 300 تا عكس كمكت ميكنم
128fs318181.gif

آره فریج جان راست میگی ، بهتره امر همایونی را زودتر اجابت کنم وگرنه
flat.gif

mojtaba_2006

Well-Known Member
عکس جدید

ســــــــــــــــــــــــــــلام دوســـــــــــــــــــــــــــــــتان گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل :rose:

گفتم قبل از اینکه آموزش عکاسی پانوراما را بفرستم تو انجمن ، یکی دیگه از عکسها را هم برای نظر سنجی قرار بدم .
vv.gif

امیدوارم مانی جان من را تبعید نکنه .
Just_Cuz_06.gif

عکس زیر از خانه قدیمی است در اردکان یزد ، چند سالی هست که مرمت شده و الان یک پایگاه تحقیقاتی است .

یادش بخیر با همکلاسیها برای بازدید از بناهای تاریخی رفته بودیم . :green:

پیش نمایش :
2140-th.jpeg

مرورگرتون باید از جاوا پشتیبانی کنه . :-?

لینک اصلی :
http://www.panoguide.com/gallery/2140/view_pp/

اگر صفحه باز نشد از لینک زیر ببینید :
http://www.panoguide.com/gallery/2140/

تشکر ویجه برای کسانی که میخوان نظر بدن .:rose::rose::rose::rose::rose:

نظــــــــــــــــــــــــــــر نظـــــــــــــــــــــــــــــــر
30upn9j.gif

با نظر دادنتون می را خوشحال کنید .

icon5.gif

حدس میزنید تو این عکس چی مصنوعی باشه؟؟؟؟؟؟؟
vv.gif

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام
تبريك ، خيلي خوب شدن :rose:
[/B]
خورشيدش مصنوعيه :green:

ممنون SAEED@R جان از اینکه نظر دادی .:rose::rose::rose::rose:

خورشیدش خیلی تابلوئه ، نه ؟:green:

در کل از آسمان و خورشیدش عکاسی نکردم ، بعدا مجبور شدم همه آسمونش را عوض کنم .:lol:

حالا اگر شد همینجا تصویر اصلیش را هم میگذارم ، قبل از ویرایش ... اما سعی کردم خورشید نسبت به سایه های تصویر جای درستی بیفته ...
30upn9j.gif

بازهم ممنون .

mojtaba_2006

Well-Known Member
بسیار زیبا خیلی عکس قشنگیه خیلییییییییییی مرسی :)

ممنون دوست عزیز که نظرتون را نوشتید ، خییییییییییلی ممنون.:rose::rose::rose::rose::rose:

این هم عکس اولیه است ، بدون آسمان که بعدا مجبور شدم کل آسمونش را از اول درست کنم .:green:

0z4epdw1znp9nsasq0c.jpg

برای همین یکم خورشیدش مصنوعی شد .:wink:

تشــــــــــــــــــکر ویجه برای کسانی که نظرشون را نوشتند .:rose:

Mj

Well-Known Member
وای بسیار زیبا و دل انگیز بود
راستی شنیدم دوربینی وجود داره که میتونه با زاویه ی زیاد عکس بگیره
درسته؟

mojtaba_2006

Well-Known Member
وای بسیار زیبا و دل انگیز بود
راستی شنیدم دوربینی وجود داره که میتونه با زاویه ی زیاد عکس بگیره
درسته؟

ســــــلام Mj جان :rose:
بـــــــســـــیار به من لطف داشتی که عکس را نگاه کردی :green:

تبلیغات دو نوع دوربین را تابحال دیدم ،

یکی که لنزش از بدنه جدا میشه و 360 درجه میچرخه و پانوراما میگیره ، البته اینطور که توی تبلیغات دیدم فقط 360 درجه معمولی میگیره ، شاید هم قابلیتش بیشتر از اینها باشه :)

یکی دیگه که بصورت مکعب هست بصورت 45 درجه روی پایه مخصوص سوار میشه و با یک بار فشار دادن شاتر 6 عدد عکس را همزمان از اطراف میگیره ولی در نهایت باید بصورت دستی پایه اش را از عکس پاک کرد ، این دوربین فعلا در مراحل آزمایشی سه عیب اساسی داره :
1- استفاده کردن همزمان از 6 لنز ، قیمت دوربین را بسیار بالا میبره و دیگه قابل استفاده برای همه نیست .
2-پایه اش بصورت تکی و ستونی است و توی زمینهای ناهموار برای پایدار کردنش مشکل وجود داره ، حتی جاهایی که وزش باد مستمر داره میتونه مشکل ساز بشه .
3- چون از همه جهات بصورت یکجا عکس میگیره ، عکاس بدبخت باید با ریموت کنترل کار کنه و خودش را یکجایی پنهان کنه .:lol:
مطمئنا این عیبها در سالهای آینده برطرف میشوند .

با تشــــــــکر مجدد .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا