عکس پانوراما .... نظر شما مهمه،لطفا ببینید

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دستتون درد نكنه من دانلود كردم نرم افزار رو
انشاالله به زودي بك نمونه هم من ميذارم
دستتون درد نكنه بابت لينك :rose:

shnoit

Well-Known Member
سلام دوست عزیزم :rose:
ممنون که وقت گذاشتید و تصاویر را دیدید :green:

چشم ،وقتی آموزشی گذاشته شد ،خبرتون میدم.

این برنامه کارش چسباندن تصاویر به همدیگر هست ،عکسهای موبایل اشکالی ندارد ، به شرط آنکه کیفیت خیلی پایینی نداشته باشند ، اگر کیفیت پایین باشد برنامه نمیتونه نقاط مشترک را به خوبی پیدا کند . اگر عکسهای موبایل دارای اطلاعات Exif باشند که در آن نوع لنز و فاصله کانونی را درج کرده باشد ، برنامه به راحتی عکسها را به یکدیگر میچسباند.

خواهش میکنم دوست عزیز، همه ما در حال یادگیری هستیم ،حتما نمونه عکسهایی که گرفتی تو انجمن قرار بده تا من و اعضا ببینیم.
موفق باشید.:rose:

:cool:

نه دوربین 5 مگا اتوفوکوس ( گوشی سامسونگ گالکسی ace ).
یه سوال دیگه منظور از اطلاعات Exif نمیدونم واقعیتش چیه ؟
البته یه پرس و جویی هم در این مورد باید دقیق بپرسم ببینم این امکان رو گوشیم داره یا نه.
اون که بروی چشم.
اول منتظر آموزش برنامه و معرفی لینک آن هستیم.

یه سوال دیگه، میشه در مورد نحوه گرفتن عکسا یکم ساده تر بگین که مثلا من بخوام یه تصویر با 20 عکس بگیرم چجوریاست. ( البته تعداد 20 تا یه مثال هست ) شاید یکی دیگه وقت نکنه خیلی عکس بگیره.منظورم این بود.

با تشکر از لطفتون.

با ارزوی سلامتی:rose:

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام دستتون درد نكنه من دانلود كردم نرم افزار رو
انشاالله به زودي بك نمونه هم من ميذارم
دستتون درد نكنه بابت لينك :rose:

خیلی خوبه ،من که خیلی مشتاق دیدن عکسهایتان هستم ،حتما نمونه عکس قرار دهید.:)
راستی اگر لینک خوبی برای نرم افزار پیدا کردی و هنوز کار میکنه ،اینجا هم قرار بده بچه ها استفاده کنند.:green:

نه دوربین 5 مگا اتوفوکوس ( گوشی سامسونگ گالکسی ace ).
یه سوال دیگه منظور از اطلاعات Exif نمیدونم واقعیتش چیه ؟
البته یه پرس و جویی هم در این مورد باید دقیق بپرسم ببینم این امکان رو گوشیم داره یا نه.
اون که بروی چشم.
اول منتظر آموزش برنامه و معرفی لینک آن هستیم.

یه سوال دیگه، میشه در مورد نحوه گرفتن عکسا یکم ساده تر بگین که مثلا من بخوام یه تصویر با 20 عکس بگیرم چجوریاست. ( البته تعداد 20 تا یه مثال هست ) شاید یکی دیگه وقت نکنه خیلی عکس بگیره.منظورم این بود.

با تشکر از لطفتون.

با ارزوی سلامتی:rose:

اطلاعات exif مثل هویت عکس هستند ،هرموقع با دوربین دیجیتال عکسی را ثبت میکنید چون دیگه مثل قدیم نگاتیوی وجود نداره ، یک سری از اطلاعات دوربین و همچنین زمان و تاریخ همراه با عکس ذخیره میشود تا هویت عکس آشکار گردد. اگر روی عکس راست کلیک کنید و مسیر زیر را طی کنید ، یکسری از اطلاعات مثل نوع و مارک دوربین،ساعت و تاریخ عکاسی ،دیافراگم و سرعت شاتر و .... را میتونید ببینید.
Properties /زبانه summary /قسمت Advanced

تعداد عکس بستگی به دوعامل داره : اول: محدوده ای که شما میخواهید عکاسی کنید. دوم : نوع لنز شما که چه محدوده ای را در کادر پوشش میدهد.
اگر میخواهید عکاسی کروی انجام دهید ،بطوریکه تمام زوایا پوشش داده شوند ، آنوقت تعداد عکس را شما نمیتوانید مشخص کنید ، بلکه آنقدر باید عکس بگیرید تا تمام زوایا پوشش داده شوند ، ممکن است برای لنز نرمال تعداد عکس از صد عدد بیشتر و برای لنز واید تعداد به چهل عدد نیز نرسد.

پیشنهاد من این است که قبل از شروع عکاسی کروی ، عکسهای 360 درجه معمولی و یا 180 درجه بگیرید ، وقتی با نوع عکس گرفتن آشنا شدید میتوانید عکاسی کروی را شروع کنید.

امیدوارم پاسخ را خوب بیان کرده باشم.
سوالی بود در خدمتم.:)
موفق باشید :rose:

nacim442003

New Member
من خیلی وقت بود نیومده بودم مجید آنلاین
این عکس رو قبلا دیده بودم خیلی زیباست
لطفا آموزشش رو بگذارید.

:rose:

seti1381

Member
مجتبی جان سلام
خواستم بدونم نحوه قیمت گذاری اینجور کارها به چه صورت هستش؟
چطوری باید قیمت اینجور کارا رو در بیاریم؟؟

mojtaba_2006

Well-Known Member
من خیلی وقت بود نیومده بودم مجید آنلاین
این عکس رو قبلا دیده بودم خیلی زیباست
لطفا آموزشش رو بگذارید.

:rose:

سلام
ممنون که عکس را دیدی و خوشحالم که دلپذیر بوده:) ، در مورد آموزش ،به روی چشم ،اما خداییش نوشتن آموزش سخته. خواهش میکنم خودتون کار کنید، اگر مشکلی بود و من میتونم حلش کنم،حتما در خدمتتون هستم.

مجتبی جان سلام
خواستم بدونم نحوه قیمت گذاری اینجور کارها به چه صورت هستش؟
چطوری باید قیمت اینجور کارا رو در بیاریم؟؟

سلام دوست عزیزم :)
قیمت اینگونه کارها توافقی است ،اما بستگی به گستردگی کار،تعداد عکس و موضوع کار دارد .من دو سه نمونه که برای گردشگری دیدم، همه بر پایه سی دی قیمت گذاری شده بود، برای مثال چند سال پیش شرکت سازنده تور مجازی ، هر سی دی را برای کارفرما 4000 تومان قیمت گذاری کرده بود، یعنی هزینه گرفتن عکسهای پانوراما، تهیه تور مجازی با عکسها،رایت برروی سی دی،هزینه لیبل و ... که خروجی نهایی کار ،سی دی بسیار خوبی شده بود و برای یکی از همایشها استفاده شد. اما نمیدانم این قیمت در آن زمان بالا بوده یا پایین. من خودم تابحال با این عکسها کار تجاری انجام ندادم.

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

کار جالبی هست .

البته نرم افزارهایی هستن که 1 عکس کیفیت بالا به جای تعداد زیاد عکس میگیریم بعد با اون 1 عکس تصویر رو به این شکل در میاریم

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام

کار جالبی هست .

البته نرم افزارهایی هستن که 1 عکس کیفیت بالا به جای تعداد زیاد عکس میگیریم بعد با اون 1 عکس تصویر رو به این شکل در میاریم

سلام :rose:
ممنون دوست عزیزم که عکسها را دیدی .
باید نرم افزار جالبی باشه ، یعنی چطوری میشه با یک عکس؟. اگر میشه بیشتر در مورد نحوه کارش توضیح بده . چطوری میشه با یک عکس تمام زوایا را پوشش داد ، لنز مخصوصی توی بازار هست؟ منظورت لنزهای مکعبی (شش لنزی) یا لنز چشم ماهی!؟ مشتاق شدم ببینم چی هست.
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی.:)

حرف نداره
کارت عالللللللللللللللیه
تبریک:rose:

ممنون دوست عزیزم که عکسها را دیدی، خوشحالم که خوشت آمده :)

خواستم ببینم امکان دانلود این تصاویر وجود نداره؟

اگر سایتش یک فایل Swf و یا حتی فایل Mov برای دانلود نگذاشته باشه و یا حتی تصویر اصلی را برای دانلود قرار نداده باشه ، گرفتن اینگونه تصاویر خیلی مشکل هست .
چون این تصاویر بصورت قطعه های جداگانه لود میشوند ، میتوانی بعضی از انها را از قسمت فایلهای موقت مرورگر فراخوانی کنی و دوباره با فتوشاپ به همدیگر بچسبونی .از این روش میتونی به فایل تصویر اصلی دست پیدا کنی.
خودم نفهمیدم چی گفتم! :lol: خوب توضیح دادم ؟ :green:

seti1381

Member
اگر سایتش یک فایل Swf و یا حتی فایل Mov برای دانلود نگذاشته باشه و یا حتی تصویر اصلی را برای دانلود قرار نداده باشه ، گرفتن اینگونه تصاویر خیلی مشکل هست .
چون این تصاویر بصورت قطعه های جداگانه لود میشوند ، میتوانی بعضی از انها را از قسمت فایلهای موقت مرورگر فراخوانی کنی و دوباره با فتوشاپ به همدیگر بچسبونی .از این روش میتونی به فایل تصویر اصلی دست پیدا کنی.
خودم نفهمیدم چی گفتم! :lol: خوب توضیح دادم ؟ :green:

اول از همه بابت اینکه وقت میذاری و به سوالات جواب میدی شدیداً تشکر میکنم!!! :)
دوم اینکه شما مگه یک فایل از نرم افزار به عنوان خروجی نمیگیری که اونو آپلودش میکنی؟
احیاناً عکس ها رو که دونه به دونه آپ نمیکینی!؟:shock:

mojtaba_2006

Well-Known Member
اول از همه بابت اینکه وقت میذاری و به سوالات جواب میدی شدیداً تشکر میکنم!!! :)
دوم اینکه شما مگه یک فایل از نرم افزار به عنوان خروجی نمیگیری که اونو آپلودش میکنی؟
احیاناً عکس ها رو که دونه به دونه آپ نمیکینی!؟:shock:

خواهش میکنم دوست عزیز ،وظیفه مـــــــونه :green:
وقتی تصویر اصلی را در یکی از سایتها آپلود میکنی ،نرم افزار مربوط به همان سایت تصویر را به صورت خودکار به شش قسمت مربع شکل (این شش قسمت تشکیل یک مکعب را میدهند) تقسیم میکند تا لود شدن تصاویر برای بازدید کنندگان سایت آزاردهنده نشود ، برای همین زمانیکه یک بازدید کننده عکس قابل چرخش را باز میکند، تکه تکه عکس برای او لود میشود . :wink:

:-<

seti1381

Member
خواهش میکنم دوست عزیز ،وظیفه مـــــــونه :green:
وقتی تصویر اصلی را در یکی از سایتها آپلود میکنی ،نرم افزار مربوط به همان سایت تصویر را به صورت خودکار به شش قسمت مربع شکل (این شش قسمت تشکیل یک مکعب را میدهند) تقسیم میکند تا لود شدن تصاویر برای بازدید کنندگان سایت آزاردهنده نشود ، برای همین زمانیکه یک بازدید کننده عکس قابل چرخش را باز میکند، تکه تکه عکس برای او لود میشود . :wink:

:-<

ok!!
ممنونم.
من یه سری عکس گرفتم(150 قطعه). وقتی به نرم افزار میدم زمان خیلی زیادی طول میکشه و نرم افزار قفل میکنه!!:-?
چکار باید انجام بدم؟؟؟

shnoit

Well-Known Member
آموزش چی شد پس داش مجتبی ؟ فک نکنی ماها رفتیم و خبری ازمون نیست، فراموش کردیم !!!:green:

mojtaba_2006

Well-Known Member
ok!!
ممنونم.
من یه سری عکس گرفتم(150 قطعه). وقتی به نرم افزار میدم زمان خیلی زیادی طول میکشه و نرم افزار قفل میکنه!!:-?
چکار باید انجام بدم؟؟؟

اول از همه پیشنهاد میکنم، حجم عکسها را کاهش دهید ، درست است که هرچه خروجی عکس با کیفیت تر باشد،بهتر است .اما واقعیت تصاویر خروجی با کیفیتهای بالاتر از 10000 پیکسل به هیچ دردی نمیخورند ،جز گرفتن بیهوده فضای هارد.

بهرحال برنامه Ptgui راه حل زیر را برای شما در نظر گرفته :
به مسیر زیر بروید : در منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید.به زبانه Folder & Files بروید.

در قسمت Temporary Folders درایوهای دیگر را فعال کنید. زمانیکه برنامه درحال کار کردن است، این درایوها به حداکثر حجم خود میرسند، بگذارید تا کار برنامه تمام شود و برنامه به صورت خودکار در انتهای کار ،تمامی فایلهای موقت را پاک میکند.

موفق باشید :)

آموزش چی شد پس داش مجتبی ؟ فک نکنی ماها رفتیم و خبری ازمون نیست، فراموش کردیم !!!:green:

من مخلص شما هم هستم ،اما فقط میتونم بگم شــــــــرمنـــــــــــــــده ام، اتفاقا خوشحال شده بودم که تاپیک پایین رفته بود و هیچکس یادش نبود.اگر نوشتن آموزش را فراموش کنی،بهت جایزه میدم :green:

پیوست ها

• PTGui.jpg
    PTGui.jpg
    52.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

seti1381

Member
سلام مجتبی جان.
میدونم اگه دستت به من برسه ... :mad: و :snap:
ببخشید دائم سوال میپرسم.
نحوه گرفتن عکسا بهتره چطور باشه؟ منظورم اینه که عکسا رو افقی تهیه کنم یا عمودی؟

آخرین ویرایش:

yousef_bs

Member
سلام مجتبی جان.
ببخشید هر سوال میپرسم.

من تا جایی که میدونم بهتر هست تنظیمات دوربینت رو lock کنی، منظورم اینکه همه عکسها نور و رنگ و motion blure یکسانی داشته باشن.

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام مجتبی جان.
ببخشید هر سوال میپرسم.

خواهش میکنم دوست گلم، اتفاقا من خیلی آدم مهربانی هستم
axesmileyf.gif
باورکن راست میگم، همه میدونند من چقدر مهربونم
5.gif

معمولا عمودیها بهتر جوابگو هستند ،مخصوصا قسمتهای بالای سر و زیرپا که محل اتصال دو قطب کره است، توجه داشته باش که تعداد 150 عکس ،زیاد به نظر میرسه ، داخل عکسها نگاه کن و عکسهای اضافه را جدا کن ، یعنی عکسهایی که اگر نباشند هیچ اتفاقی برای تصویر نمی افته. هر عکس حداکثر 15 درصد با عکس مجاور همپوشانی داشته باشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا