سلام دوست عزیزم
ممنون که وقت گذاشتید و تصاویر را دیدید
چشم ،وقتی آموزشی گذاشته شد ،خبرتون میدم.
این برنامه کارش چسباندن تصاویر به همدیگر هست ،عکسهای موبایل اشکالی ندارد ، به شرط آنکه کیفیت خیلی پایینی نداشته باشند ، اگر کیفیت پایین باشد برنامه نمیتونه نقاط مشترک را به خوبی پیدا کند . اگر عکسهای موبایل دارای اطلاعات Exif باشند که در آن نوع لنز و فاصله کانونی را درج کرده باشد ، برنامه به راحتی عکسها را به یکدیگر میچسباند.
خواهش میکنم دوست عزیز، همه ما در حال یادگیری هستیم ،حتما نمونه عکسهایی که گرفتی تو انجمن قرار بده تا من و اعضا ببینیم.
موفق باشید.
![]()
سلام دستتون درد نكنه من دانلود كردم نرم افزار رو
انشاالله به زودي بك نمونه هم من ميذارم
دستتون درد نكنه بابت لينك![]()
سلام دستتون درد نكنه من دانلود كردم نرم افزار رو
انشاالله به زودي بك نمونه هم من ميذارم
دستتون درد نكنه بابت لينك![]()
نه دوربین 5 مگا اتوفوکوس ( گوشی سامسونگ گالکسی ace ).
یه سوال دیگه منظور از اطلاعات Exif نمیدونم واقعیتش چیه ؟
البته یه پرس و جویی هم در این مورد باید دقیق بپرسم ببینم این امکان رو گوشیم داره یا نه.
اون که بروی چشم.
اول منتظر آموزش برنامه و معرفی لینک آن هستیم.
یه سوال دیگه، میشه در مورد نحوه گرفتن عکسا یکم ساده تر بگین که مثلا من بخوام یه تصویر با 20 عکس بگیرم چجوریاست. ( البته تعداد 20 تا یه مثال هست ) شاید یکی دیگه وقت نکنه خیلی عکس بگیره.منظورم این بود.
با تشکر از لطفتون.
با ارزوی سلامتی![]()
من خیلی وقت بود نیومده بودم مجید آنلاین
این عکس رو قبلا دیده بودم خیلی زیباست
لطفا آموزشش رو بگذارید.
![]()
مجتبی جان سلام
خواستم بدونم نحوه قیمت گذاری اینجور کارها به چه صورت هستش؟
چطوری باید قیمت اینجور کارا رو در بیاریم؟؟
سلام
کار جالبی هست .
البته نرم افزارهایی هستن که 1 عکس کیفیت بالا به جای تعداد زیاد عکس میگیریم بعد با اون 1 عکس تصویر رو به این شکل در میاریم
حرف نداره
کارت عالللللللللللللللیه
تبریک![]()
خواستم ببینم امکان دانلود این تصاویر وجود نداره؟
اول از همه بابت اینکه وقت میذاری و به سوالات جواب میدی شدیداً تشکر میکنم!!!
دوم اینکه شما مگه یک فایل از نرم افزار به عنوان خروجی نمیگیری که اونو آپلودش میکنی؟
احیاناً عکس ها رو که دونه به دونه آپ نمیکینی!؟![]()
خواهش میکنم دوست عزیز ،وظیفه مـــــــونه
وقتی تصویر اصلی را در یکی از سایتها آپلود میکنی ،نرم افزار مربوط به همان سایت تصویر را به صورت خودکار به شش قسمت مربع شکل (این شش قسمت تشکیل یک مکعب را میدهند) تقسیم میکند تا لود شدن تصاویر برای بازدید کنندگان سایت آزاردهنده نشود ، برای همین زمانیکه یک بازدید کننده عکس قابل چرخش را باز میکند، تکه تکه عکس برای او لود میشود .
موفق باشید
![]()
ok!!
ممنونم.
من یه سری عکس گرفتم(150 قطعه). وقتی به نرم افزار میدم زمان خیلی زیادی طول میکشه و نرم افزار قفل میکنه!!
چکار باید انجام بدم؟؟؟
آموزش چی شد پس داش مجتبی ؟ فک نکنی ماها رفتیم و خبری ازمون نیست، فراموش کردیم !!!![]()
سلام مجتبی جان.
میدونم اگه دستت به من برسه ...و
ببخشید هر سوال میپرسم.
نحوه گرفتن عکسا بهتره چطور باشه؟ منظورم اینه که عکسا رو افقی تهیه کنم یا عمودی؟
سلام مجتبی جان.
میدونم اگه دستت به من برسه ...و
ببخشید هر سوال میپرسم.
نحوه گرفتن عکسا بهتره چطور باشه؟ منظورم اینه که عکسا رو افقی تهیه کنم یا عمودی؟