عکس پانوراما .... نظر شما مهمه،لطفا ببینید

seti1381

Member
سلام آقا مجتبی عزیز
منم با شما موافقم
اما... :-?
چی بگم!!!
از راهنمایی هات ممنونم. خیلی عالین.
یکم درگیر امتحاناتم بودم و الانم تحویل پروژه. به زودی کارهای جدیدم رو برات میفرستم تا اشکالاتم رو بگی.
بازم ممنون دوست خوبم.

rasool_jelve

Active Member
سلام به دوستان گل :rose:

بمیرم برای این انجمن عکاسی که شبانه روز ، اعضا یه نگاه هم بهش نمیندازند . :green:

بعد از مدت ها ، بالاخره یک مکان خوب برای آپلود عکسهای پانوراما پیداکردم ، عکس پانورامای زیر که به عکس
spherical شهرت دارد را مدتی پیش گرفتم .

اگر براتون امکان داره ، لطف کنید از لینک زیر تصویر را ببینید و نظرتان را بنویسید ، نوشتن نظر فقط یک دقیقه وقت میخواد .

این عکس از مسجد جامع یزد گرفته شده و با تلفیق 100 عکس به این شکل درآمده .:wink:

پیش نمایش :
2111-th.jpeg

مرورگرتون باید از جاوا پشتیبانی کنه .:-?

این لینک اصلی:
http://www.360cities.net/image/friday-mosque

اگر با درصد خیلی پایین ، عکس باز نشد ،با لینک زیر وارد شوید :
http://www.panoguide.com/gallery/2111/

قبلا از کاربرانی که نظرشان را مینویسند ، تـــــشکــــــــــــر میکنم. :rose::rose:

سلام دوست عزیز من میخام بدونم که شما چطوری با یک دوربین معمولی این پانورامای زیبا رو ساختی

چقدر زمان برد که این پانوراما را ساختی چه مدت زمانی رو در عکساسی گذاشتی و چه مدت زمانی رو توی نرم افزار

ممنون میشم شیوه عکاسیت رو هم بگی که چطوری عکس گرفتی افقی عمودی نمیدونم 360درجه چرخیدی ارتفاع دوربینت رو تغییر دادی با چه لنزیی دورین خودن 60دیی و لنزم هم 55/18نمیددونم من هر کاری کردم
نشد
مردونه روشت رو کامل بگو تو عکاسی و نرم افزار من پیر شدم اما نتونستم عکسام درست بگیرم

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلوم.تو فوق العاده ای اولین روزیه که اینجام.کلی لذت بردم مسی
سلام :rose:، از لطفتون بسیار ممنونم . به جمع بچه های هنرمند انجمن مجید آنلاین خوش آمدید.ممنون از اینکه عکس را تماشا کردید و نظرتون را نوشتید :paint:

سلام دوست عزیز من میخام بدونم که شما چطوری با یک دوربین معمولی این پانورامای زیبا رو ساختی

چقدر زمان برد که این پانوراما را ساختی چه مدت زمانی رو در عکساسی گذاشتی و چه مدت زمانی رو توی نرم افزار

ممنون میشم شیوه عکاسیت رو هم بگی که چطوری عکس گرفتی افقی عمودی نمیدونم 360درجه چرخیدی ارتفاع دوربینت رو تغییر دادی با چه لنزیی دورین خودن 60دیی و لنزم هم 55/18نمیددونم من هر کاری کردم
نشد
مردونه روشت رو کامل بگو تو عکاسی و نرم افزار من پیر شدم اما نتونستم عکسام درست بگیرم

سلام دوست عزیزم :rose:

راستش من روش خیلی خاصی ندارم،این عکس را من بدون سه پایه گرفتم، یعنی دوربین کاملا روی دستم بود، برای عکاسی از بالای سرم به صورت کادر عمودی شروع به چرخش کردم ، به صورتیکه قسمتهای بالای عکسهای ردیف اول، همگی شامل یک موضوع میشدند. یک نقطه شروع و پایان را برای تمام ردیفها در نظر گرفتم. با هربار اتمام ردیف بالایی، یک ردیف پایینتر را شروع کردم.

البته هنگام کار با نرم افزار، خیلی اذیت شدم و این هم به خاطر تعداد عکس بالا بود که نرم افزار نمیتونست درست عکسها را به هم بچسبونه . در نهایت مجبور شدم عکس نهایی را با فتوشاپ مجدد ویرایش کنم.
نرم افزار من ptgui هست و 85 دقیقه طول کشید تا عکس نهایی را تحویل دهد. :cool:

rasool_jelve جان، یکی از مشکلاتی که شما داری این هست که، چند جا دیگه هم دیدم در این مورد سوال کردی، اما یکی از کارهای خودت را حتی اون کارهایی که میگی خراب شده را توی انجمن قرار نمیدی تا من یا دوستان دیگه ببینیم و روش نظر بدیم تا مشکلت حل بشه.

موفق باشی :)

rasool_jelve

Active Member
سلام :rose:، از لطفتون بسیار ممنونم . به جمع بچه های هنرمند انجمن مجید آنلاین خوش آمدید.ممنون از اینکه عکس را تماشا کردید و نظرتون را نوشتید :paint:

سلام دوست عزیزم :rose:

راستش من روش خیلی خاصی ندارم،این عکس را من بدون سه پایه گرفتم، یعنی دوربین کاملا روی دستم بود، برای عکاسی از بالای سرم به صورت کادر عمودی شروع به چرخش کردم ، به صورتیکه قسمتهای بالای عکسهای ردیف اول، همگی شامل یک موضوع میشدند. یک نقطه شروع و پایان را برای تمام ردیفها در نظر گرفتم. با هربار اتمام ردیف بالایی، یک ردیف پایینتر را شروع کردم.

البته هنگام کار با نرم افزار، خیلی اذیت شدم و این هم به خاطر تعداد عکس بالا بود که نرم افزار نمیتونست درست عکسها را به هم بچسبونه . در نهایت مجبور شدم عکس نهایی را با فتوشاپ مجدد ویرایش کنم.
نرم افزار من ptgui هست و 85 دقیقه طول کشید تا عکس نهایی را تحویل دهد. :cool:

rasool_jelve جان، یکی از مشکلاتی که شما داری این هست که، چند جا دیگه هم دیدم در این مورد سوال کردی، اما یکی از کارهای خودت را حتی اون کارهایی که میگی خراب شده را توی انجمن قرار نمیدی تا من یا دوستان دیگه ببینیم و روش نظر بدیم تا مشکلت حل بشه.

موفق باشی :)

سلام
ممنون از پاسخت
دلیل من برای این که عکس هام رو در سایت نمی گذاشتم این بود که اول ا من دوست نداشتم با فتوشاپ پیکسلی رو کم و زیاد کنم منظورم این که دوست داشتم به اصل اثر وفا دار باشم
یعنی اگه تو عکس قبلیم مثلا درختی باشه که تو عکس بعدیش هم تکه ای دیگه از اون درخت هست وبه خاطر ضعف لنز جابه شده دوست نداشتم
طراحی قسمت جا افتاده مثلا یک تکه از درخت که در عکس ثبت نشده رو با کپی پیست از جای دیگه درخت تکمیل کنم

دوم این که چون لپ تا ب نداشتم و باید هر عکسی رو سریع می گرفتم و در داخل کامپیوتر بار گذاری می کردم مجبور میشدم به خاطر سریع شدن از داخل خانه و اتاقم این کار رو بکنم که گذاشتتنش به نظر خودم صورت خوشی نداشت
البته نکته دیگه این بود که وقتی عکسهام باهم مچ نمیشدم عصبانی میشدن و اونها رو پاک می کردم

البته من این کار عکاسی روی دستی که شما گفتید دقیقا همین روش رو انجام میدادم ولی جور در نمیومد یعنی قسمت بالا با پاییم اصلا به هم نمی خورد و نمی خوند و مچ نمیشد

جدیدترین ارسال ها

بالا