عکس پانوراما .... نظر شما مهمه،لطفا ببینید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این مبحث رو تازه دیدم، واقعاً عکس زیبایی گرفتین
اون عکس دومی که حالت Little Planet داشت هم خیلی جالب شده بود

خیلی عالی میشه اگه نحوه ی ساخت این تصاویر رو آموزش بدین
مثلاً زاویه بندی برای عکاسی و بعدش ساخت تصویر پانوراما از تصاویر

ممنون و موفق باشید

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
من هم تک تک پست ها رو خوندم. اما به دلیل مشکلی که توی اینترنتم الان دارم نتونستم عکس ها رو ببینم ولی میتونم حدس بزنم چه تصویری شده!
تبریک میگم.

البته برای دوستانی که عکس واید میخوان بگیرن، لنز هایی هست به نام آی فیش یا همون چشم ماهی، که یه تصویر واید در حد خدا میده، یه چی مثلا 5!! که البته کشیدگی توی عکس بسیار زیاد خواهد بود و همه جا استفاده نمیشه!

راستی دورینت چی هست رفیق؟

اما عکاسی به صورت پاناروما بسیار لذت بخش و قشنگه!

منتظر تاپیک آموزش عکاسی پاناروما و آموزش استفاده از برنامه هستیم! :rose:

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام:rose:

ایول بابا، چه بچه های باحالی هستید ، یه روز نبودم ،بعد که اومدم دیدم نظر نوشتید ، خداییش خیلی با حالین :green:

بسیار زیباست . چه قد زمان صرف :razz:درست کردنش کردین؟

ممنون nacim جان ، زمانش را تقریبی میگم ،عکس اول 85 دقیقه ، عکس دوم تقریبا 45 دقیقه ، زمان برد .
هرچی تعداد عکس بالاتر ، دردسرش هم بیشتر :wink:
بازم ممنون :rose:

این مبحث رو تازه دیدم، واقعاً عکس زیبایی گرفتین
اون عکس دومی که حالت Little Planet داشت هم خیلی جالب شده بود

خیلی عالی میشه اگه نحوه ی ساخت این تصاویر رو آموزش بدین
مثلاً زاویه بندی برای عکاسی و بعدش ساخت تصویر پانوراما از تصاویر

ممنون و موفق باشید

سلام nevercom جان .
ممنون که عکسها را نگاه کردی ، راستش عکس دومی چون از حالت قرینه خارج شده بود، شاید زیاد تو حالت Little Planet به دل نمیشینه .خودم زیاد ازش راضی نبودم درحد 70 درصد .

در مورد آموزش هم کمی شروع کردم به نوشتن ، اما واقعیت توضیح دادن بعضی مسائل،تو فضای وب کار خیلی سختیه ،اما به روی چشمانم ، امیدوارم شرمنده شما نشم.
ممنون از اینکه نظرت را نوشتی :rose:

من هم تک تک پست ها رو خوندم. اما به دلیل مشکلی که توی اینترنتم الان دارم نتونستم عکس ها رو ببینم ولی میتونم حدس بزنم چه تصویری شده!
تبریک میگم.

البته برای دوستانی که عکس واید میخوان بگیرن، لنز هایی هست به نام آی فیش یا همون چشم ماهی، که یه تصویر واید در حد خدا میده، یه چی مثلا 5!! که البته کشیدگی توی عکس بسیار زیاد خواهد بود و همه جا استفاده نمیشه!

راستی دورینت چی هست رفیق؟

اما عکاسی به صورت پاناروما بسیار لذت بخش و قشنگه!

منتظر تاپیک آموزش عکاسی پاناروما و آموزش استفاده از برنامه هستیم! :rose:

ممنون Saber جان از اینکه نظرت را نوشتی .
دوربینم canon s5 هست، یه دوربین معمولی ، البته با تجهیزات میشه این عکسها را راحت گرفت ، اما تصمیم گرفتم ، یکسری از عکاسیهای خاص را که نیاز به تجهیزات داره ، بدون تجهیزات بگیرم .

حرفت را قبول دارم ، عکاسی پانوراما واقعا لذت بخشه.
در مورد تاپیک آموزشی هم چشم ، خداوند تنبلی را از من دور نماید تا بتوانم این آموزش را بنویسم ، آمـــــــیــــن.:green:
باز هم ممنون از نظرت :rose:

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
عکس ها رو دیدم... خیلی زیبا و خوب بود!
دمت گرم...

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام دوستان :rose:

یک مدتی نبودم ، دوباره اومدم خدمتتون ، فعلا یکی از کارهایی قبلی که آماده است را براتون میذارم تا کارهای جدید آماده بشه .:green:

این عکس مثل کارهای قبلی ، قابل چرخش نیست ، اما به همان شیوه عکاسی کروی ، تهیه شده ، با این تفاوت که دو عکس کروی بصورت معکوس داخل هم جای گرفتند .

اگر عکس قابل چرخش آن آماده شد ، حتما قرار میدم .:)

امیدوارم خوشتون بیاد.:paint:

مکان: گنبدخانه مسجد جامع یزد.

پیوست ها

• l001.jpg
    l001.jpg
    279.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22

seti1381

Member
سلام دوست عزیز
اول سال 1391 رو به همه تبریک میگم و بعد هم بابت عکسای فوق العاده زیبات تشکر کنم و امیدوارم بتونم از راهنمایی شما و بقیه اساتید استفاده کنم.
منم تازه یه دوربین بدرد بخور برای عکاسی گرفتم. fujifilm HS20 دوربین خوبیه و قابلیت عکاسی 360 درجه هم روی خود دوربین هست.
مشکل من اینه که میخوام عکسم کروی باشه -درست مثل عکسای شما- اما نمیدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

hdnsoft

Well-Known Member
بله اگه لطف کنید آموزش و نرم افزار مربوطه اش رو معرفی کنین ، خدا خیرتون بده :rose:

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
اول سال 1391 رو به همه تبریک میگم و بعد هم بابت عکسای فوق العاده زیبات تشکر کنم و امیدوارم بتونم از راهنمایی شما و بقیه اساتید استفاده کنم.
منم تازه یه دوربین بدرد بخور برای عکاسی گرفتم. fujifilm HS20 دوربین خوبیه و قابلیت عکاسی 360 درجه هم روی خود دوربین هست.
مشکل من اینه که میخوام عکسم کروی باشه -درست مثل عکسای شما- اما نمیدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

سلام دوست خوبم، سال نو شما هم مبارک باشه :rose:
اگر از سه پایه و هد مخصوص استفاده میکنید که خیلی کار شما راحت تر انجام میشه ،مخصوصا اگر لنز واید خوبی داشته باشید، حداکثر با ده عکس میتونید این کار را انجام دهید.
اما اگر خواسته باشید بدون امکانات و لنز مناسب عکاسی کروی کنید باید صبر و حوصله نیز داشته باشید ، بهر حال توی اینگونه روشها معمولا به دلیل تعداد زیاد عکس ، نرم افزار چسباننده وظیفه اش را به خوبی انجام نخواهد داد و عکسها احتیاج به ویرایشهای بعدی دارند.

اگر میخواهید با دوربین روی دست اینگونه عکس را بگیرید باید مکان خود را ثابت کنید ،بطوریکه در هنگام چرخش و ثبت تصویر ، فقط و فقط حول یک محور چرخش داشته باشید. عکاسی را از بالای سر شروع کرده و همراه با چرخش به صورت ردیفی عکسها را ثبت کنید ، هرعکس با عکس قبل و ردیف بالایی خود باید حداکثر بیست درصد همپوشانی داشته باشد ، تا نرم افزار بتواند نقاط مشترک را پیدا کرده و آنها را به هم بچسباند.

برای نرم افزار نیز، توصیه من PTgui هست، مخصوصا نسخه 9 که دارای امکانات بسیار خوبی هست.

مطمئن باشید ، طی دو مرحله عکاسی و خراب شدن عکس، به خوبی یاد میگیرید که چگونه باید با دوربینتان عکس را ثبت کنید.

هرگونه مشکلی داشتید، مطرح کنید، اگر بتوانم حتما کمک خواهم کرد ، با اینکه میدانم در بین اعضا،عکاسان بسیار خوبی هستند اما فرصت اینکه آموزش تهیه کنند را ندارند.

موفق باشید
:rose:

پانورما زیاد دیدم اما این سبکت خیلی عالی بود...آموزش را نمیزاری؟؟؟ دعات میکنیماااااااااااا:sad:

بله اگه لطف کنید آموزش و نرم افزار مربوطه اش رو معرفی کنین ، خدا خیرتون بده :rose:

سلام
دوستان عزیزم، من را شرمنده نکنید ، تازه نمیدانید من چقدر خوشحال شده بودم که این تاپیک پایین رفته و دیگر کسی آن را نمیبیند ،یکبار قبلا حسابی شرمنده اعضا شدم.
اگر عکسهای پانوراما ثبت کرده اید و مشکلی دارید حتما مطرح کنید،اگر بتونم حتما پاسخ میدم ،باور کنید خود من نیز هنوز خیلی چیزها را در رابطه با این سبک عکاسی نمیدانم.

موفق باشید.
:rose:

تبریک فراوان،امیدوارم شاهد کارهای بیشتری باشیم. ادامه دهید... 100 و دو 100 درود

ممنونم دوست عزیزم از اینکه عکسها را نگاه کردی و نظر دادی. :)
موفق باشی. :rose:

hdnsoft

Well-Known Member
خب من سعی کردم یک عکس پانورما بگیرم اما دقیقا متوجه نشدم بعد از اینکه همه عکس ها رو تو زوایای مختلف گرفتیم خب حالا بعدش چی؟ یعنی نرم افزار قوی تو این زمینه معرفی نکردید،
ضمنا شما کارتون واقعا زیباست در این شک نکنید :rose:

seti1381

Member
سلام دوباره.
اول ممنون که جواب دادید.
دوم: بله از سه پایه استفاده میکنم اما متوجه منظور شما از هد مخصوص نشدم چی هست این وسیله؟ و بعد اینکه امکان تعویض لنز رو ندارم. لنز این دوربین فیکسه.
با توجه به فرمایشات شما من از قابلیت پانورامای خود دوربین استفاده نکنم! عکس ها رو دونه دونه بگیرم و به نرم افزار بدم. درسته؟
این نرم افزار که معرفی کردید برای mac هست؟ توی سایت های مختلف اینطور نوشته!!

mojtaba_2006

Well-Known Member
خب من سعی کردم یک عکس پانورما بگیرم اما دقیقا متوجه نشدم بعد از اینکه همه عکس ها رو تو زوایای مختلف گرفتیم خب حالا بعدش چی؟ یعنی نرم افزار قوی تو این زمینه معرفی نکردید،
ضمنا شما کارتون واقعا زیباست در این شک نکنید :rose:

سلام :rose:
ممنون دوست عزیز، کارهای من در مقابل کسانی که حرفه ای کار میکنند،صفره . فقط من میخواستم به خودم ثابت کنم که با امکانات اندک میشه این کار را انجام داد که به خودم ثابت کردم . :green:
نرم افزار خوب به نظر من
PTGui 9
ArcSoft Panorama Maker Pro
Kolor Autopano Giga
STOIK PanoramaMaker
و .......
که تعدادشون خیلی زیاد هست، من مدتهاست از PTGui استفاده میکنم و خیلی از آن راضی هستم ، سایت اصلی این نرم افزار آموزشهای متعددی برای این نرم افزار قرار داده است و به خوبی میتوان با آن کار کرد.
http://www.ptgui.com

موفق باشید. :)

سلام دوباره.
اول ممنون که جواب دادید.
دوم: بله از سه پایه استفاده میکنم اما متوجه منظور شما از هد مخصوص نشدم چی هست این وسیله؟ و بعد اینکه امکان تعویض لنز رو ندارم. لنز این دوربین فیکسه.
با توجه به فرمایشات شما من از قابلیت پانورامای خود دوربین استفاده نکنم! عکس ها رو دونه دونه بگیرم و به نرم افزار بدم. درسته؟
این نرم افزار که معرفی کردید برای mac هست؟ توی سایت های مختلف اینطور نوشته!!

سلام :)
منظورم از هد مخصوص ،هد سه پایه مخصوص گرفتن عکسهای کروی است که شبیه به عکس زیر هست ،اما انواع مختلف داره و به قول معروف هرچه پول بیشتری بدهید،هد بهتری دریافت میکیند.
QPan_Pro.gif

این هد به شما کمک میکند تا لنز دوربین از محور اصلی منحرف نشده و عکسهای بهتری به شما بدهد،این امر باعث میشود نرم افزار چسباننده بتواند به خوبی عکسها را به هم بچسباند، ضمنا دیگر دردسرهای عکاسی با دست را نیز ندارید، قبل از اینکه این هد را تهیه کنید ، توصیه میکنم برای یکبار هم که شده،عکاسی با دوربین روی دست را نیز تجربه کنید ، آن موقع استفاده از هد مخصوص برای شما لذت بخش میشود.:)

حتی میتوانید با استفاده از سایت زیر،مدل چوبی و ساده آن را بسازید: :green:
http://rasterweb.net/raster/projects/panohead

اگر امکان تعویض لنز را ندارید، باید با همین لنز سازگار شوید و چند بار به صورت تجربی این نوع عکاسی را انجام دهید ، آن موقع متوجه میشوید که چه تعداد عکس باید تهیه کنید .

اما قاعده کلی پانوراما این هست که هرچه سوژه به شما نزدیکتر هست ، تعداد عکس بیشتر و هرچه سوژه دورتر باشد،تعداد عکس کمتری نیاز هست. بنابراین پیشنهاد میکنم ، عکاسی کروی را از منظره های باز مثل مناطق وسیع بیابانی و دشتها شروع کنید، بعد از اینکه مشکلات را متوجه شدید،به تدریج در مناطق بسته تری این کار را انجام دهید.

:paint:
--------------------------------------------------
دوربین من قابلیت عکاسی پانوراما به صورت 360 اتوماتیک را ندارد و امتحان نکرده ام که آیا میشود با آن ،عکسهای کروی را تهیه کرد یا خیر ، اما به صورت معمولی توجه داشته باشید دوربین شما در حال گرفتن یک عکس 360 ساده هست و ما اینجا احتیاج به عکس 360*180 داریم.

زمانیکه عکسها را به صورت تکی گرفتید و به نرم افزار (مثال:pTgui) دادید ، نرم افزار با استفاده از Exif عکس ،نوع لنز و فاصله کانونی آن را تشخیص داده و به کمک آن، عکسها را به هم میچسباند.

نرم افزار PTgui نسخه 9 برای ویندوز و mac تولید شده ، متاسفانه لینکی که من داشتم از کار افتاده است،این نرم افزار بهترین نرم افزاری است که میتوانم به شما معرفی کنم و دوسال است که از نسخه قدیمی و جدید آن استفاده میکنم و هربار نسخه جدیدی از آن آمده سعی شده مقدار زیادی از مشکلات آن رفع شود.

اگر لینکی برای دانلود پیدا کردم ،قرار میدم ، اگر دوستان نیز لینکی دارند کمک کنند.

اگر نمونه عکسی گرفته اید، قرار دهید. :green:

موفق باشید.:)

:cool:

shnoit

Well-Known Member
خیلی خوشگل بودن واقعا.
بی صبرانه منتظرم آموزش این برنامه رو بزارید. ( اگه زحمتی نیست شرمندم واقعا بهم خبر بدین که آموزش رو گذاشتین ممنون میشم یه دنیا )

یه سوال هم دارم :
برای استفاده از برنامه ای که گفتین تو پست اول ، دوربین و مگاپیکسلش هم مطرح هست یا نه ؟
آیا میشه با گوشی هم عکس ها رو گرفت ؟

ببخشید شاید سوالاتم خیلی خنده دار باشه، سررشته از عکاسی ندارم خب، ولی جدا مشتاق شدم چنتایی بگیرم از جاهایی که خودم دوست دارم.
مخلصم :rose:

mojtaba_2006

Well-Known Member
خیلی خوشگل بودن واقعا.
بی صبرانه منتظرم آموزش این برنامه رو بزارید. ( اگه زحمتی نیست شرمندم واقعا بهم خبر بدین که آموزش رو گذاشتین ممنون میشم یه دنیا )

یه سوال هم دارم :
برای استفاده از برنامه ای که گفتین تو پست اول ، دوربین و مگاپیکسلش هم مطرح هست یا نه ؟
آیا میشه با گوشی هم عکس ها رو گرفت ؟

مخلصم :rose:

سلام دوست عزیزم :rose:
ممنون که وقت گذاشتید و تصاویر را دیدید :green:

چشم ،وقتی آموزشی گذاشته شد ،خبرتون میدم.

این برنامه کارش چسباندن تصاویر به همدیگر هست ،عکسهای موبایل اشکالی ندارد ، به شرط آنکه کیفیت خیلی پایینی نداشته باشند ، اگر کیفیت پایین باشد برنامه نمیتونه نقاط مشترک را به خوبی پیدا کند . اگر عکسهای موبایل دارای اطلاعات Exif باشند که در آن نوع لنز و فاصله کانونی را درج کرده باشد ، برنامه به راحتی عکسها را به یکدیگر میچسباند.

ببخشید شاید سوالاتم خیلی خنده دار باشه، سررشته از عکاسی ندارم خب، ولی جدا مشتاق شدم چنتایی بگیرم از جاهایی که خودم دوست دارم.

خواهش میکنم دوست عزیز، همه ما در حال یادگیری هستیم ،حتما نمونه عکسهایی که گرفتی تو انجمن قرار بده تا من و اعضا ببینیم.
موفق باشید.:rose:

آقا چشم و دستت درد نکنه، واقعا کارت زیباست.:rose:

ممنون دوست عزیزم که عکسها را دیدی.:)
موفق باشید :rose:

:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا