nacim442003
New Member
بسیار زیباست . چه قد زمان صرف :razz:درست کردنش کردین؟
بسیار زیباست . چه قد زمان صرف :razz:درست کردنش کردین؟
این مبحث رو تازه دیدم، واقعاً عکس زیبایی گرفتین
اون عکس دومی که حالت Little Planet داشت هم خیلی جالب شده بود
خیلی عالی میشه اگه نحوه ی ساخت این تصاویر رو آموزش بدین
مثلاً زاویه بندی برای عکاسی و بعدش ساخت تصویر پانوراما از تصاویر
ممنون و موفق باشید
من هم تک تک پست ها رو خوندم. اما به دلیل مشکلی که توی اینترنتم الان دارم نتونستم عکس ها رو ببینم ولی میتونم حدس بزنم چه تصویری شده!
تبریک میگم.
البته برای دوستانی که عکس واید میخوان بگیرن، لنز هایی هست به نام آی فیش یا همون چشم ماهی، که یه تصویر واید در حد خدا میده، یه چی مثلا 5!! که البته کشیدگی توی عکس بسیار زیاد خواهد بود و همه جا استفاده نمیشه!
راستی دورینت چی هست رفیق؟
اما عکاسی به صورت پاناروما بسیار لذت بخش و قشنگه!
منتظر تاپیک آموزش عکاسی پاناروما و آموزش استفاده از برنامه هستیم!![]()
سلام دوست عزیز
اول سال 1391 رو به همه تبریک میگم و بعد هم بابت عکسای فوق العاده زیبات تشکر کنم و امیدوارم بتونم از راهنمایی شما و بقیه اساتید استفاده کنم.
منم تازه یه دوربین بدرد بخور برای عکاسی گرفتم. fujifilm HS20 دوربین خوبیه و قابلیت عکاسی 360 درجه هم روی خود دوربین هست.
مشکل من اینه که میخوام عکسم کروی باشه -درست مثل عکسای شما- اما نمیدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
پانورما زیاد دیدم اما این سبکت خیلی عالی بود...آموزش را نمیزاری؟؟؟ دعات میکنیماااااااااااا![]()
بله اگه لطف کنید آموزش و نرم افزار مربوطه اش رو معرفی کنین ، خدا خیرتون بده![]()
تبریک فراوان،امیدوارم شاهد کارهای بیشتری باشیم. ادامه دهید... 100 و دو 100 درود
خب من سعی کردم یک عکس پانورما بگیرم اما دقیقا متوجه نشدم بعد از اینکه همه عکس ها رو تو زوایای مختلف گرفتیم خب حالا بعدش چی؟ یعنی نرم افزار قوی تو این زمینه معرفی نکردید،
ضمنا شما کارتون واقعا زیباست در این شک نکنید![]()
سلام دوباره.
اول ممنون که جواب دادید.
دوم: بله از سه پایه استفاده میکنم اما متوجه منظور شما از هد مخصوص نشدم چی هست این وسیله؟ و بعد اینکه امکان تعویض لنز رو ندارم. لنز این دوربین فیکسه.
با توجه به فرمایشات شما من از قابلیت پانورامای خود دوربین استفاده نکنم! عکس ها رو دونه دونه بگیرم و به نرم افزار بدم. درسته؟
این نرم افزار که معرفی کردید برای mac هست؟ توی سایت های مختلف اینطور نوشته!!
خیلی خوشگل بودن واقعا.
بی صبرانه منتظرم آموزش این برنامه رو بزارید. ( اگه زحمتی نیست شرمندم واقعا بهم خبر بدین که آموزش رو گذاشتین ممنون میشم یه دنیا )
یه سوال هم دارم :
برای استفاده از برنامه ای که گفتین تو پست اول ، دوربین و مگاپیکسلش هم مطرح هست یا نه ؟
آیا میشه با گوشی هم عکس ها رو گرفت ؟
مخلصم![]()
ببخشید شاید سوالاتم خیلی خنده دار باشه، سررشته از عکاسی ندارم خب، ولی جدا مشتاق شدم چنتایی بگیرم از جاهایی که خودم دوست دارم.
آقا چشم و دستت درد نکنه، واقعا کارت زیباست.![]()