benyamin_pc
Well-Known Member
فکر کنم همه یه 2 میلیارد باری از کد زیر استفاده کردیم
امروز ی فایل لود کردم و مثل همیشه مشکلی نبود
رفتم ی فایل دیگه لود کردم و فلش ->
TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
at Untitled_fla::MainTimeline/onCompleteHandler()
حالا هی چک میکنم چی شده خدایا این که ی فایل معمولیه و اصلا کد نداره ی تیکه انیمیشنه دیگه چیته
حالا هی با allow domain , context بیگیر لود کن (محض ارا چون دیگه مونده بودم این چشه) و هی ioError بگیر و ... آخر بعد چند دیقه همون کد اولی وقتی فلشو بستم و دوباره باز کردم یهو دیدم اندفه میگه SecurityError: Error #2000: No active security context.!
فایل انیمیشن هم خودم ساخته بودم و چیز خاصی نیست
خلاصه آخر معلوم نشد این باگ خفن بر اثر چی رخ داده , مطمئن بودم یه دونه از باگای درست حسابی فلش باز خورده به تور من و همون کد اولیو بعد هزاربار باز کردن فلش و بستنش یهو دیدم راه افتاد و الان داره مثل ساعت کار میکنه!
اینم تو کتاب خاطرات من و باگ های فلش ثبت شد ..
PHP:
var mLoader:Loader = new Loader();
var mRequest:URLRequest = new URLRequest("a.swf");
mLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, onCompleteHandler);
mLoader.load(mRequest);
function onCompleteHandler(loadEvent:Event)
{
lod.addChild(mLoader.content);
}
امروز ی فایل لود کردم و مثل همیشه مشکلی نبود
TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
at Untitled_fla::MainTimeline/onCompleteHandler()
حالا هی چک میکنم چی شده خدایا این که ی فایل معمولیه و اصلا کد نداره ی تیکه انیمیشنه دیگه چیته
حالا هی با allow domain , context بیگیر لود کن (محض ارا چون دیگه مونده بودم این چشه) و هی ioError بگیر و ... آخر بعد چند دیقه همون کد اولی وقتی فلشو بستم و دوباره باز کردم یهو دیدم اندفه میگه SecurityError: Error #2000: No active security context.!
فایل انیمیشن هم خودم ساخته بودم و چیز خاصی نیست

خلاصه آخر معلوم نشد این باگ خفن بر اثر چی رخ داده , مطمئن بودم یه دونه از باگای درست حسابی فلش باز خورده به تور من و همون کد اولیو بعد هزاربار باز کردن فلش و بستنش یهو دیدم راه افتاد و الان داره مثل ساعت کار میکنه!
اینم تو کتاب خاطرات من و باگ های فلش ثبت شد ..