عجایب هفتگانه با فلش هشتگانه می شود!

benyamin_pc

Well-Known Member
فکر کنم همه یه 2 میلیارد باری از کد زیر استفاده کردیم

PHP:
var mLoader:Loader = new Loader();
var mRequest:URLRequest = new URLRequest("a.swf");
mLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, onCompleteHandler);
mLoader.load(mRequest);

function onCompleteHandler(loadEvent:Event)
{
    lod.addChild(mLoader.content);
}

امروز ی فایل لود کردم و مثل همیشه مشکلی نبود :) رفتم ی فایل دیگه لود کردم و فلش ->:mad:
TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
at Untitled_fla::MainTimeline/onCompleteHandler()
حالا هی چک میکنم چی شده خدایا این که ی فایل معمولیه و اصلا کد نداره ی تیکه انیمیشنه دیگه چیته
حالا هی با allow domain , context بیگیر لود کن (محض ارا چون دیگه مونده بودم این چشه) و هی ioError بگیر و ... آخر بعد چند دیقه همون کد اولی وقتی فلشو بستم و دوباره باز کردم یهو دیدم اندفه میگه SecurityError: Error #2000: No active security context.!
فایل انیمیشن هم خودم ساخته بودم و چیز خاصی نیست:-?
خلاصه آخر معلوم نشد این باگ خفن بر اثر چی رخ داده , مطمئن بودم یه دونه از باگای درست حسابی فلش باز خورده به تور من و همون کد اولیو بعد هزاربار باز کردن فلش و بستنش یهو دیدم راه افتاد و الان داره مثل ساعت کار میکنه!

اینم تو کتاب خاطرات من و باگ های فلش ثبت شد .. :paint:

mohammad.sub7

کاربر فعال
این( error (warning واسه من اکثر اوقات وقتی میاد که کدی که نوشتم مربوط میشده به مووی کلیپی که فریم اولش خالیه و تو حالت stop هستش

benyamin_pc

Well-Known Member
درسته اون ارور اکثرا برای مواقعی رخ میده که محمد جان گفتن و از قبل میشناختمش اما اگه متن پست اول کامل دقت کنین گفتم که نه کد نه هیچی دیگه مشکلی نداشته و ماهم بار اولمون نبوده از این کد استفاده میکنیم و هیچ وقتم مشکل نداشت و ارور نمیداد و اینبارم بعد از هزاربار ری استارت و باز و بسته کردن فلش خود به خود همون کد و فایل اولی که ارور میداد درست اجرا شد
تو ارورهاش چند بار میگفت نمیتونه فایل کامل لود شه و چند بار اون ارورهائی که گفتم میداد که هر بار ی ارور میداد

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
دوستان هم زیاد پافشاری نداشته باشن وقتی یه باگ که تو یه حالت خاص که منم نمیدونم چه شرایطی بوده که از فلش رخ داده و اینجا گزارش میدم بخان بگن نه فلش تداخلی نداشته و کد اشتباه بوده , مطمئنا چیزیو که کسی که بعد از 9 سال کار با فلش عنوان کنه اونم تو چیزای ساده ای مثل gotoAndStop یا یه لود ساده , احتمال خیلی ضعیفیه که طرف اشتباه کرده باشه چه برسه با اطمینان ردش کنیم ..

دفعه آخری که با فلش کار می کردم 10-12 تا فایل تو فلش باز بودو امکان داشته این یه علت بوده باشه
کرک هم تا حد بسیار کم میتونه علت بعضی چیزا باشه اما خیلی از باگ هائی که تاحالا برام رخ داده رد پائیشو بعدا که سرچیدم تو فروم های خارجی هم دیدم

فلشم که ماشالا باگ کم نداره که بخایم تعصب داشته باشیم , دیگه فکر نکنم تا حالا کسی با فلش کار کرده باشه و براش پیش نیمده باشه که بعد از کامپایل یهو کامپایل نشه و یه ارور الکی بده که راه چارش فقط اینه که فلش ببندین و دوباره باز کنین تا درست کامپایل شه..
یا همینجور الکی یه فاتال ارور بده که همه چی بسته شه و اصلا آتوسیو تو سی اس فایو و نیم برا همین اضافه شده! و خیلی باگ های ریز درشت دیگه .......

aliamel

کاربر فعال
دوستان هم زیاد پافشاری نداشته باشن وقتی یه باگ که تو یه حالت خاص که منم نمیدونم چه شرایطی بوده که از فلش رخ داده و اینجا گزارش میدم بخان بگن نه فلش تداخلی نداشته و کد اشتباه بوده , مطمئنا چیزیو که کسی که بعد از 9 سال کار با فلش عنوان کنه اونم تو چیزای ساده ای مثل gotoandstop یا یه لود ساده , احتمال خیلی ضعیفیه که طرف اشتباه کرده باشه چه برسه با اطمینان ردش کنیم ..

دفعه آخری که با فلش کار می کردم 10-12 تا فایل تو فلش باز بودو امکان داشته این یه علت بوده باشه
کرک هم تا حد بسیار کم میتونه علت بعضی چیزا باشه اما خیلی از باگ هائی که تاحالا برام رخ داده رد پائیشو بعدا که سرچیدم تو فروم های خارجی هم دیدم

فلشم که ماشالا باگ کم نداره که بخایم تعصب داشته باشیم , دیگه فکر نکنم تا حالا کسی با فلش کار کرده باشه و براش پیش نیمده باشه که بعد از کامپایل یهو کامپایل نشه و یه ارور الکی بده که راه چارش فقط اینه که فلش ببندین و دوباره باز کنین تا درست کامپایل شه..
یا همینجور الکی یه فاتال ارور بده که همه چی بسته شه و اصلا آتوسیو تو سی اس فایو و نیم برا همین اضافه شده! و خیلی باگ های ریز درشت دیگه .......
هنوز یادمون نرفته که دوستان تو نصب فلش چه مشکلاتی داشتند واحتمالا دارند .

benyamin_pc

Well-Known Member
علی نمیدونم منظورت چی بود و به چی خاستی اشاره کنی اما اگه منظورت اون تاپیکی هست که گفته بودم بعد یه مدت میاد سریال میخاد برا اینه که 24 ساعت به اینترنت پر سرعت با آی پی غیر از ایران متصل هستم (قبل نصب قطش میکنم خیالت راحت) و با اینکه فلش پچ شدس و سریالم بهش دادم و آپدیتاشم بستم اما یه موقه هائی در حین باز کردن فلش متوجه میشه و سریال میخاد و دیگه هیچ سریال کرکی نمیگیره ..
حالا اگه ناراحت میشی دیگه به باگی برخوردم اطلاع نمیدم

aliamel

کاربر فعال
علی نمیدونم منظورت چی بود و به چی خاستی اشاره کنی اما اگه منظورت اون تاپیکی هست که گفته بودم بعد یه مدت میاد سریال میخاد برا اینه که 24 ساعت به اینترنت پر سرعت با آی پی غیر از ایران متصل هستم (قبل نصب قطش میکنم خیالت راحت) و با اینکه فلش پچ شدس و سریالم بهش دادم و آپدیتاشم بستم اما یه موقه هائی در حین باز کردن فلش متوجه میشه و سریال میخاد و دیگه هیچ سریال کرکی نمیگیره ..
حالا اگه ناراحت میشی دیگه به باگی برخوردم اطلاع نمیدم
از چی باید ناراحت بشم گل پسر !
ببین زمانی در گذشته رو در نظر بگیر که نمی تونستی فلش رو روی سیستم های مختلف نصب کنی و برات شده بود یه معضل .
من احتمال می دم تو هنوز اون طور که باید فلش رو با تمامی متعلقاتش نصب کنی هنوز نصب کردی و من به این موضوع شک دارم .

اگه یه نفر دیگه می گفت من یه باگ دیگه پیدا کردم اونقدرا شک نمی کردم تا به تو !
ولی اگه فکر می کنی واقعا باگ پیدا کردی امیدوارم با ادوب ارتباط برقرار کنی و نتیجه اشو به ما هم بگی !:wink:

benyamin_pc

Well-Known Member
حس نمی کنی یکم زیاده روی می کنی علی جان؟ نصب فلش معضل نبوده اما انگار برا شما نصب فلش افتخاره!
اگه واقع بین هستی ناراحت نشو اما یکم حس می کنم اون القابی که تو اون سایت دارن به خودشون یه سری آدم میدن باعث شده این طور حرف زدنها مد بشه
بازم اگه واقه بین هستی پست اول که دیده بودی و مشکلی تو لود موی نبود , کار سختی هم نیست و هنر نیست اما شما دوتا پست پائین تر باز کد گذاشتی در صورتی که کد سالم تو پست اول هست , به نظر خودت دارم بی راه میگم و یکم صحبت های دو خط بالاترم تاثیر گذار و در نتیجه همونا این برخورد ها ناشی نمیشن؟
احتمالا شما هم دوست داری با هم جر و بحث کنیم اما من اصلا علاقه ای ندارم و شما فرض کن من ناشی و ادامه ندیم

aliamel

کاربر فعال
حس نمی کنی یکم زیاده روی می کنی علی جان؟ نصب فلش معضل نبوده اما انگار برا شما نصب فلش افتخاره!
اگه واقع بین هستی ناراحت نشو اما یکم حس می کنم اون القابی که تو اون سایت دارن به خودشون یه سری آدم میدن باعث شده این طور حرف زدنها مد بشه
بازم اگه واقه بین هستی پست اول که دیده بودی و مشکلی تو لود موی نبود , کار سختی هم نیست و هنر نیست اما شما دوتا پست پائین تر باز کد گذاشتی در صورتی که کد سالم تو پست اول هست , به نظر خودت دارم بی راه میگم و یکم صحبت های دو خط بالاترم تاثیر گذار و در نتیجه همونا این برخورد ها ناشی نمیشن؟
احتمالا شما هم دوست داری با هم جر و بحث کنیم اما من اصلا علاقه ای ندارم و شما فرض کن من ناشی و ادامه ندیم
آره بنی جان منم از ادامه دادن به مطالبی که همیشه بد بر داشت میشه متنفرم . واسه همینم ازت عذر خواهی می کنم که .
من کد هامو بر می دارم و مطمئن باش هیچ جوابی در مورد سوالاتت نخواهم داد .
بحث همین جا تمام است !

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه یه نفر دیگه می گفت من یه باگ دیگه پیدا کردم اونقدرا شک نمی کردم تا به تو !
ولی اگه فکر می کنی واقعا باگ پیدا کردی امیدوارم با ادوب ارتباط برقرار کنی و نتیجه اشو به ما هم بگی !

این یه باگ شناخته شدست بارها دیدم روش بحث شده
من خودم یه بار نه چند بار با این مشکل برخوردم
فکرمیکنین کلاس loaderMaxواسه چی طراحی شده پس ؟

ثانیا اون کد helpفلش رو کپی کردین گذاشته بودین هیچ فرقی با کد بنیامین نداشت
احساس میکنم شما اصلا به کد ایشون توجه نکرده بودین

منم زیاد دیدم تو این انجمن |خیلیا| اصلا مطلب رو نمیخونن چی نوشته !فقط میخوان هی حرف بزنن و یه چیزی بگن ....

benyamin_pc

Well-Known Member
هی هی دوستان بی خیال لطفا مهم نیس , خاهشا دعوا راه نیافته
این ورژن flash cs6 کسی میدونه کی میاد؟ تو لابراتوار ادوب نوشته چه تغییراتی خواهد کرد؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا