سلام محمد جان دوست خوبم
این از اون کاراست که فقط زده میشه تا یه کللیتی از کار حجم ها رنگ ها مشخص بشه پس ایراد زیاد داره خودت هم به چند تایش اشاره کردی.
متریال کامپوزیت شامپاین یه کوچولو انعکاسش نسبت به سیلور بیشتره و جاهای که نور بهش میخوره میتونم بگم انعکسش از اینی که من زدم بیشتر هم میشه من تا جایی که تونستم اینو نشون دادم که خصوصیات این ورق مثل ورق های بشه که تو دنیای واقعی هست من خیلی از نما های کتمپوزیت عکس گرفتم و وقتی که اونا رو تجزیه و تحلیل کردم به یه سری چیز رسیدم که طبق قاون متریالم رو میسازم ولی به قول اگه یه خورده انعکاسش رو کم کنم شاید بهتر باشه.
اولش قرار بود از اونجای که نما شروع شده رو نشون بدم بعد گفتن ورودی و در پارکینگ رو هم نشون بده منم خیلی رو جزئیات کار نکردم و همه این چیزی که میبینی 1 روزه جمع شده.
برا ماشین هم بعده رندر دیدم که لاستیکش تو زمین رفته نخواستم دوباره رندر بگیرم همین جوری موند پروکسی بود و وقتی که گذاشتمش تو کار خوب معلوم نبود منم تست نگرفتم.شاید هم من درست گذاشتم یه بچه شیطون بادش رو خالی کرده
برای همسایگی ها هم آره والا.ولی خوب ادم که نماید برای 150 تومن بیاد کل همسایگی رو مدل کن متریال بده من معتقدم پوله خوب = کاره خوب پس تو این کار منم به اندازه همون مقدار پولش کار کردم.
شیشه هم دودی هست اگه رو off screen ها کار میکردم دیگه اون دودی بودن خودش رو نشون نمیداد گفتم همون مقدار که آسمون ابی بدون ابرر تو منعکس شده کافیه آخه من بت چند تایی از بچه های با آسمون ابر دار حال نمیکنیم ولی ایشاالله تو کارای که ادم برا دیه خودش میزنه همه این نکات رو رعایت میکنم.
سنگ هم طبق اون چیزی که گفتن بدونه بند.منم همچین چیزی در نظر گرفتم گفتن فقط رگه هاش مشخص شه خوبه بند ننداز.
ابر هم اگه میبینی شطرنچی دیده میشه بخاطر این که حجم عکس رو خیلی پایین آوردم به خاطر راحت تر لود شدن برا بچه ها
درشتیش هم درست ولی خیلی ابر ها پیدا نیست که خودشون رو نشون بدن.
سایه ها هم کاملا حق با شماست بهتر بود یکم غلظتش بالا تر میرفت.
منم تشکر میکنم به خاطر نکات و نقد های زیبات
.