بی بی کد طرح نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه دوستان و بچه های مجید آنلاین

این یه کار جدید از ماطبق معمول طرح و 3D نما اونم با کامپوزیت آلومینیوم

ورق شامپاین سیستم شیه فیس کپ فلاشینگ ها . لور ها هم از ورق کامپوریت شامپاین هست یه مقداری هم سنگ تراورتن به کار اضافه کردم.

باقیش رو هم خودتون ببینید و نظر بدید.

attachment.php

پیوست ها

• final render 2.jpg
    final render 2.jpg
    109.3 کیلوبایت · بازدیدها: 279

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

خیلی خوبه ( دقیق و تمیز ) .............
:)
البته کاش کمی هم به محیط میرسیدی ولی چون هدف نما هستش پس :
خیلی خوبه ( دقیق و تمیز ) ............. :)

موفق باشی ...

Active Member
سلام مرسی از لطفت دوسته خوبم.

:rose:

اینو امروز تو شرکت زدم میحط رو روش وقت نذاشتم بیشتر رو متریال ها و طرح نما تمرکز کردم.

ایشاالله در آینده نچندان دور بتونم کارای خوبی رو تو گالری بزارم از اون کارا که ادم برا دله خوش میزنه یعنی همه چچی درست و حساب شده باشه و آدم وقت بزاره برای همه مراحل کار

max vray

کاربر VIP
سلام بهزاد عزیز
اول از محاسن کار میگم
1.زاویه خوب دوربین
2.وجود پرسوناژ در کار(اهمیت دادن به مقیاس انسانی در کار)
3.طیبعی شدن درخت(عالی)
مشکلات کار از دیدگاه من
1.متریال کامپوزیت کمی انعکاسش زیاده
2.متریال کف خیابون خامه فکر کنم فقط یک رنگ دادی
3.ماشین لاستیکش تو زمین فرو رفته
4.همسایگی خیلی خامه و از زیبایی کارت کم کرده
5.هیچ انعکاسی تو شیشه هات نیست .بهتره جلوش یک تصویر میزاشتی؟
6.سنگ تراورتن بند کشی نداره یعنی سنگ پلاک استفاده کردی؟استفاده از سنگ پلاک تو ابعاد به این بزرگی تو نمای ساختمون مرسوم نیست اما غلط هم نیست.
7.ابعاد ابر ها درشت شده و چارخونه دیده میشه
8.غلظت سایه هات کمه
در نهایت ازت تشکر میکنم بخاطر کار زیبات
موفق و پیروز باشی:rose:

Active Member
سلام محمد جان دوست خوبم :rose:
این از اون کاراست که فقط زده میشه تا یه کللیتی از کار حجم ها رنگ ها مشخص بشه پس ایراد زیاد داره خودت هم به چند تایش اشاره کردی.

متریال کامپوزیت شامپاین یه کوچولو انعکاسش نسبت به سیلور بیشتره و جاهای که نور بهش میخوره میتونم بگم انعکسش از اینی که من زدم بیشتر هم میشه من تا جایی که تونستم اینو نشون دادم که خصوصیات این ورق مثل ورق های بشه که تو دنیای واقعی هست من خیلی از نما های کتمپوزیت عکس گرفتم و وقتی که اونا رو تجزیه و تحلیل کردم به یه سری چیز رسیدم که طبق قاون متریالم رو میسازم ولی به قول اگه یه خورده انعکاسش رو کم کنم شاید بهتر باشه.

اولش قرار بود از اونجای که نما شروع شده رو نشون بدم بعد گفتن ورودی و در پارکینگ رو هم نشون بده منم خیلی رو جزئیات کار نکردم و همه این چیزی که میبینی 1 روزه جمع شده.
برا ماشین هم بعده رندر دیدم که لاستیکش تو زمین رفته نخواستم دوباره رندر بگیرم همین جوری موند پروکسی بود و وقتی که گذاشتمش تو کار خوب معلوم نبود منم تست نگرفتم.شاید هم من درست گذاشتم یه بچه شیطون بادش رو خالی کرده:lol:

برای همسایگی ها هم آره والا.ولی خوب ادم که نماید برای 150 تومن بیاد کل همسایگی رو مدل کن متریال بده من معتقدم پوله خوب = کاره خوب پس تو این کار منم به اندازه همون مقدار پولش کار کردم.

شیشه هم دودی هست اگه رو off screen ها کار میکردم دیگه اون دودی بودن خودش رو نشون نمیداد گفتم همون مقدار که آسمون ابی بدون ابرر تو منعکس شده کافیه آخه من بت چند تایی از بچه های با آسمون ابر دار حال نمیکنیم ولی ایشاالله تو کارای که ادم برا دیه خودش میزنه همه این نکات رو رعایت میکنم.

سنگ هم طبق اون چیزی که گفتن بدونه بند.منم همچین چیزی در نظر گرفتم گفتن فقط رگه هاش مشخص شه خوبه بند ننداز.

ابر هم اگه میبینی شطرنچی دیده میشه بخاطر این که حجم عکس رو خیلی پایین آوردم به خاطر راحت تر لود شدن برا بچه ها
درشتیش هم درست ولی خیلی ابر ها پیدا نیست که خودشون رو نشون بدن.

سایه ها هم کاملا حق با شماست بهتر بود یکم غلظتش بالا تر میرفت.

منم تشکر میکنم به خاطر نکات و نقد های زیبات :rose:.

Active Member
چون خیلی دوست ندارم پست رو ویرایش کنم و تا مجبور نشم این کارو نمیکنم با این پست چیزای رو که بالا یادم رفت بگم میگم.

این کار اچرایی اجرایی هست و همه مدول ورق ها مدل شدن عینه دنیایی واقعی و طبق استاندارد های که هست ابعادش رو زدم ژوئن ها رو دقیق زدم یعنی نقشه های شاپ دراوینگش طبق همین ترسیم میشن و اگه میبینی ورق ها یه جاهای بزرگن و یه جاهای کوچیک به خاطر اجرایی بودنش هست.

اینم یه عکس از ساختمونی که قراره این نما براش اجرا بشه.
کیفیت اینم رو خیلی کم کردم.

attachment.php

بعد تموم شدنش یه عکس از اجراشدش هم میزارم.

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    130.5 کیلوبایت · بازدیدها: 183

m.n1362

Member
سلام.خسته نباشي..پرسوناژ . ماشين جالب نشده اطرافم يكم خامه فكر كنم يه دستي باد به نورش بكشي.:rose:در كل خوبه.

سلام بهزاد خسته نباشی تو در آوردن آلمینیوم کامپوزیت استادی شدی واسه خودت
فقط سعی کن زاویه دوربین پن کنی پایین
fov دوربینو هم بیشتر کنی که ابهت ساختمون بیشتر شه و عرضم به خدمتت که اون X6 رو خیلی اشل مشکل داره
در ضمن طبق قوانین مقررات ملی ساختمان استفاده شیشه فریم لس تا این درصد مشکل داره وپایان کار نمی دن بهشون مگه اینکه زیرش پنجره Upvc بشه

saeed-n

Member
سلام

خیلی خوبه

البته کاش کمی هم به محیط میرسیدی مخصوصا ماشینه خیلی ضایع شده ولی چون هدف نما هستش پس :
خیلی خوبه

Active Member
سلام.خسته نباشي..پرسوناژ . ماشين جالب نشده اطرافم يكم خامه فكر كنم يه دستي باد به نورش بكشي.در كل خوبه.

سلام مرسی

یه کار بازاری در همین حد کافیه روش وقت بزاری اگه پول خوب بدن و وقت هم باشه عجله ای نشه آره باید همه چیز های که شما میگید رو درست و اصولی زد.
مرسی از نظرت:rose:

سلام بهزاد خسته نباشی تو در آوردن آلمینیوم کامپوزیت استادی شدی واسه خودت
fov دوربینو هم بیشتر کنی که ابهت ساختمون بیشتر شه و عرضم به خدمتت که اون X6 رو خیلی اشل مشکل داره
در ضمن طبق قوانین مقررات ملی ساختمان استفاده شیشه فریم لس تا این درصد مشکل داره وپایان کار نمی دن بهشون مگه اینکه زیرش پنجره Upvc بشه

سلام سعید جان مرسی شما هم خسته نباشی کارا خوب پیش میرن؟
کامپوزیت !نه بابا خیلی خوب نشده ولی خوب سعی میکنم روز به روز به کامپوزیت واقعی تر برسم.
اینو متوجه نشدم!!
و این
fov دوربینو هم بیشتر کنی که ابهت ساختمون بیشتر شه
bmv x6
هم پروکسی کردم آره فکر کنم اشلش به هم ریخنه.
سیستم شهشه هم فریم لس نیست فیس کپ هست اگه دقت کنی مشخصه البته من برای راحت تر لود شدن کیفیتش رو پایین اوردم ولی خوب معلومه چی به چی هست.

ممنون بابت نظر:rose:

سلام

خیلی خوبه
البته کاش کمی هم به محیط میرسیدی مخصوصا ماشینه خیلی ضایع شده ولی چون هدف نما هستش پس :
خیلی خوبه

سلام مرسی دوست عزیزرو محیط کار نکردم ماشین هم اره داغونه یع پیکان درستو حسابی میزاشتم بهتر از bmv x 6 که گذاشتم میشد ولی هدف طرخ نما و مدول ورق ها و متریال سطح نما بوده

مرسی از نظرت:rose:

جالب شدهــ.
موفق باشی.

مرسی :rose:
شما هم موفق و پیروز باشید

Active Member
تشکر از پست های بچه ها رو یادم رفته بود اومدم تشکر کردم و این اشپم رو هم دادم.

T@rK@n

Member
طراحی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام خدمت مهندس عزیز....متاسفانه چیزی که من میبینم طراحیی تو نما انجام نشده..و فقط 3دی شده..امیدوارم کارای بهتری ببینم از شما.... به عنوان یه آرشیتکت خیلی میشه کار کرد رو همچین پروزه هایی.. امید وارم موفق باشی رفیق

Active Member
سلام دوست عزیز

میشه بگید خوده شما تو چه ضمینه ای فعالیت میکنید من تا حالا کاری از شما تو گالری ندیم!!

اگه راجب طراحی نما مطلبی مقاله ای دارید شیر کنید یا اگه خوده شما چیزی بلدید به ما مبتدی ها یاد بدید.

martin eco

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

میشه بگید خوده شما تو چه ضمینه ای فعالیت میکنید من تا حالا کاری از شما تو گالری ندیم!!

اگه راجب طراحی نما مطلبی مقاله ای دارید شیر کنید یا اگه خوده شما چیزی بلدید به ما مبتدی ها یاد بدید.
سلام...چرا ترش میکنی دوست عزیز؟!!! دوستمون واقعیتو گفتن...کار فقط 3دی داره..نمای خاصی طراحی نشده
اینم یه مقاله آموزشی واسه نما خدمت شما:
:rose:

پیوست ها

• nama.rar
    690.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48

Active Member
کسی ترش نکرده لطفا درست صحبت کنید و ویرایش کنید من که چیزه خاصی نگفتم اصلا من با شما بودم :mad:

وسط حرف دو نفر نپرید:cool:

T@rK@n

Member
رو دست نداره

فوق العاده ست.........از یه زاویه دیگه که دیدمش به نکات مخفیه طراحیش پی بردم...:shock:
عجب کاره زیبایی شده.. باید بره تاپ گالری:cool:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ببخشید بهزاد جان یه خرده دیر اومدم خدمت.باید زودترخدمت میرسیدم
ببین کارش رو اگه به لجاظ معماری بررسی کنیم خب بی تعارف بگم فقط شده شیشه.اگه سمت جنوب باشه فکر گرمای شدید با این شیشه های بزرگ رو کردی؟
و اینکه کامپوزیت باور کن زیاد چیز جالبی نیست.خیلی فضا مدرنیته به لحاظ مصالح میشه.به نظرم اگه سمت متریال های سنگ یا... بره خیلی جالب تر میشه.
بببین همین الان دارم روی 1 نما کار میکنم. 3 طبقه.کوچولو.به چند دلیل طرح اولی منو رد کرد و الان مجبور شدم براش یه طرح بزنم که اصلا دوست ندارم.چون هم پول نداره. هم بنده خدا معماری نخونده.البته به نظرم اصلا نباید به این موضوع ایراد گرفت.من و شما ها درس خوندیم .مسلما کارفرماها در جایگاه کاری خودشون خوب هستن.پرت نشیم از بحث
این ساختمونت معلومه که طرف پول کم نداره.پس بکشونش به سمت نماهای سنتی یا کار با سنگ
همین 2 روز پیش یه سرامیک کف دیدم چینی متری 24 هزار تومن.واقعا خوشگل زیبا محکم( از فاصله چندمتری پرت میشد پائین با یه صدای وحشتناک اما نمیشکس حتی خش هم نمی افتاد.) اینقدر مصالح نوین جالب اومده.فقط کافیه آدم به کاتالوگ ها یا نمایشگاه های صنعت ساختمان بره.این دفعه یه رنگ بود با سیستم نانو از جنس دیگ نچست(تفلن:lol:) اینقدر باحال بود.چون یونیزه شده بود عملا هیچ گرد و خاکی روش نمی نشست و ...
به نظرم این کار به لحاظ معماری کار خوبی نشده.
در مورد مکس که استاد محمد کریمی همه چی رو گفت..به نظرم این جور چیزهارو با HDIR رندر بگیری بهتر میشه
موفق باشی دوست خوبم.:rose:

Active Member
بیخیال ما حال و حوصله ادامه دادن این چیزا رو ندارریم و تاپیک باید پاک سازی بشه.

من فقط گفتم اگه چیزی بلدی به ما هم یاد بده.

Active Member
سلام.ببخشید بهزاد جان یه خرده دیر اومدم خدمت.باید زودترخدمت میرسیدم
ببین کارش رو اگه به لجاظ معماری بررسی کنیم خب بی تعارف بگم فقط شده شیشه.اگه سمت جنوب باشه فکر گرمای شدید با این شیشه های بزرگ رو کردی؟
و اینکه کامپوزیت باور کن زیاد چیز جالبی نیست.خیلی فضا مدرنیته به لحاظ مصالح میشه.به نظرم اگه سمت متریال های سنگ یا... بره خیلی جالب تر میشه.
بببین همین الان دارم روی 1 نما کار میکنم. 3 طبقه.کوچولو.به چند دلیل طرح اولی منو رد کرد و الان مجبور شدم براش یه طرح بزنم که اصلا دوست ندارم.چون هم پول نداره. هم بنده خدا معماری نخونده.البته به نظرم اصلا نباید به این موضوع ایراد گرفت.من و شما ها درس خوندیم .مسلما کارفرماها در جایگاه کاری خودشون خوب هستن.پرت نشیم از بحث
این ساختمونت معلومه که طرف پول کم نداره.پس بکشونش به سمت نماهای سنتی یا کار با سنگ
همین 2 روز پیش یه سرامیک کف دیدم چینی متری 24 هزار تومن.واقعا خوشگل زیبا محکم( از فاصله چندمتری پرت میشد پائین با یه صدای وحشتناک اما نمیشکس حتی خش هم نمی افتاد.) اینقدر مصالح نوین جالب اومده.فقط کافیه آدم به کاتالوگ ها یا نمایشگاه های صنعت ساختمان بره.این دفعه یه رنگ بود با سیستم نانو از جنس دیگ نچست(تفلن) اینقدر باحال بود.چون یونیزه شده بود عملا هیچ گرد و خاکی روش نمی نشست و ...
به نظرم این کار به لحاظ معماری کار خوبی نشده.
در مورد مکس که استاد محمد کریمی همه چی رو گفت..به نظرم این جور چیزهارو با HDIR رندر بگیری بهتر میشه
موفق باشی دوست خوبم.

سلام عارف جان دوسته خوب و گلم :rose:

عارف جان این یه ساختمون اداری هست و یه همچین پنجره های رو میخواست خوده کارفرما هم گفت پنجره بزرگ با سیستم فیس کپ.

بعد راجب آلومینیوم هم بگم که شرکت ما فقط مار نما کامپوزیت آلومینیوم میکنه و تو این ضمینه فعالییت داره منم طبق همچین محدودیت های طرح میزنم.

این نما اجرایی اجرایی هست هزینه بالایی هم نداره زدن نما های قشنگ چندان سخت نیست فقط به مسانل اجرایی هزینه و خیلی محدودیت هاش باید فکر بشه.
مرسی از نظرت عارف جان :rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا