بی بی کد طرح نما

Farrokh

Active Member
دوستان !

من فکر می کنم یک مقدار باید فرهنگ نقد رو بین خودمون بالا ببریم
در اینجا هم نقد کننده درست نقد نکرده و هم نقد شونده درست نسبت به نقد واکنش نشون نداده

من هم فکر می کنم این کار از بعد معماری و دیزاین خیلی باید روش کار بشه تا حرفی برای گفتن داشته باشه
حالا یا حوصله دارم که کار رو نقد کنم و چها تا چیز خوب به صاحب اثرش یاد بدم ، یا حوصله ندارم (که در این صورت بهتره چیزی نگم و رد بشم ) به نظر من هر کار دیگه ای به جز این دو کار اساسا اشتباهه

حالا چه مسخره کنی . چه ایرادگیری ئه کلی انجام بدی . چه هر چیز دیگه ای . . .

نقد شونده هم باید با حساسیت کمتری واکنش نشون بده .

به نظرم تاپیک هم نیازی به پاک سازی نداره . . .
با هم مهربون باشید :rose:

طرح با همون کانسپتی که داره باید نقد بشه بهزاد هم میتونه هنر خودشو نشون بده ولی متاسفانه بهزاد جان رفتی وسط جامعه ی کامپوزیت کاران که بازارشون به افول داره نزدیک میشه ومجبور میشی طرح های ساده بزنی و پرسود واسه پیمانکار
پس سعی اگه یک طرح ساده می زنی در کنارش یک طرح متمایز تر و معمارانه تر بزنی :wink: واسه آینده خوبه
good luck

.:BehzAd:.

Active Member
والا چه بگم :-?

فرخ چیزای خوبی گفت دمش گرم.

ببینید عارف اومد و یه سری چیز گفت خیلی خوب و عالی ولی اون دو نفر که من اصلاا نمیشناسم و کارشون رو ندیدم اومدن فقط میگن انتظار ندارن بشنوند این جوری که نمیشه آقا اگه شما کارت درسته بجای گفتن این ..... حرف ها بیا چند تا مطلب یاد بده شما که حس میکنی بلدی.

قاطی نشه از اینجا به بعد رو با سعید جان صحبت کنم:
سعید جان شما هم درست میگی من تو جامعه کامپوزیت کاران غرق شدم شاید باورتو نشه کاری که 1000 متر کامپوریت داره و مبلغ قرارداد 90 میلیون میشه 1% مبلغ قرار داد به من پول میدن ولی خوب باید سوخت و ساخت تا روزی رو که میخوام بهش برسم برسه پس حالاا حالا ها از این نماها دارم میزنم همین الان هم یه ساختمون اداری اداره ثبت و اسناد و املاک ساوه که چیزی حدوده 1500 متر نما میشه رو طرح و تری دیش رو بزنم.

hadi_nn

Member
سایز رندر خیلی بزرگ و کیفیت رندر بسیار پایین !
برای ورق کامپوزیت به نظرم بهتره موقعیت خورشید به صورتی باشه که یه مقداری هایلایت روی کارت داشته باشی تا بتونی اون حالت کامپوزیت رو بهتر نمایش بدی
کنتراست رنگ ها هم پایینه یه خورده . موفق باشی دوست من

Active Member
تو فتو شاپ حجم فایل رو کم کردم اینجوری کیفیت کم شده حجم رندر اصلی 1 مگ هست .

خورشید تو رندر های فرای این هایلایت رو ایجاد میکردم خوب میشد این وی ری هست ولی خوب آره اگه این طوری که شما میگی خورشید رو بزارم بهتره.

کنتراست رو هم تو مرحله پست دستکاری کردم و تا این حد کافی دونستم البته کنتراست بیشتر میشد بهتر میشد.

ممنون از نظرت:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام کارت خوب شده عزیز. اون دوستانی که ایراد میگیرن به کار توجه کنن بخدا اینکار بازاره.بازااااااااااااار.یعنی یارو پول نمیده کلی هم انتظار داره.
واسه چی انقدر وقت بزاره آدم؟ اینجاش رو با بهزاد عزیز موافقم.اما بهزاد عزیز میدونی مشکل کار تو کجاست؟
مشکل اینجاست که اصلا نباید این طرح رو اینجا تو گالری میزاشتی .
میدونی چرا؟؟
چون انقدر کار خوب از تو دیدم که اینکار یه پسرفت برات به حساب میاد.
این یه کار بازاریه. البته همین هم کلی باید براش پول بدن که نمیدن اما به هر حال بازاریه و نباید براش زیاد وقت گذاشت.
یه فرقی باید بین کار 150 هزار تومنی و 2 میلیونی باشه دیگه.مگه نه؟
به هر حال 3بعدیت خوبه اما در حد کارای دیگه خودت نیست چون هنر معمارانه ای از خودت نشون ندادی که حق هم داری چون بازاریه و پول....
پس به همون اول حرفم میرسیم که اصلا نباید اینکار رو میزاشتی واسه نقد.
راستی چقدر آتیشت تند پسر......

Active Member
سلام علی جان

دست رو دلم نذار که خونه.

راست میگی این کار رو نباید میزاشتم گالری ولی من هدف این بود که دوستان با نحوه طراحی و اجراس نمای کامپوزیت آشنا بشن.

مرسی از نظرت :rose:

نه بابا اتیش...من فقط مگم اگه قراره چیزی گفته بشه درست و بجا گفته بشه نه با لحن بد

abbasi_0912

Active Member
سلام بهزاد جان
فقط یک نکته ای رو که بچه ها گفتن دوباره ذکر کنم که سایز عکس بالاست اما کیفیت صفر
عکس با سایز 800*600 اما با کیفیت خیلی بهتر از عکس با سایز بالا و بی کیفیت هست
خیلی کیفیت رو توی فوتوشاپ پایین اوردی، از چند تا کار قبلی که توی گالری گذاشته بودی بعضی ها هم مثل این کیفیت نداشت

عکس با سایز پایین اما کیفیت متوسط رو به بالا :paint:

ممنون :rose:

Active Member
سلام حسین جان.

فقط برای راحتی لود حجم فایل رو کم کردم ولی خوب چشم از این به بعد حجم رو خیلی کاهش نمیدم

آخرین ویرایش:

saeidnch

New Member
سلام آقا بهزاد
من با نظر علي تختي كه ميگه اين كار در حد بازاره كاملا موافقم.
به شماهم كاملا حق ميدم كه نبايد براي همچين كاري بيشتر مايه گذاشت.
ميشه گفت كار كاملي نشده اما نميشه گفت كار بدي شده!
من مطمئنم اگه ارزشش رو داشت كه شما بيشتر ازاينها كار ميكردي ،طرح خيلي بهتري از آب درميومد.
منم مثل خودت براي نماطرح ميدم (البته به پاي طرح هاي شما نميرسه)بابت هر طرح هم اول 100هزار ميگرفتم،
ولي ديدم اينجوري اصلا نميصرفه و تصميم گرفتم به صورت درصدي كاركنم،يعني اگر كار به مرحله اجرا رسيد مبلغ قابل توجه تري نسبت به قبل
از سود كار بگيرم.
يه خواهشي ازت دارم:
من براي درآوردن رنگ ورقهاي كامپوزيت هميشه به مشكل برميخورم،--از كجا ميتونم يه مرجع داشته باشم كه رنگ واقعي هر ورق رو بتونم بهش نسبت بدم.
خوشحال ميشم تجربياتمونو بهم انتقال بديم.

Active Member
سلام سعید جان

مسی از نظرت:rose:
کارای کامپوزیت خوب پول نمیدن با اینکه متری 90 به بالا قرار داد برای اجرا میبندن ولی وقتی میگی من برای این طرح انقدر میگیرم زورشون میاد و به زور موفقق میشه نصف اون چیزی رو که مد نظرت هست بگیری. من بعد از چند مدت که با چند نفر کامپوزییت کار, کار میکردم تازه دارم اون پولی رو که میخوام میگیرم چون همه چی دستم اومده و خوب دارم براشون کار میکنم.

برای متریال هم بگم شما باید خوب مدل کنید و خوب نورپردازی کنید تنظیمات رندر و هم درست انجام بدید تا بتونید به اون متریال واقعی کامپوزیت که میخواید برسید.

موفق باشی چند تتا از کاری رو که انجا م دادی برام بفرست ببینم کارت تو چه سطحی هست.

Active Member
آفرین طرح های خوبی زدی و معماریش خوبه ولی آرچ ویز کار مشکل داره و باید روش کار بشه.

:rose::rose:

Active Member
تو ویپ یت تاپیک بود راحب طراحی نما نمیدونم ماله کی بود ولی اونجا یه چیزای گفتم برو بخونش شاید بدردت بخوره.

کارام رو هم تو گالری هست ورق بزنی پیداشون میکنی تو ویپ هم یا تاپیک داشتم.

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا