سلام
سوالت خیلی کلیه
ببین این راه چند مرحله ی تغریبا سخت داره . ببین اگه زبانت خوبه ( که امید وارم باشه ) یه نگاهی به این تاتوریال بنداز
http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/car_modeling_max/
خیلی عالیه همه چیز رو برای ساخت ماشین از ابتدا تا انتها به طور کامل بهت یاد میده ( در حد فوق حرفه ای ) به من که خیلی کمک کرد .
حالا اگه میخوای من برات بگم که کار چند مرحلست .
1. برش بلو پرینت ها توی فتوشاپ . 2. تنظیم اونها توی برنامه بوسیله ی 3 یا 4 تا پلان . 3. شروع مرحله ی مدلینگ ( ترجیحا با استفاده از box ساخت حجم های خواص ( مثلا چرخ ها یا صندلی و فرمان و ... ) که هر کدوم روش جدا داره مثلا برای صندلی بهتره از nurb ها استفاده کنی و...
مرحله بعد کنار هم چیدن اونها ( البته کار از روی بلوپرینت خودش این مرحله رو هم انجام میده اما بازم یه سری از قطعات باد جاشون تنظیم بشه و یا در بعضی از مواقع اصلاح بشن )
یکی دیگه از چیزای که مهمه توی مدلینگ همونیه که حامد گفت . یعنی انقد توانای داشته باشی تا تمام قسمت ها رو مثل لبه هاب تیز یا قسمت های نرم و یا پستی و بلندی ها رو همزمان بدست بیاری که این خیلی قیمت سختیه ( البته سخت به این معنا که با چند بار تمرین راه میفتی ) خلاصه که مدلینگ تمامی نداره و هرموقه از کارت راضی شدی اونوقت کارت تموم شده .
4. این دیگه بخش متریال ، نورپردازی و رندرینگ که خودشون کلی مباحث پیچیده دارن .
میبینی چقدر مفصله . به نظر من اول برو سراق مدلینگ و از همین توتریال که بالا لینک گذاشتم استفاده کن .
نمونه ی پایان یافته ی توتریال رو پیوست میکنم .
موفق باشی .