شما برای ساخت یک ماشین از چه ابراز هایی استفاده می کنید

eig8t-team

New Member
دوستان سلام . راستش از اون کارم زیاد خوشم نیمد :-?. به جاش رفتم از اول با حوصله ی بیشتر شروع کردم :). فعلا نصفشو ساختم . خودم خوشم اومد .:D
4xpigdu.jpg

نظر شما چیه ؟:oops:

eig8t-team

New Member
راستی کسی از دوستان جوابه ما رو نداد :cry: من زمانی که از این mazda قرینه می گیرم . به دلیل plane بودن ، بدنش معلوم نیست . در حالی که در tutorial این ماشین قرینه کرده و بدنش معلومه .

میشه بگید باید چیکار کنم که ازش قرینه بگیرم .:oops:

اگه همین طوری پیش بری مطمئن باش یه cg کار فوق العاده می شی.
توی symmetry یه خصوصیت هست که محل آینه رو مشخص می کنه. اون رو انتخاب کن و حرکتش بده!

Dark Prince

Member
سلام علیکم !

سلام رفقا . از کمکه همتون ممنون :oops: . این Account جدیده ، آخه اسمه Account قبلی جالب نبود .
حالا تو ساخت صندوقه Mazda RX8 گیر کردم . واقعا سخت شده . آخه تو این Tutorial هم خیلی کم توضیح داده . مثلا اصلا ساخت کاپوت ، صندوق ، چراغ ها و فیلتر ها رو توضیح نداده و برای کسی مثله من که تازه کارم یکم سخته :sad: .
بازم می گم از کمکه همتون ممنون :oops:

3DTotal

Well-Known Member
سلام

دوست عزیز شما ابتدا ساخت بدنه را کامل یاد بگیرید و سپس وارد جزئیات بشوید . چون خودتان هم همان طور که می گید تازه وارد هستید .

Dark Prince

Member
چرا کسی منظوره منو نمی فهمه :cry:. عزیزان به این عکس نگاه کنین . من وقتی از این شکل قرینه می گیرم اینطوری میشه ، یعنی بدنه رو از این زاویه درست نشون نمیده . باید چیکار کنم .:cry:
4qnuk9y.jpg

hamed-ddd

Well-Known Member
خوب ضریب هوشی من پایین بود:-?
کاریش نمیشه کرد ...شما ببخشید:lol:
دو تا راه داری

1-برو منوی rendering ,و render رو انتخاب کن(یا کلید f10 رو بزن)
تو قسمتی که به صورت پیش فرض ظاهر میشه (سر برگ common باید باشه) تو کادر option تیک مربوط به force 2 side رو فعال کن

2- مدل ماشین رو انتخاب کن و به عنوان آخرین مدیفایر (یعنی بالای همه مدیفایره) تابع shellرو نسبت بده ...مدیفایر خوبیه و امکانات زیادی داره
ها داشت یادم میرفت ...همون اولهای تنظیمات مدیفایر دقت کن
outer amount برای کار شما باید صفر باشه و inner رو باید تغییر بدی

دوم گزینه segment که تعداد تقسیم بندیها بین دو پوسته ایجاد شده رو تنظیم میکنه ...ممکنه به کارت بیاد ...

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
سلام .
چرا کسی منظوره منو نمی فهمه . عزیزان به این عکس نگاه کنین . من وقتی از این شکل قرینه می گیرم اینطوری میشه ، یعنی بدنه رو از این زاویه درست نشون نمیده . باید چیکار کنم .
راه اصولیش اینه که یه باکس بسازی 2*2*2 بعد تمامی وجوح رو به جز یکی که موازی با بدنه ماشین تو بلو پرینت پاک کنی .
فکر کنم باید از اول شروع کنی .
اما چون توی کارت مسمم هستی حتما اینکارو میکنی .
اه چه احمقیم من . خب همون کاری بکن که حامد گفت دیگه .

Dark Prince

Member
از همتون متشکرم !

دوستان دمتون گرم ، مشکلم حل شد :D. ایول :). عکسشو می گذارم ببینید . vertex صندوقشو مرتب کردم . خیلی توپ شده .:eek:
62fnvv6.jpg

لطفا نظراتتون بگید :oops:

hamed-ddd

Well-Known Member
واما جای شیرین ماجرا یعنی نظر سنجی
بعد از اینکه کاملش کردی بهت میگم
فعلا کار داره
ریزه کاریهاش مونده
فکر کنم زیاد با بلو پرینتها مچ نیست
بعد از اینکه تکمیل شد میره تو گالری سه بعدی

Dark Prince

Member
خیلی خوب پیش رفتم !

سلام . خیلی پیش رفتم . تقریبا دیگه کم کم دستم داره روون میشه :lol:. لطفا نظراتتونو بگید که کارم بهتر بشه . ممنون :oops:
اینم عکسش :D :

6c2wkdx.jpg

آخرین ویرایش:

Dark Prince

Member
بالاخره تموم

سلام . و بالاخره بدنه MAZDA RX8 توسط علیرضا 14 ساله به پایان رسید .:eek::shock::lol: ، از کمکه همه ممنون :oops:
فقط ببینید :lol:
عکس از عقب :
4xqja5v.jpg

عکس از جلو :
68ctg6a.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا نظرتونم بدین :oops:

pythoN

Active Member
خیلی خوب پیشرفتی البته اگه لطف کنی واز کارات نمای وایر بزاری خیلی بهتر و راهتر میشه نظر داد .

pythoN

Active Member
دوسته من چرا نمای وایر . اینطوری که بهتره .

ببین نمای وایر توی تمامی کارها مشخص میکنه که کارت رو به چه شیوه ای انجام دادی و تمام ریزه کاری ها رو نشون میده . اگه دقت کنی توی تمامی عکس های که قرار دادی یه جورای جزئیات و یکسری لبه های مشخص نمیشه . و خیلی چیزای مهم دیگه ...
حالا اگه نمای وایر رو بزاری کنار تصویر و مقایسه کنی متوجه میشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا