ما هیچوقت نمی خوابیم.....
nima_dsnr کاربر VIP Aug 26, 2006 #66 دم همتون گرم. فکر کنم این دیگه رکورد بزنه از دنیای مجید آنلاین زوردتر قفل بشه.
LordEfazati Member Aug 26, 2006 #67 اسماعیل خانت چه خوشگله ! ولی ماله من خوشگل تره ! آخرین ویرایش: Aug 26, 2006
nima_dsnr کاربر VIP Aug 26, 2006 #68 بابا 60 بار رفرش کردم. این نرگس چی داره که همه چسبیدین بهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mostafa_az Well-Known Member Aug 26, 2006 #70 نزنین تو ذوقم که رفتم تو جو اسماعیل نمیدونم چی میزنم . مخلصیم مصطفی
Mandana Active Member Aug 26, 2006 #71 نه بابا.اونم الکی رفت بالا. منم تا صبح وقت کردم یکی دیگه میذارم.تازه راهش اومده دستم.خوشم اومت راستی مرتضی جان خوش اومدی به سایت.برو خودتو معرفی کن باهم بیشتر آشنا بشیم.و در ضمن... فارسی بنویس قربان همگی
نه بابا.اونم الکی رفت بالا. منم تا صبح وقت کردم یکی دیگه میذارم.تازه راهش اومده دستم.خوشم اومت راستی مرتضی جان خوش اومدی به سایت.برو خودتو معرفی کن باهم بیشتر آشنا بشیم.و در ضمن... فارسی بنویس قربان همگی
LordEfazati Member Aug 26, 2006 #72 چچه ذوقی ؟ مگه ذوق هم داری ؟ اینو چه جوری بالا پائیین کردی ؟ بگو ما هم عکس گیلاس را بالا پائین کنیم !
چچه ذوقی ؟ مگه ذوق هم داری ؟ اینو چه جوری بالا پائیین کردی ؟ بگو ما هم عکس گیلاس را بالا پائین کنیم !
nima_dsnr کاربر VIP Aug 26, 2006 #73 راستی یه شعر از خودم برای مجید آنلاین در وکردم. وخونم ؟؟؟؟ دنیا دیگه مث تو نوداره مجید آنلاین ... نوداره نوتونه ویاره مجید آنلاین ... خوب بید ؟ وشه 5 تومن.
راستی یه شعر از خودم برای مجید آنلاین در وکردم. وخونم ؟؟؟؟ دنیا دیگه مث تو نوداره مجید آنلاین ... نوداره نوتونه ویاره مجید آنلاین ... خوب بید ؟ وشه 5 تومن.
Mandana Active Member Aug 26, 2006 #74 mostafa_az گفت: نزنین تو ذوقم که رفتم تو جو اسماعیل نمیدونم چی میزنم . مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... این شبیه هری پاتره
mostafa_az گفت: نزنین تو ذوقم که رفتم تو جو اسماعیل نمیدونم چی میزنم . مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... این شبیه هری پاتره
Mandana Active Member Aug 26, 2006 #75 nima_dsnr گفت: راستی یه شعر از خودم برای مجید آنلاین در وکردم. وخونم ؟؟؟؟ دنیا دیگه مث تو نوداره مجید آنلاین ... نوداره نوتونه ویاره مجید آنلاین ... خوب بید ؟ وشه 5 تومن. کلیک کنید تا باز شود... بیاین اینو بگیرین اسمایل نزده اسپم میزنه
nima_dsnr گفت: راستی یه شعر از خودم برای مجید آنلاین در وکردم. وخونم ؟؟؟؟ دنیا دیگه مث تو نوداره مجید آنلاین ... نوداره نوتونه ویاره مجید آنلاین ... خوب بید ؟ وشه 5 تومن. کلیک کنید تا باز شود... بیاین اینو بگیرین اسمایل نزده اسپم میزنه
nima_dsnr کاربر VIP Aug 26, 2006 #77 دیگه داره عصبانیم میکنی آبتینا... حوصله اسمایل بازی ندارم تو هم داری وسوسم میکنی . 1min صبر کن تا بهت بگم.
دیگه داره عصبانیم میکنی آبتینا... حوصله اسمایل بازی ندارم تو هم داری وسوسم میکنی . 1min صبر کن تا بهت بگم.