من سیبیل دارم اونوقت؟!اونم ازین شمشیریا!!!
Mandana Active Member Aug 26, 2006 #22 :دی اینجا من هرچی بخوام میتونم اسپم بزنم برای اینکه توی هر خط اسپمم یک اسمایلی خشنگ نهفته است چشمتون در آد فعلا
:دی اینجا من هرچی بخوام میتونم اسپم بزنم برای اینکه توی هر خط اسپمم یک اسمایلی خشنگ نهفته است چشمتون در آد فعلا
Mandana Active Member Aug 26, 2006 #23 P.A.Y.T.O.N گفت: اینام ماله منه!!! حیف که متحرک نیست!!! داش آبتین قبل از آموزش دست بریده داش آبتین بعد از آموزش دست بریده البته با فلش میتونم متحرکش کنم ولی پسوندش swf میشه image ready زیاد کار نکردم ....... کلیک کنید تا باز شود... اوم..راستی میتونی با فلش درستش کنی بعد موقع پابلیش به گیف سیو کنی موفق باشی آبتین
P.A.Y.T.O.N گفت: اینام ماله منه!!! حیف که متحرک نیست!!! داش آبتین قبل از آموزش دست بریده داش آبتین بعد از آموزش دست بریده البته با فلش میتونم متحرکش کنم ولی پسوندش swf میشه image ready زیاد کار نکردم ....... کلیک کنید تا باز شود... اوم..راستی میتونی با فلش درستش کنی بعد موقع پابلیش به گیف سیو کنی موفق باشی آبتین
danial_psv1 Member Aug 26, 2006 #24 آقا ما دو روز نبودیمااا اینجا چه خبره؟؟؟؟؟ آخرین ویرایش: Aug 26, 2006
danial_psv1 Member Aug 26, 2006 #26 abtin_khosravi گفت: سلامتی.بیخبریه چه خبر دانیال جان؟دست و پات چطوره عمو؟ کلیک کنید تا باز شود... راستش دوباره شکست!!!!! تصادف کردم.تو خیابون حافظ......(آقا محمد میدونه)
abtin_khosravi گفت: سلامتی.بیخبریه چه خبر دانیال جان؟دست و پات چطوره عمو؟ کلیک کنید تا باز شود... راستش دوباره شکست!!!!! تصادف کردم.تو خیابون حافظ......(آقا محمد میدونه)
Mandana Active Member Aug 26, 2006 #27 ای بابا.بچه جان مواظب باش خوب!!! ادم باید مواظب باشه راستی کدوم محمد؟!!! اینم راستای اسمایلهای شمعت انشالله زودتر خوب بشی
ای بابا.بچه جان مواظب باش خوب!!! ادم باید مواظب باشه راستی کدوم محمد؟!!! اینم راستای اسمایلهای شمعت انشالله زودتر خوب بشی
arashonline Well-Known Member Aug 26, 2006 #30 نه آبتين جان يه برنامه دارم ولي اسمايلاش.... يه تولبار ديدم تو لينكايي كه داده بوديد دانلود نشد راستي دانيال جان سلام انشالله خوب بشي تو جمهوري بايد مواظب موتريا باشي....
نه آبتين جان يه برنامه دارم ولي اسمايلاش.... يه تولبار ديدم تو لينكايي كه داده بوديد دانلود نشد راستي دانيال جان سلام انشالله خوب بشي تو جمهوري بايد مواظب موتريا باشي....
danial_psv1 Member Aug 26, 2006 #31 راستی داشت یادم می رفت هواشناسی گفته که قراره بارون بیاد...... ما که چیزی ندیدیم
danial_psv1 Member Aug 26, 2006 #32 arashonline گفت: نه آبتين جان يه برنامه دارم ولي اسمايلاش.... يه تولبار ديدم تو لينكايي كه داده بوديد دانلود نشد راستي دانيال جان سلام انشالله خوب بشي تو جمهوري بايد مواظب موتريا باشي.... کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره موتوریش کی باشه..... یا حق
arashonline گفت: نه آبتين جان يه برنامه دارم ولي اسمايلاش.... يه تولبار ديدم تو لينكايي كه داده بوديد دانلود نشد راستي دانيال جان سلام انشالله خوب بشي تو جمهوري بايد مواظب موتريا باشي.... کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره موتوریش کی باشه..... یا حق
arashonline Well-Known Member Aug 26, 2006 #33 danial_psv1 گفت: بستگی داره موتوریش کی باشه..... یا حق کلیک کنید تا باز شود... دورسته بستگي به همه چي داره حتي. ....
danial_psv1 گفت: بستگی داره موتوریش کی باشه..... یا حق کلیک کنید تا باز شود... دورسته بستگي به همه چي داره حتي. ....
danial_psv1 Member Aug 26, 2006 #37 ما اینجاییم که یکم بخندیم.اگه آقا حمید بود بیشتر میخندیم.... هر چند آقا آبتین جاشونو پر میکنن.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 26, 2006 #38 برای استفاده از اسمایل اونا حتما باید روی نت قرار داشته باشن یا به قول اقا ارش روی نت اپ شده باشن. البته با برنامه اقا عاصف یعنی کوئیک اسمایل راحت میشه اینکار رو انجام داد.
برای استفاده از اسمایل اونا حتما باید روی نت قرار داشته باشن یا به قول اقا ارش روی نت اپ شده باشن. البته با برنامه اقا عاصف یعنی کوئیک اسمایل راحت میشه اینکار رو انجام داد.