P.A.Y.T.O.N
Active Member
یه براش فسقلی اینقدر ارزش نداره که داش آبتینومنو اذیت کنینا ....... گفته باشم
خوب بجاش من بیام؟سارااذیتم نکن دلم خونه
بیا مسنجر
منم که دارم میگم خوب.کاری که با براش تو یک کلیک انجام میشه با حداقل 8 کلیک انجام میشه.ظلمه
می گم مصی یه تاپیک بزن از این امضا ها برا هم درست کنیم از این امضاا کوچیکا هستن مثل امضای من نمی دونم اسمش چیه ولی چیز جالبی می شهدوستان بحث واقعا جالبی اناجم دادید . من خیلی خوشحالم که هنوزم انگیزه بحث دوستانه بینتون هست .
هر موقع احساس کردین مطالب این تاپیک باید سر جمع بشه و مبحث بسته بگین تا موضوع جدید رو با هم نظری خودتون انتخاب کنیم .
مخلصیم
مصطفی
دوستان بحث واقعا جالبی اناجم دادید . من خیلی خوشحالم که هنوزم انگیزه بحث دوستانه بینتون هست .
مخلصیم
مصطفی
خب!! بحثی به خوب بودن و بد بودن براش نداریم ولی طرز استفاده خیلی مهمه!! یه براش رو به دو نفر بدید نفر اول جوری تلفیق میکنه و ترکیب و رنگ درستی براش رو که در نگاه اول نمیاد که براشه و اگر هم بیاد که انقدر زیباس که حرفی نیست ولی نفر دوم انقدر بد استفاده میکنه که بیخیال اون براش میشی! در اینکه اون نفر دوم ابتین هست که شکی نیست اینو هممون قبول داریم..ولی خوده براش خیلی موثره و کار راه اندازه! و درست استفاده کردنش هست که مهمه!!
//
خارج از بحث های انتخابی که با اون رفیقمون موافقم که بیخیال فتوشاپ بشیم!! اینکه اگه یکم عادت کنیم و زیاد از حد پست نزنیم..میشه اونو تو یه تاپیک هم پیاده کرد!!
فعلا