شبــهــای مـجـیـــد آنــلـایــن ( مبحث شماره 2 ) ( استفاده از براش - خوب یا بد ؟ )

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مخصوصا که فتوشاپ برای براش محدودیت سایز داره(2500) ...باز اگه بیشتر هم میشد باشه فوق العاده بود.من با همینش مشکل دارم فقط.یهنی یجورایی حرصم میگیره.خیلی وقتها خواستم جایی تو کار چاپ از براش استفاده کنم اما سایز کوچیک بوده یهنی 2500 جواب نمی داده.مجبور شدم افکت رو روی عکسی بدم و بذارم که طبیعتا مثل براش خشنگ در نمیاد.
اگه محدودیت سایز نداشته باشه منم دوستش دارم
281.gif

یعنی آبی تو سایز هر براشی رو بزرگ میکنی؟!!
confused1.gif

براش فقط برای استفاده تو سایز ارائه شده هست و حتی 1 درجه بزرگ یا حتی کوچیک کردنش افت کیفیت میاره چه برسه به اینکه یه براش رو که مثلا سایزش 500 px هست رو بخوایم بکنیم 2500!!!

معلومه اینطوری تو چاپ مشکل ایجاد میکنه! وگرنه اگر براش رو تو سایز ارائه شده و طراحی شده استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد.

arashonline

Well-Known Member
دقيقا درسته
براش چون از نقطه هاي جدا از هم (در بعضي از براشها البته) تشكيل شده خب بزرك كردن و zoom كردن 100 درصد كيفيت تصوير و براش و مياره پايين مخصوصا در براشهاي از هم جدا....!
به نظر من در گارهاي كوچك و تبليخاتي سايز متوسط بهتر مورد استفاده قرار ميگيره .

آخرین ویرایش:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
من بیشتر از براش برای بریدن نامنظم عکس استفاده می کنم اگه شد یه نمونشو میزارم
راستی کادر هم باهاشون میسازم!!
از این جدیدا
300.gif

Mandana

Active Member
یعنی آبی تو سایز هر براشی رو بزرگ میکنی؟!!
confused1.gif

براش فقط برای استفاده تو سایز ارائه شده هست و حتی 1 درجه بزرگ یا حتی کوچیک کردنش افت کیفیت میاره چه برسه به اینکه یه براش رو که مثلا سایزش 500 px هست رو بخوایم بکنیم 2500!!!

معلومه اینطوری تو چاپ مشکل ایجاد میکنه! وگرنه اگر براش رو تو سایز ارائه شده و طراحی شده استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد.

نه خانومی من معمولا براشهام رو خودم میسازم.می دونم کیفیت میاد پایین اونقدرم خنگ نیستم
mouse2.gif
ببین مثلا یه عکس آ3 رو انتخاب کن و سعی کن تبدیل به عکس کنی.گزینه براش خاموشه!!!! چرا؟چون از 2500 به بالا برای فتوشاپ تعریف نشده.باید عکس رو کوچیک کنی تا اونقدر که حد براشی که میخوای بزنی به 2500 برسه بهدش گزینه define brush فعال میشه.خو این یه نقصه.نیست؟
hamtaro_s_023.gif

منم میگم اگه میشد هر عکسی رو در هر سایزی به براش تبدیل می کرد خو خیلی کار راحت تر میشد
hamtaro_s_002.gif

موافق نیستین؟
برای همین دیگه زیاد با براش ها حال نمی کنم.اما چرا بازم می گم حتی برای یک موی ساده برای طراحی چهره هم براش لازمه.اما چاپ
hamtaro_s_024.gif
نه!!!
موفق باشید
آبتین

Mandana

Active Member
دقيقا درسته
براش چون از نقطه هاي جدا از هم (در بعضي از براشها البته) تشكيل شده خب بزرك كردن و zoom كردن 100 درصد كيفيت تصوير و براش و مياره پايين مخصوصا در براشهاي از هم جدا....!
به نظر من در گارهاي كوچك و تبليخاتي سايز متوسط بهتر مورد استفاده قرار ميگيره .

درسته.منم که دارم همینو میگم
hamtaro_s_001.gif

بهر حال هر چیزی رو در فتوشاپ بخواین بزرگ کنین افت کیفیت داره.چون یه برنامه 90 درصد پیکسلیه( اون ده درصد هم برای شیپ ها و pathها میگم)
برای همین وقتی ادم نتونه چیزی رو در سایز اصلی درست کنه تا نخواد بزرگش کنه و افت کیفیت نگیره.خوب زور داره دیگه
hamtaro_s_017.gif

من بیشتر از براش برای بریدن نامنظم عکس استفاده می کنم اگه شد یه نمونشو میزارم
راستی کادر هم باهاشون میسازم!!
از این جدیدا
300.gif

ماشالله عمو..دیگه چی بلتی؟
hamtaro_s_009.gif

من هم از اون مدل کادرها خوشم میاد.چند تا نمونه از کاراتو بذار تا نقدشون کنیم
موفق باشی

آبتین

arashonline

Well-Known Member
نه خانومی من معمولا براشهام رو خودم میسازم.می دونم کیفیت میاد پایین اونقدرم خنگ نیستم
mouse2.gif
ببین مثلا یه عکس آ3 رو انتخاب کن و سعی کن تبدیل به عکس کنی.گزینه براش خاموشه!!!! چرا؟چون از 2500 به بالا برای فتوشاپ تعریف نشده.باید عکس رو کوچیک کنی تا اونقدر که حد براشی که میخوای بزنی به 2500 برسه بهدش گزینه define brush فعال میشه.خو این یه نقصه.نیست؟
hamtaro_s_023.gif

منم میگم اگه میشد هر عکسی رو در هر سایزی به براش تبدیل می کرد خو خیلی کار راحت تر میشد
hamtaro_s_002.gif

موافق نیستین؟
برای همین دیگه زیاد با براش ها حال نمی کنم.اما چرا بازم می گم حتی برای یک موی ساده برای طراحی چهره هم براش لازمه.اما چاپ
hamtaro_s_024.gif
نه!!!
موفق باشید
آبتین
من كه روشن شدم
smile1(11).gif
smile(68).gif

GFX Master

درسته آبی جان من فکر کردم منظور شما استفاده از براشهای ساخته شده هست. نمیدونستم شما منظورت همون براشهایی هست که خودت میخوای بسازی.

در مورد نقصی هم که گفتی باید بگم به نظر من این نقص نیست. حالا چرا؟!

بخاطر اینکه اصولا براش برای این ساخته نشده که ما مثلا یه عکس رو تبدیل به براش کنیم و استفاده کنیم. شما اگر به براشهای اورجینال خود فتوشاپ دقت کنید تو هیچکدومشون مثلا عکس یه آدم رو نمیبینید همگی یا دایره هست یا مربع یا ... .
به نظر من تعریف ما از براش درست نبوده. براش به نظر من وسیله ای نیست که ما باهاش هر طرحی رو که خواستیم مثلا به صورت سیاه و سفید و بقول یکی از بچه ها تاریک و ... بنظر بیاد به براش تبدیل کنیم.
کاری که شما میخوای انجام بدی رو با فیلترهای فتوشاپ هم میشه انجام داد و نیازی به تبدیل اون به براش نیست.

پس بهتره اول تعریف براش و محلهایی که باید براش استفاده بشه رو اول مشخص کنیم.

موفق باشی
سارا

Mandana

Active Member
سارا
punish2.gif
میزنمت بخدا
منکه نگفتم همه عکس رو سلکت کنیم دختر خوب
مثلا تو ممکنه یه براش گرانج از صورت احتیاج داشته باشی.اونوقت میخوای چکار کنی؟
والله منم بخوام عکسهامو سیاه سفید کنم راههای بهتر دارم
283.gif

میگما میخوای با عکس بذارم روشن شی؟
258.gif

GFX Master

مگه منظور شما این نیست که مثلا یه کار تو سایز بیلبورد داری و میخوای توش از براش استفاده کنی!؟

خوب من میگم اصلا لازم نیست تو اینجور طرحها از براش استفاده بشه!! حالا چرا؟! چون خود فتوشاپ اگر لازم میدونست حتما اینرو تو برنامه یجوری تعبیه میکرد!

در ضمن این رو هم بگم که اصلا فتوشاپ برای کارهای خیلی بزرگ ساخته نشده! کارهایی مثل طراحی بیلبوردهای بزرگ و ... باید اصولا تو برنامه هایی مثل کرل انجام بشه که با سایز مشکلی ندارن.

اگرم حالا استفاده از براش لازم شد طراح باید خودش سعی کنه همون کاری رو که از براش انتظار داره خودش بدون استفاده از براش اجرا کنه!

arashonline

Well-Known Member
به نظر من تعریف ما از براش درست نبوده. براش به نظر من وسیله ای نیست که ما باهاش هر طرحی رو که خواستیم مثلا به صورت سیاه و سفید و بقول یکی از بچه ها تاریک و ... بنظر بیاد به براش تبدیل کنیم.

موفق باشی
سارا
سارا جان منظورت من بودم ديگه :cry:
دارم :mad: ميشم خب با كدوم فيلتر ميشه اين كارو كرد با افكت دست كاري براش كه رديف تره....!

nazli63

New Member
تجارت الکترنیک

سلام ، مطالب خوب بود، اگر تمایل داشتید این وب سایت رو هم ببینید هم جالبه هم به درد می خوره...!!!!

بد نیست حتما ببینید :wink: :wink:

www.ebizian.ir

P.A.Y.T.O.N

Active Member
مهم ساختنشه و این که چه چیزایی دارین؟
اگه منظورت براشای آماده سی دی مجید آنلاینه خوب آره داداش کوچیکمم بلده!!!

Mandana

Active Member
مگه منظور شما این نیست که مثلا یه کار تو سایز بیلبورد داری و میخوای توش از براش استفاده کنی!؟

خوب من میگم اصلا لازم نیست تو اینجور طرحها از براش استفاده بشه!! حالا چرا؟! چون خود فتوشاپ اگر لازم میدونست حتما اینرو تو برنامه یجوری تعبیه میکرد!

در ضمن این رو هم بگم که اصلا فتوشاپ برای کارهای خیلی بزرگ ساخته نشده! کارهایی مثل طراحی بیلبوردهای بزرگ و ... باید اصولا تو برنامه هایی مثل کرل انجام بشه که با سایز مشکلی ندارن.

اگرم حالا استفاده از براش لازم شد طراح باید خودش سعی کنه همون کاری رو که از براش انتظار داره خودش بدون استفاده از براش اجرا کنه!

pray.gif
pray.gif
pray.gif
pray.gif

اره حق با توه.من فقط خواستم بحث براش باشه.راستش بحث کورل نبود خوب
297.gif

من فقط خواستم بگم اونقدر ها هم خوب نیست
بهدشم
کاری که با یه کلیک میشه انجام داد باید حداقل توی هشت مرحله انجام داد
نمی دونم شایدم حق با توه اما من هنوزم قبولش ندارم
crazy.gif

سوخت.ناجور
311.gif

بوش میاد؟
براشهاتو آپ کن ببینم بچه
candy.gif

24.gif

خوب الان اینا چیه؟!!

اینا رو که با براشهای اماده هم میشه با چند تا کلیک درست کرد؟!

خو سارا جان پیتون گفت با براش آماده میشه کادر زد.گفتم چند نمونه بذاره
blush2.gif

والا حق با شماست
281.gif

موفق باشید
آبتین

Mandana

Active Member
سلام ، مطالب خوب بود، اگر تمایل داشتید این وب سایت رو هم ببینید هم جالبه هم به درد می خوره...!!!!

بد نیست حتما ببینید :wink: :wink:

www.ebizian.ir

ورودتو خوش آمد میگم
بعدشم تبلیغات.اونم وسط سایت.اونم جلو چشم مدیر
crazy.gif

بابا چه دلی داری
candy.gif

من جای تو بودم تکرار نمی کردم.چون بن میکنن اینا
attention.gif
انقذه تو این کار جدی اند که نگو.بازم خود دانی
301.gif

میخوای به بحث ما ماحق شو
curtsey.gif

arashonline

Well-Known Member
آآقا كل سايت رو ول كرديم چسبيديم به همين تاپيك
آقا آبتين حيلي با معرفتي ممنون
smile1(59).gif

Ocarina

Member
یک انتقاد:

چرا تاپیک شبهای مجید آنلاین موضوع بحثش درباره فوتوشاپ و امثالش هست؟

پس سایر بحشها چی؟... حلا درسته که مدیر گرافیک میاد اینجا رو باز میکنه...اما رسمش نیست

شاید هم ما اعضای Php و طراحی وب رفتیم به آقا امید مدیر خودمون گفتیم بیاد اینجا تاپیک شبهای مجید آنلاین مخصوص انجمن Php ایجاد کنه!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا