سیستمی فقط برای ***max***

hosienmax100

3D Artist
این تاپیک رو پولدارا جرات میکنن بیان تو فقط _من رد میشدم فقط :wink:

بچه ها من تو بازار از یکی شنیدم میگفت cpu ایی وارد تهران شده که دو نیم میلیون پولشه و در وافع به صورت پلت فورم باید خریداری بشه میخواستم بدون این دوستمون راس میگه یا اینکه لاف زده برا خودش :-?

در گوشی: چه طوری ایمان عزیز در مورد اون off که برات فرستادم به کجا رسیدی چیاارو ما نداریم _راستی این لینک تو امضات

برا من فیلتره .......قربونت ::cool:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام عزيزم...
ممنون اطلاعات خوبي بود...
ببينم خودت كار با هر دو رو تجربه كردي؟ Gold و Value pro رو ميگم؟ پلوتونيوم كه فكر كنم خيلي گرونه ديگه...
salam
bebakhshi En minvisam
khahesh mikonam iman jan ghabele toro nadasht
dar morede RAM ham bayad begam ke man tajrobe nakardam Akhe man Ram Geil eo entekhab kardam
ye 10 toman geroontare
valla sysyemam inast
http://www.forum.majidonline.com/showpost.php?p=699772&postcount=37
age matlabi gir Avordam hatman mizaram
movafasgh bashi dooste man

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اساتتییییییدددد.دیگه دارم دیوانه میشم:mad:

این مکس کوفتی همش Crash میشه.تا میخوام save کنم این پیغام میاد.آخه تو سیستم های معمولی هیچ مشکلی نداره. ولی نمی دونم عیب از قطعاتمه.1 تومن کیس گرفتم اینجوری بخوره تو پرم؟؟؟؟؟ احتمال داره این پلاگینهایی که باهاش کار میکنم مورد داشته باشه؟ تو رو خدا به دادم برسین. شایدم Q6600 مشکل داشته باشه.ایکاش حرف هادی رو گوش می کردم Q9450 میگرفتم.الکی 4870 خریدم.نارکتر از گل نمیشه بهش گفت فوری داغ میکنه.البته یه راهی برا بالا بردن سرعت فنش هست
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=710973#post710973
:mad:امروز جمعس منم سید . دیگه قاطی کردم.نزدیک بود کار دست سیستم بدم:snap:
http://upload.parsimages.com/original/1220645899/41340.jpeg

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام.اساتتییییییدددد.دیگه دارم دیوانه میشم:mad:

این مکس کوفتی همش Crash میشه.تا میخوام save کنم این پیغام میاد.آخه تو سیستم های معمولی هیچ مشکلی نداره. ولی نمی دونم عیب از قطعاتمه.1 تومن کیس گرفتم اینجوری بخوره تو پرم؟؟؟؟؟ احتمال داره این پلاگینهایی که باهاش کار میکنم مورد داشته باشه؟ تو رو خدا به دادم برسین. شایدم Q6600 مشکل داشته باشه.ایکاش حرف هادی رو گوش می کردم Q9450 میگرفتم.الکی 4870 خریدم.نارکتر از گل نمیشه بهش گفت فوری داغ میکنه.البته یه راهی برا بالا بردن سرعت فنش هست
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=710973#post710973
:mad:امروز جمعس منم سید . دیگه قاطی کردم.نزدیک بود کار دست سیستم بدم:snap:
http://upload.parsimages.com/original/1220645899/41340.jpeg
سلام عارف جون بابا بازم که تو لکی
نبینم داداشیم ناراحت باشه
تو چی میگی درباره سیستمه خودت؟ فکر میکنی ضعیفه؟
الان هر جا بری درباره گرافیکشون سوال کنی
و بگی اقا کارت گرافیکت چیه بعدش اونا با افتخار میگن7300 یا فوقش8500 پس برو خدا رو شکر کن که بهترین کارت رو داری
در ضمن فکر بالا بردن فن کارت گرافیک رو از سرت بیرون کن
اون لینکی هم گذاشتی دانلود نکردم,ولی اصلا طرف این نرم افزارایی که سخت افزار رومجبور به یعه کارایی فوق برنامه اورجینال دستگاه میکنه ,نرو
باعث میشه اگه برنامه کار کنه به گفته خودت سرعت فن بالا بره
1.ولتاژ بالاتری تو گرفیکت راه میوفته که بعد از یه مدت کوتاه یا شایدم همون ساعات بو هایی به مشامت برسه
2.عمر اون فن خوشگلت کم میشه , اخه حداکثر توان رو ازش میگیری
3.و در نهایت وقتی فن از کار بیوفته واز تعداد دور اورجقینالی که در هر دقیقه میزنه کم بشه
و شما هم کوچکترین چرخشی تو ویوپرت مکس بدی اونو گرافیک خوشگلت دود میشه
پس همی الان تا دیر نشده برنامه رو پاک کن و یه باردستگاتو ریست کن
من الان از دستگام راضیم ,
یه را واسه خنک کردن وجود داره اونم با فن البته از نو خارجی نه داخلی
من چند تا عکس از سیستمم میگیرم سعی کن این کار رو انجام بدی نتیجه میده
فعلا کیست رو باید قیچی کنی
سعی کن دون دون رو کیس رو برداری با قیچی
چون وقتی باد گرم میخواد بیرون بره برخور میکنه به دون دون کیس و مقداری باد تو کیس میره و هوای داخل رو دم میکنه
سعی کن فن هایی که میخری 3 تا باشه
رفتی فن بگیری همونجا بزن تو سوکت پاور سیستمه فروشنده
اگه باد زد به دستت و خنک شدی اونو بردار یعنی سه تا
اخه من دو تا فن دارم البته رو سیستمم وصل نیست چون که قدرت ندارن
ااز این فن جدید ها هم اومده که دقیقا دوبرابر فن کوچیک هاست اونرو هم بگیری ضرر نمیکنی
خب میرسیم به برق فن
وقتی که فن رو گرفتی باید هر کدوم از فن ها رو بزنی تو هر کدوم از سوکت های پاورت
یعنی از یه سوکت دو تا فن در نیاد .. اینجوری سرعت فن پایین میاد
یه عکس درست کردم که کمکت میکنه , فعلا اینو داشته باش تا عکس خود دستگاههم ر.و بزارم
این در باره گرافیک
----
درباره cpu دیگه من بیگناهم اخه خودم کشم گفتم 2 سل پیش اینcpu اومده , نکن ایکارو بابا نکن
به خرجت نرفت که نرفت
حالا قصه نخور,
یحتمل 99 درصد مال پلاگ هستش ,
خود برنامه کرکی و پلاگین هم کرکی
همینم میشه دیگه
من از مکس 9 استفاده میکنم که زیاد کرش نمیکنه
این پاگین dream scape و afterburn این طوری میشن
اون هم موقعی که داری یه پارامتر رو با click and drog زیاد میکنی
پس با مراعات با سیستمت برخورد کن
قبول کن که1 تومن دادی و باید تا اخر عمرت ازش استفاده کنی .....
پس دیگه نبینم نارراحت بشی
----
خوشحال شدم وقتی شنیدم که داشگاه ما قبول شدی
دیگه با هم هستیم دیگه
----
خوب من زیادی حرف زدم امیدوارم حرفام بدردت خورده باشه
فعلا

پیوست ها

• case.jpg
    case.jpg
    46.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 01.jpg
    01.jpg
    118.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 02.jpg
    02.jpg
    132.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 03.jpg
    03.jpg
    229.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

AREF

هادی جون مرسی.یه کم حسودی کنم!گرافیک من خوکشل تره:lol: اون کارت سبز بالای گرافیک چیه؟ کارت فیزیکه؟

AREF

اساتید سخت افزار.یه مشکل.
سیستمم بعضی اوقات ریست میشه.
حالا ریست به درک دیگه بالا نمیاد.روز اول 2 تا رم توئین موس بود.عوض کردم OCZ GOLD گرفتم.آخه تو ویستا هیچ مشکلی نداشت. نمدونم چی شد یه دفعه مکسم از کار افتاد دیگه رجیستر نمیشد:shock: XP معمولی زدم.بعضی اوقات شفت میشه ریست میکنه
یه وقتایی حتی ویستا دستی یا نرم افزاری ریست میکردم سیستم بوت نمیشد.هنگ میکرد.امکان داره از مینم باشه.گارانتی دیجیتاله.زنگ بزنی گارانتی اگه آیه براشون بگی میگن سالمه

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
كولر مستر در نمایشگاه Ces2008

درود دوستان:
تصويري از کيسها وخنک کننده هاي جديد کولرمستر که در اين نمايشگاه ارايه شدند را برايتان در ذيل قرار ميدهم.در اين نمايشگاه بيش از 2700 کمپاني آخرين محصولات و نوآوري هاي خود را در معرض ديد بازديکنندگان قرار دادند.
CM_1.jpg

CM_2.jpg

CM_3.jpg

CM_4.jpg

CM_5.jpg

CM_6.jpg

تصاویر جدیدترین کیسهای کمپانی کولر مستر را که در نمایشگاه سبیت 2008 اخیرا رو نمایی کرده است تقدیم شما میکنم.

tower4.jpg

tower5.jpg

tower2.jpg

tower1.jpg

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
10 سيستم خنک کننده عجيب{جالب و ديدني}

سلام

در حالی که روز به روز به قابلیت های OverClock کردن سخت افزار ها اضافه می‌شود خوره های گیگاهرتزی که اکثر اوقات در حالت OverClock به سر می‌برند به یک سیستم خنک کننده‌ی فوق العاده قوی نیاز دارند تا سیستم با ارزششان را از صدمه دیدن حفظ کنند.

Turbo Charger: ایشون از یک توربو شارژر قدیمی ماشین به جای فن استفاده می‌کنند که هوا رو با فشار بیشتر از هر فن دیگری وارد کیس می‌کند و باعث کاهش دمای قطعات در نتیجه افزایش کارایی سیستم می‌شود.

_jet_computer_3.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

نیتروژن مایع: ایشون از نیتروژن مایع برای خنک نگه داشتن سخت افزارشون استفاده می‌کنند. سیستم خنک کننده‌ای که مشاهده می‌کنید سرعت یک پردازنده‌ی P4 را با OverClock کردن به ۵.۲۵ گیگاهرتز رسانده:

nitrocomp1.jpg

nitrocomp3.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

فن خیلی بزرگ: یک کیس کاملآ شخصی و دست ساز با یک فن فوق العاده بزرگ که یک سیستم خنک کننده‌ی تمام عیار محسوب می‌شود:

OpenedUp1.JPG

SideLeft2.JPG

اطلاعات بيشتر در اين جا

خنک کننده‌ی استخری: کامپیوتر خنک تر ، استخر گرم تر. این یکی واقعآ شاهکار است. در این سیستم لوله های آب به طرز هوشمندانه‌ای جایگزاری می‌شوند که با آب خنک استخر دستگاه را خنک می‌کنند و آب گرم شده توسط حرارت کامپیوتر را دوباره به استخر بر می‌گردانند.
البته لازم به ذکر است که حرارت ایجاد شده توسط کامپیوتر ها تغییر قابل حسی در دمای آب ایجاد نمی‌کند.

manifold2.jpg

gcc_lo.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

Fan Case: بله ، چیزی که مشاهده می‌کنید یک کیس فنی است. این کیس از ۷۰ فن تشکیل شده که همگی هوا را با سرعت به جریان در می‌آورند. آنها به کیس وصل نشده‌اند بلکه خود کیس هستند. تنها بدی این سیستم سر و صدا و کمی مصرف برق آن است.

pic_side.jpg

pic_front2.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

سیستم شیشه مربایی: در این روش هارد دیسک از زیر جعبه مخصوص کیس وارد یک شیشه‌ی معمولی می‌شود و یک فن به در شیشه وصل می‌شود به این ترتیب اولآ صدای مزاحم کامپیوتر خیلی کمتر می‌شود دومآ اجزای داخل شیشه از گرد و خاک محفوظ می‌مانند. برای اینکه دقیق متوجه بشید و به خرده کاری های این روش پی ببرید اطلاعات بیشتر را ببینید.

fan-install.jpg

3.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

سیستم خنک کننده‌ی یخچال: این کامپیوتر با همان گازی که برای خنک کردن یخچال (فریون) استفاده می‌شود خنک می‌شود. یک کمپرسور گاز را وارد محفظه مخصوص می‌کند و سایر اجزا حرارت ایجاد شده را دور و دفع می‌کنند ، درست مثل یک یخچال.

minidccascade0068mt.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

کامپیوتر روغنی: شما حاظرید یک میلیون تومان سیستم رو توی روغن نگه داری کنید؟ روغن طبیعی خاصیت جذب گرما دارد و باعث اختلال در جریان الکتریکی نمی‌شود به همین دلیل ایشون کامپیوترش را در کیس مخصوص و در روغن نگه داری می‌کند ، بدون فن بدون سر و صدا.
البته اگر از سیستم خود بیگاری بکشید ممکن است به سیب زمینی سرخ کن تبدیلش کنید !

aufmacher.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

متمرکز کردن هوای سرد: یک سیستم ساده و ارزان خنک کننده. البته این سیستم به اندازه‌ی نمونه های بالا موثر نیست ولی از یک سیستم معمولی خیلی بهتر است. در این روش با یک عایق گرما فضای اطراف مادربورد را می‌پوشانند تا هوای خنک فقط در قسمت های مورد نیاز متمرکز شود و هوای گرم داخل کیس هم دوباره باعث گرم شدن اجزا نشود و سریعآ خارج شود.

1st%20Pic.jpg

اطلاعات بيشتر در اين جا

roohollah

Banned
اگر نمیخندین من یک پیشنهاد بدم؟
من یک زمانی یک سیستم داشتم که مشکل خنک سازی داشت، بعد مجبور شدم یک فکری براش بکنم، یک پنکه گرفتم، کردم تو حلقومش! :D خیلی مفید بود! 20 درجه فرق میکرد!:shock: جدی جدی فرق میکنه ها! فقط صداش اعصاب آدم رو یک مقداری سمباده میکشه :-?

آخرین ویرایش:

AREF

یا پیغمبر.اینا چیه.(دیدن کابر ویژه شدم):lol:آخه آدم باید یه اتاق درست کنه.بشه اتاق کامپیوتر.حالا نیتروجن مایه از کجا گیر بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
داداشم مهندسی شیمی میخونه
بهش میگم از آزمایشگاشون یه ذره واسه تو بیاره

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
35 درصد افزایش کارایی در خنک کنندگی با کولرهای پردازنده Triton 85 ایسوس

triton85.jpg

triton85.png

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
New Powerful CPU Cooler - Thermaltake MaxOrb EX

20080502.gif

02_FastHeatTransfer.gif

A. Fast heat transfer by 6 Heatpipes
B. Heat is conducted evenly by radiate circle fins.
C. Surrounding fins dissipate heat greatly by sidle fan air flow.

02_EmbeddedFan.gif

Embedded fan dissipates heat away from both surrounding fins and immediate fins so as to enhance cooling

- Larger cooling area not just provides CPU cooling but VRM cooling.

02_6Heatpipes.gif

02_MirrorCoatingBase.gif

02_VRControl.gif

02_BlueLEDLight.gif

02_Packing.gif

01_MaxOrbEX_2.gif

01_MaxOrbEX_4.gif

Sherlock_Holmes

Active Member
هادی جان کارت عالیه... یه بخش با اطلاعات به روز برای سیستمهای خنک کننده و کلا اطلاعات سخت افزار برای رندر میخواستیم...
ادامه بده...
و ممنون....:rose:
30upn9j.gif

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون ایمان جان
تازه به روز تر هم میشه
اگه حمایت کنید :دی

Farrokh

Active Member
هادی قیمتای اینا رو هم می تونی بذاری؟
یا لا اقل حدودشون