سيستم جديد انجمن چه طوره؟

kami_mz

Well-Known Member
هر نظر, پيشنهاد و مشکلي با سيستم جديد انجمن داريد فقط و فقط در همين تاپيک مطرح کنيد.

d@nial

Well-Known Member
سيستم كه حرف نداره، سرعتش هم نسبت به بقیه Vb ها خیلی بهتره

black-die

Active Member
ممنون ...

آقا مجيد و كامي جان از زحماتي كه براي اين انجمن كشيدين ممنون ..
ما تو اين مدت كه پاتوقمون تعطيل بود همش اللاف بوديم :دي
راستي اون قالب قبلي خيلي عالي بود .. خيلي خوب ميشه يه همچين قالبي رو براي اين سيستم هم طراحي كنين
بازم تشكر از راه اندازي دوباره اين انجمن

fireboy

Member
قلب خيلي عالي هست.
ترو تازه- سبك از نظر لود شدن و مرطب.
البته به دليل چيدمان فروم ؛ امضا ها اگر از يك اندازه بزرگتر باشه مشكل ايجاد ميكنه!

daryvary

Member
انجمنهاي جديد خيلي عاليه.
فقط يه مشكل هست. اونم اينكه صفحات يه كم دير لود ميشن!
البته دوستان ديگه گفتن سريع تر شده ولي براي من خيلي دير مياد (نسبت به سايتهاي ديگه كه فاروم دارن)

paramond

Member
آقا خيلی عالی هست فقط يکمی ميزنه تو چشم يعنی چشم رو خيلی زود خسته ميکنه

kami_mz

Well-Known Member
fireboy گفت:
قلب خيلي عالي هست.
ترو تازه- سبك از نظر لود شدن و مرطب.
البته به دليل چيدمان فروم ؛ امضا ها اگر از يك اندازه بزرگتر باشه مشكل ايجاد ميكنه!
امضاها اگه از چه حدي بزرگتر باشند مي ريزند بهم؟

kami_mz

Well-Known Member
daryvary گفت:
انجمنهاي جديد خيلي عاليه.
فقط يه مشكل هست. اونم اينكه صفحات يه كم دير لود ميشن!
البته دوستان ديگه گفتن سريع تر شده ولي براي من خيلي دير مياد (نسبت به سايتهاي ديگه كه فاروم دارن)
والله تمام تلاشمون رو کرديم که سرعت در بالاترين حد ممکن باشه. خيلي از بچه ها که راضيند. چي بگم ديگه!

navid_kashani

New Member
سلام خدمت شما دوستان و مدیریت سایت مجید آنلاین

من وقتی شنیدم یکی از بهترین سایت های ایران دچار مشکل مالی شده خیلی ناراحت شدم
و سعی خودمو کردم که بتونم تا حدودی این مشکلات رو حل کنم ( البته بماند چطوری !!! )
البته حوضه یه فعالیت من در این سایت نیست ( بیشتر تو سایت های p30world و p30info فعالیت می کنم )

حالا هم که سایت درست شده امیدوارم که بتونم کمکتون کنم و یه قدمی برای بالاتر رفتن اطلاعات و آگاهی ملت عزیزمون ایران بردارم
امیدوارم که شاد و پیروز و سربلند باشید و هیچوقت از این مشکلات نداشته باشید

d@nial

Well-Known Member
سرعت در مقابل phpbb شاید پایین باشه

اما در مقابل vB ها خیلی بالاست

fireboy

Member
kami_mz گفت:
امضاها اگه از چه حدي بزرگتر باشند مي ريزند بهم؟
منظورم از نظر تيبل ها نيست. از نظر ديد ميگم!
در انجمن هايي مثل اينجا كه الان view به صورت افقي هست آواتار و امضا ها كه به صورت عكس باشند بيشتر توي چشم ميخوره و شبيه عكس بلاگ يا يه همچين چيزي ميشه !!

Baranws

New Member
سلام
سرعتش نسبت بهphp bb کمی پایین تر هست
ولی انجمن های vbulletin جز یکی از بهترین فروم هاست
و از نظر امنیتی جز اولین فروم ها به حساب میاد

آخرین ویرایش:

H_R_M

Member
سلام و خسته نباشيد
دستتون درد نكنه بابت فروم (عالي شده)
ببخشيد ميشه بگيد قسمت پيغامهاي خصوصي كجاست اخه من نه پيغامهايم را ميبينم و نه ميتونم به كسي پيغام بدم ؟

من نه مي توانم Avator بگذارم نه می توانم شناسه ام رو عوض کنم! نه اتو لاگین درست کار می کنه! و نه اینکه این سیستم پاسخ سریع سریع هست! (باید رو ایکنش کلیک کنی!) البته انجمن ها هم کامل فارسی نیست!
به هر حال ممنون! فقط اگر این ها هم درست بشه که عالی هست!
ژست ها رو هم نميشه حذف كرد فكر كنم!

amirhomayoun

Active Member
اقا سلام و دستتون درد نکنه . به نظر من هم سرعتش خیلی خوبه و مشکلی نداره. گرچه از قالب سایت خوشم نیمد! شاید مساله عادت باشه ولی خوب ...

من هم نمیتونم آواتارم رو فعال کنم! چه جوریه که بعضی از دوستان آواتار دارن؟ D-: منم آواتار میخوام! )):
در ضمن منم موافقم که این سیستم کلیک روی لینک پاسخ سریع چیز مسخره ایه! (البته نظر شخصی منه ها!)

I.M

New Member
اين كه آواتار و مشخصات كار بر بالاي پست نشون داده ميشه يكم تو ذوق ميزنه ;)

parinazz

Member
پيشنهاد.

به نظر من رنگ ها براي انجمن خوب انتخاب نشدنددرسته جديدندوبه نوعي شيك هست ولي چشم رو خسته مي كنه.

I.M

New Member
راستي چرا شكلكي كه تو ادونس مد ميزني با چيزي كه نشون داده ميشه فرق ميكنه ؟!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان از نظراتتون ممنونم

در مورد رنگ انجمنها بله قبول دارم با کامبیز صحبت کردم حتما یک فکر اساسی میکنیم براش.

در مورد این کلیک QuickReply هم این سیستمش به این شکله که اگر مثلا شما بخوای به یکی از نامه های انجمن ریپلای کنید و اونو به عنوان نقل قول هم ذکر کنی کافیه که علامت QuickReply پایین اون نامه رو بزنید و نامه رو بنویسید و بعدش هم Quote message in reply رو تیک بزنید بعدش میاد اون نامه رو به عنوان نقل قول میذاره توی نامه شما.

در مورد آواتار مشکلی من ندیدیم . میتونی بگی اروری چیزی میده بهت ؟!

مجید

amirhomayoun

Active Member
بله توی قسمت تنظیم آواتار باید یه جایی باشه برای آپلود عکس یا دادن لینک . که نمیاد! یعنی فقط یه گزینه هست برای تیک زدن(که به صورت دیفالت تیک خورده) و میگه از آواتار استفاده نکن. فکر کنم قسمت costume avatar باشه که نمیاد .

جدیدترین ارسال ها

بالا