سلام
سوالی درباره rayfire داشتم. آیا rayfire فقط با PhysX کار میکنه؟ اگه آره، پس روی کارت های گرافیک ati چطور میشه از این پلاگین استفاده کرد؟ (تا اونجایی که من اطلاع دارم physx فقط برای nvidia هست)
ممنون به خاطر اینکه جواب دادین. فقط یه سوال، پس چرا وقتی من میخوام physx نصب کنم ارور میده.
This installation package is not supported by this processor type.Contact your product vendor.
درود
فقط کارتهای nvidia از physx پشتیبانی میکنه و فقط این کارتها قابلیت پردازش physx دارن ولی اگر از کارتهای amd استفاده میکنید پردازش physx به دوش cpu میوفته که نسبت به physx خود nvidia به حساب نمیاد.
من خودم amd 6870 دارم که بخاطر همین مشکل physx مجبور به خرید nvidia 560 ti شدم و تفاوت رو به شدت احساس کردم
خب میشه بگید چجوری از reactor استفاده کنم؟ گشتم چیزی پیدا نکردم.
با rayfire فقط میتونم احجام تکه تکه کنم ولی گزینه ای که پردازش (simulation) میکنه روشن نیست.
دوباره سلام
خب بعد از چند روز گشتن بالاخره یافتم!!!
البته دو تا جواب یافتم!!!
1- "ریفایر" ورژن 1.51 گزینه ای داره که میشه موتور پردازش رو به physx یا reactor تغییر داد ولی تو نسخه ای که من استفاده میکنم "1.55" چنین چیزی وجود نداره. (البته میشه به طور دستی از reactor استفاده کرد ولی اصلا راضی کننده نیست; شایدم من بلد نیستم!)
2- physx مخصوص مکس بدون توجه به نوع کارت گرافیک که من همین گزینه رو پیشنهاد میکنم.(شرمنده اینترنت درست حسابی ندارم وگرنه تو سایت upload میکرم تا راحت دانلود کنید.)