سوال درباره پلاگین rayfire

Gryphon

Member
سلام
سوالی درباره rayfire داشتم. آیا rayfire فقط با PhysX کار میکنه؟ اگه آره، پس روی کارت های گرافیک ati چطور میشه از این پلاگین استفاده کرد؟ (تا اونجایی که من اطلاع دارم physx فقط برای nvidia هست)

sharktech

کاربر فعال
این پلاگین هم از PhysX استفاده میکنه هم از reactor مکس.

اینم که PhysX فقط با کارت گرافیک nvidia کار میکنه برداشت اشتباهی هست PhysX یه نرم افزار (کتابخانه, موتور فیزیک) هست و با هر کارت گرافیکی کار میکنه!

کارت گرافیک خودم من ati هست و با این پلاگین هم کار کردم!

Gryphon

Member
ممنون به خاطر اینکه جواب دادین. فقط یه سوال، پس چرا وقتی من میخوام physx نصب کنم ارور میده.
This installation package is not supported by this processor type.Contact your product vendor.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من فیزیک 2.7 که نصب کردم دیگه راکتور مکس ندارم خیلی هم توی نت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ؟

.:BehzAd:.

Active Member
اینم که PhysX فقط با کارت گرافیک nvidia کار میکنه برداشت اشتباهی هست PhysX یه نرم افزار (کتابخانه, موتور فیزیک) هست و با هر کارت گرافیکی کار میکنه!

یعنی کارت گرافیک های ati با physx کار میکنه ولی فکر نکم ها چون انحصاری انویدیا بود مثل هسته های cuda که فقط تو انحصار انویدیا هست.

meysam333

Well-Known Member
درود
فقط کارتهای nvidia از physx پشتیبانی میکنه و فقط این کارتها قابلیت پردازش physx دارن ولی اگر از کارتهای amd استفاده میکنید پردازش physx به دوش cpu میوفته که نسبت به physx خود nvidia به حساب نمیاد.
من خودم amd 6870 دارم که بخاطر همین مشکل physx مجبور به خرید nvidia 560 ti شدم و تفاوت رو به شدت احساس کردم

Gryphon

Member
خب میشه بگید چجوری از reactor استفاده کنم؟ گشتم چیزی پیدا نکردم.
با rayfire فقط میتونم احجام تکه تکه کنم ولی گزینه ای که پردازش (simulation) میکنه روشن نیست.

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    107.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

Gryphon

Member
دوباره سلام
خب بعد از چند روز گشتن بالاخره یافتم!!!
البته دو تا جواب یافتم!!!
1- "ریفایر" ورژن 1.51 گزینه ای داره که میشه موتور پردازش رو به physx یا reactor تغییر داد ولی تو نسخه ای که من استفاده میکنم "1.55" چنین چیزی وجود نداره. (البته میشه به طور دستی از reactor استفاده کرد ولی اصلا راضی کننده نیست; شایدم من بلد نیستم!)
2- physx مخصوص مکس بدون توجه به نوع کارت گرافیک که من همین گزینه رو پیشنهاد میکنم.(شرمنده اینترنت درست حسابی ندارم وگرنه تو سایت upload میکرم تا راحت دانلود کنید.)

دوستان اگر كسي اين physx رو داره لطفآ همينجا Upload كنيد تا بتونيم استفاده كنيم .
ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا