نظرات واقعی مصرف کنندگان سرم هیالورونیک اسید اوردینری

نظرات مصرف کنندگان سرم هیالورونیک اسید اوردینری که در ادامه مطالعه خواهید کرد از سایت آمازون، سفورا و اوردینری جمع آوری شده است.

«بعد از حدود سه هفته استفاده منظم از این سرم تاثیرات آن به وضوح روی پوست من مشخص شد. پوست خشک و حساس من به میزان قابل توجهی نرم‌تر و مرطوب‌تر شده است. حس می‌کنم پوستم بیشتر حالت ارتجاعی پیدا کرده و خطوط ریز اطراف چشم‌هایم کمتر به چشم می‌آید. همچنین برخلاف محصولات قبلی که استفاده کرده بودم هیچ‌گونه تحریک یا قرمزی ایجاد نکرد.»

«من پوست مختلط دارم و معمولا محصولات آبرسان باعث براق شدن بیش از حد پوستم می‌شوند اما این سرم کاملاً متفاوت بود. بافت بسیار سبک و زودجذب دارد و بدون احساس چسبندگی پوست را تازه و هیدراته نگه می‌دارد. بعد از استفاده چند هفته‌ای احساس می‌کنم ظاهر پوست شفاف‌تر و یکدست‌تر شده و جای لک‌ها کمتر به چشم می‌آید.»

«من قبلا از محصولات آبرسان معمولی استفاده می‌کردم که فقط روی سطح پوست تاثیر داشتند. علاوه بر این ویتامین B5 باعث شده که پوست من بعد از مصرف این سرم احساس نرمی و انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشد. پوست من حساس و مستعد التهاب است و این سرم باعث کاهش قرمزی و تحریکات شده مخصوصاً بعد از استفاده از اسیدهای لایه‌بردار.»

«سرم هیالورونیک اسید اوردینری به خوبی پوست را مرطوب نگه می‌دارد بدون اینکه سنگین یا چسبناک باشد. بعد از چند هفته استفاده متوجه شدم خطوط ریز پوستی کمتر دیده می‌شوند و پوستم شاداب‌تر و سالم‌تر به نظر می‌رسد. این محصول قیمت مناسبی دارد و به نظر من نسبت به محصولات مشابه عملکرد بسیار بهتری دارد. در مجموع برای کسانی که دنبال یک سرم آبرسان قوی ولی سبک هستند توصیه می‌کنم حتما امتحان کنند.»

« من پوست خشک و حساس دارم و استفاده از این سرم باعث شده که سد دفاعی پوستی‌ام تقویت شود و کمتر دچار خشکی و التهاب شوم. علاوه بر این شفافیت پوست من پس از چند هفته استفاده به وضوح افزایش یافته و احساس تازگی و نرمی می‌کنم.»

لینک خرید سرم هیالورونیک اسید اوردینری

منبع :
خواص سرم هیالورونیک اسید اوردینری

جدیدترین ارسال ها

بالا