YTERROR
Active Member
درسته.برای ما ایرانی ها خیلی عالیه که بریم با خارجیها کار کنیم... 1 دلار اونها برای ما پول حساب می شه!!!
خارجیها مگه چه شونه اگه اونا هم می خواستن با طرز فکر ما کار کنند که ما نه کامپیوتر داشتیم نه معنایی هاست و دامین رو می دونستیم و انتظار هم نداشته باشیم هاسی که بصورت نمایندگی یا دامینی که بصورت نمایندگی داریم از خودشون می خریم رو بخوایم به خودشون بفروشیم
منظرو من کل کاربران اینترنت بود شاید رثابت با اونا خیلی خیلی سخت تر با شرکتهایی تویی ایران باشه ولی یک نماد از ایران می شد و واسه میهن نیک هم خیلی بهتر بود
بجایی این که به 10 هزار تا کاربر یا کمتر سرو کار داشته باشه یا با چند میلیون کاربر چون این ثبت دامین دیگه هر کس که این کاره باشه 100 درصد انگلیسی هم بلده
ولی در کل به نظر من تا به امرزو میهن نیک اصلا موفق نبوده و 100 امتیاز فقط 10 الی 20 امتیاز کسب کرده و تا جایی که من از چند تا شرکت دیگه اطلاع دارم تا حداقل یکسال دیگه اگه میهن نیک یک فکری واسه خودش نکنه رقیبایی خیلی ثوی ترش روی دستش دارند بلند می شن
آژاکس رو باید بگم یا کلا وب سایت میهن نیک شاید خوب باشه ولی مهمترین امتیازش ثبت آنلاین و ..... وگرنه واسه من یکی سایت معملی با حرفه ای هیچ فرقی نداره چون مهم بازده کاری و نتیجه کاری
یک اشتباه دیگه میهن نیک تبلیغات بی جاش در ثبت دامینهایی آی آر و .... هست که مشخصات سایت میهن نیک رو می زاره در هنگام هویز کردن که خیلی از مشتریایی درست و حسابیش بطور مصال خود من که در ماه حداقل 50 ا دامین آی آر می خوام رجیستر کنم و یا بقیه بدلیل تبلیغات از دست میده فقط برای جذب میتشری بیشتر
ولی در کل امیدوارم موفق باشند