koosha system
Member
یکیشو می گم: سایتها از رفتن آبروشون می ترسناگر كلفت باشي راحت ميتوني . بدون قانون هم ميتوني (چون نمونش رو ديدم :دي) . اما در حالت كلي هنوز چيز تصويب شده اي نداريم
یکیشو می گم: سایتها از رفتن آبروشون می ترسناگر كلفت باشي راحت ميتوني . بدون قانون هم ميتوني (چون نمونش رو ديدم :دي) . اما در حالت كلي هنوز چيز تصويب شده اي نداريم
من که تا روزی که از اینترنت و هاست بخوام استفاده کنم از شرکت های ایرانی هاست نخواهم گرفت !
به كجا !؟حداقل اگر از شرکت ایرانی گرفته بودیم دستمون به جایی بند بود
درسته.تایید می شه...مگه اين بنده هاي خدا الان چيكار تونستن بكنند ؟ منظور پرهام اينه هست كه باز اونجا يك قانون پست سرت هست اما اينجا = 0
كسي كه نميتونه كاري انجام بده اصلا نبايد طرفش بره .بچه ها راستش من در موقعیت شما نیستم که درک کنم وقتی همه اطلاعات سایتم بپره.... !
ولی خوب این ها هم تقصیری نداشتند سرور که توی خونه نبوده
نمی دونم چی بگم
متاسفم
بنده همه جور باهاشون کار کردم.دامین و حتی اسپانسرم شدن به صورت خیلی سنگین.اره درسته ! من با اینکه باهاهشون کار نمی کنم ! ولی خیلی قبولشون دارم ! به نظر من مقصر نیستند !
به زودی میهن نیک یک انفجار در زمینه ی هاست و دامین میشه...من که از سرویس های ویندوز و ثبت دامنه میهن نیک کاملا راضی ام. شما کمتر می تونین شرکتی رو پیدا کنین که انحصارطلب نباشه. در کل شاید مشکل شما فقط سرور های لینوکسه که بیشتر جاها مشکل دارن.
درسته... یک مرکز که دست آدم های معمولی بهش نمی رسه..(یعنی تک)منظور از این انفجار چیه ؟
یعنی یه شرکت پیشرو می شه ؟
اگر یک کم تجربه داشتید دوست من،می فهمیدید که 90% هاستینگ های ایران همین وضعیت رو دارن و اگر جفت هارد بسوزه(هرچند 90% اون 90% یک هارد دارند...) همین مشکل پیش میاد...مشكل به اين بزگي پيش اومده بعد صحبت از تجربه ميكنند ........!!!!
سیاوش جان اینجا ایرانه ! انشاالله خدا بخواد به حق 5 تن از این به بعد همه چیز درسته !مشكل به اين بزگي پيش اومده بعد صحبت از تجربه ميكنند ........!!!!
همین حرف شما نشان از بی تجربگی هست . مگه ملت پولشون رو از سر راه آوردن که بیان سایت راه بندازند و بعدش همه چیز در عرض 1 دقیقه پَر !اگر یک کم تجربه داشتید دوست من،می فهمیدید که 90% هاستینگ های ایران همین وضعیت رو دارن
این دیگه آخرشه !!!اگر جفت هارد بسوزه
همین حرف شما نشان اینه که شما اصلا نفهمیدید که بنده چی گفتم... چه ربطی به پول مردم،وسط راه،یک دقیقه... داشت؟همین حرف شما نشان از بی تجربگی هست . مگه ملت پولشون رو از سر راه آوردن که بیان سایت راه بندازند و بعدش همه چیز در عرض 1 دقیقه پَر !
جهت اطلاعاع عرض می کنم: وقتی می خوایید سرور بگیرید می تونید تعیین کنید 2 هارد براتون بزارن که یک نوع بک آپ به حساب می یاد.ولی بک آپ مناسب و قطعی نیست که بیشتر سرورها به خاطر قیمت پایین هارد(حدود 20$ ماهیانه) این کار رو می کنن.این دیگه آخرشه !!!
بدید،لطف کنید تو فروم یک گشتی بزنید...همین حرف شما نشان از بی تجربگی هست . مگه ملت پولشون رو از سر راه آوردن که بیان سایت راه بندازند و بعدش همه چیز در عرض 1 دقیقه پَر !