سرور Mihannic پريد و تمام سايتهاي رويه آن ؟ بالاخره سايتها بايد چيكار كنن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

spsgorgan

Active Member
90% سرورهای ایرانی بک آپ ریموت نمی گیرند
اگر منظور شما این بود موافق هستم .
موارد دیگه که فرمودید را به خاطر شغلم مطلع هستم .
سرورهای میهن نیک این وضعیت رو دارشتند
عرض بنده هم همین بود :
مگه ملت پولشون رو از سر راه آوردن که بیان سایت راه بندازند و بعدش همه چیز در عرض 1 دقیقه پَر !

S4DEGH

Well-Known Member
طبق خبري كه من داشتم كل سرور شما رو هك كردن و اطلاعاتشم براي فروش گذاشته شده !!

هيچگاه 2 هارد همزمان نميپره !! و اصلا غير ممكنه !

هاست اصلي بپره و بك آپ هم بپره !

عجب !
24.gif

جالبه! اخبار جالب... کی می خره؟! اصلا چی داشتن مگه... پسوردها که قطعا کد شدست... نمی دونم چی دیگه ارزش داره...
اگرم نبود،تا الان دیگه همه چیز عوض شده!

spsgorgan

Active Member
... پسوردها که قطعا کد شدست
پسر خوب وقتي كل اطلاعات هست پسوورد چه ارزشي داره
نمی دونم چی دیگه ارزش داره
حتما يه چيزايي داشته كه ارزش خريدن داشته :دي
اگرم نبود،تا الان دیگه همه چیز عوض شده!
جواب اين حرف شما رو ارجاع ميدم به صحبتهاي قبليم كه گفتم شما براي فايلها و اطلاعات مردم ارزش قائل نيستيد . اين همه فايل پريده بعد شما ميگي همه چيز عوض شده !

جواب اين حرف شما رو ارجاع ميدم به صحبتهاي قبليم كه گفتم شما براي فايلها و اطلاعات مردم ارزش قائل نيستيد . اين همه فايل پريده بعد شما ميگي همه چيز عوض شده !
ما فعلا داریم سر هک شدن و دزدیده شدن اطلاعات حرف می زنیم نه از بین رفتن اطلاعات!

پسر خوب وقتي كل اطلاعات هست پسوورد چه ارزشي داره
همه ی اطلاعات یعنی چی؟ چی بود که مهم باشه؟ سایت C.i.a. رو که نزده اسمها مهم باشه...

آخرین ویرایش:

spsgorgan

Active Member
شما چی دارید میگید؟ شما واقعا دارید می گید یا شوخی می کنید؟ ممنون می شم یک چشمه بیایید... یک فایل کوچک ... چیزی تو این مایه ها بزارید.... اگر درست باشه میهن نیک بد بخت شد! سایتشون حیف بود Open souce بشه!
حالا كوشاي عزيز دوست دارم نظر شما رو در مورد دوستان گرامي بدونم .
ما فعلا داریم سر هک شدن و دزدیده شدن اطلاعات حرف می زنیم نه از بین رفتن اطلاعات!
يكم دقت كني دوتاش عين هم ميمونند .
همه ی اطلاعات یعنی چی؟ چی بود که مهم باشه؟ سایت C.I.A. رو که نزده اسمها مهم باشه...
باز هم تاكيد ميكنم : براي شما فايلهاي مردم هيچ اهميتي نداره . يعني چي سايت سيا رو زده يا نه ؟ واسه هر كس سايتش مهمه .

حالا كوشاي عزيز دوست دارم نظر شما رو در مورد دوستان گرامي بدونم .
یک جوری صحبت می کنید انگار بنده صاحب میهن نیک هستم...
در هر صورت واقعا حرفی ندارم بگم....

باز هم تاكيد ميكنم : براي شما فايلهاي مردم هيچ اهميتي نداره . يعني چي سايت سيا رو زده يا نه ؟ واسه هر كس سايتش مهمه .
باز هم تاکید می کنم: بحث سره اینه که اطلاعات به فروش برسه چی می شه چه ربطی داره به اهمیت دادن به پاک شدن فایل های مردم!؟ چندتا پست خودمون رو مطالعه کنید...

آخرین ویرایش:

spsgorgan

Active Member
یک جوری صحبت می کنید انگار بنده صاحب میهن نیک هستم...
در هر صورت واقعا حرفی ندارم بگم....
نه عزيزم . ميخواستم عرض كنم كه از اين به بعد با چشم باز انتخاب كنيد و طرفداري نا بجا نفرماييد .
باز هم تاکید می کنم: بحث سره اینه که اطلاعات به فروش برسه چی می شه چه ربطی داره به اهمیت دادن به پاک شدن فایل های مردم!؟ چندتا پست خودمون رو مطالعه کنید...
فروش اطلاعات 100 برابر از حذف اونها بدتره . در هر دو صورت قرباني اصلي مشتري هست . مورد من اينه .

نه عزيزم . ميخواستم عرض كنم كه از اين به بعد با چشم باز انتخاب كنيد و طرفداري نا بجا نفرماييد .
گوگل هم هک شد و می شود...

بنده دیگه تاپیک رو ادامه نمی دم... میهن نیک

spsgorgan

Active Member
بنده دیگه تاپیک رو ادامه نمی دم... میهن نیک
گوگل هك شد اما نه به اين ....
ما آخر سر نفهميديم شما طرفدار اين بنده خداها هستي ! از خودشوني ! والا كسي فهميد به ما پ.خ بده

Parham

Well-Known Member
خوب آخر این تاپیک به کجا رسید ؟! اگه موضوع خاصی‌ نیست که قفل کنیم ...

گوگل هك شد اما نه به اين ....
ما آخر سر نفهميديم شما طرفدار اين بنده خداها هستي ! از خودشوني ! والا كسي فهميد به ما پ.خ بده
من از کار میهین نیک خوشم میاد... من به طراحی سایت علاقه دارم و میهن نیک تو این زمینه خوب بود...
ولی از امکاناتی که دارن نتونستن خوب استفاده کنن... ایده های جالبی وجود داره که با امکانات فعلی میهن نیک می تونه ایرانو تسخیر بکنه!

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
میهن نیک باید نمایندگی ها و سرمتایه بیشتری می ریخت تویی این کار سرماهی در حال گردش مهمتر از سرمایه اولیه و هزینه کاری

و اشتباه دیگه اونم امنیت کم اول راه اندازیش بود و مشکل دیگه اش اومد روی ایرانیا کار کرد بهمین دلیل زیاد موفق نشد

اگه موقعی که هنوز زیاد تویی ایارن آژاکس مد نبود این سایت با این قدرت راه افتاد به زبان انگلیسی راه می نداختن و 10 تا دامین پربازدید رو به هر قیتیم می خریدند خیلی موفق می شدند

10000 تا کاربر فعال ایرانی کجا میلیاردها کاربر فعال دنیا انگلسی زبان کجا

موفق و پیروز باشید

میهن نیک باید نمایندگی ها و سرمتایه بیشتری می ریخت تویی این کار سرماهی در حال گردش مهمتر از سرمایه اولیه و هزینه کاری

و اشتباه دیگه اونم امنیت کم اول راه اندازیش بود و مشکل دیگه اش اومد روی ایرانیا کار کرد بهمین دلیل زیاد موفق نشد

اگه موقعی که هنوز زیاد تویی ایارن آژاکس مد نبود این سایت با این قدرت راه افتاد به زبان انگلیسی راه می نداختن و 10 تا دامین پربازدید رو به هر قیتیم می خریدند خیلی موفق می شدند

10000 تا کاربر فعال ایرانی کجا میلیاردها کاربر فعال دنیا انگلسی زبان کجا

موفق و پیروز باشید
درسته.برای ما ایرانی ها خیلی عالیه که بریم با خارجیها کار کنیم... 1 دلار اونها برای ما پول حساب می شه!!!
باید باور کنیم که هنوزم کسی تو ایران نتونسته از آجاکس به این شکل مناسب استفاده کنه...

در هر صورت اشتباهات زیادی داشتن.موافقم.

ali-msh

Member
بهتره بگیم کسی تو ایران سایت حرفه ای طراحی نکرده ، واقعا دیدن سایت میهد نیک اون موقع لذت بخش بود
اگر هر کس تو حرفه ی خودش فعالیت کنه 100% تخصصی ترین شغل ها رو خواهیم داشت که هاستینگ هم از این قضیه مستثنی نیست

من خیلی هاستینگ ها رو که میشناسم فکر نکنم 5 ساعت هم روی طرح سایتشون کار شده باشه ( البته استثنا هم داره ) حالا چطور میشه توقع ساپورت و بقیه مسائل رو داشت
به طرف میگی چرا سایتتون انقدر داغونه میگه به سایت چی کار داری مهم اینه که فروشمون بالاست یعنی چی یعنی اینکه فقط به فروش فکر میکنن این بابا حتی فرم تماسش هم درست کار نمیکرد باز هم مشتری هست که ضرر میبینه و چه بسا از کاری که میخواد بکنه ناامید بشه

میهن نیک تا الان هم خیلی خوب کار کرد و به حق از بهترین ها بود که باید به این پشتکارشون تبریک بگیم بعضی موقع ها هم واقعا فکر ایده ها ی نو و جدید بودند که خودش جای تشکر داره چون حالا از فروش و کار خودشون که بگذریم نمونه یک سایت موفق و خوش طرح هستند که این خودش سطح جامعه مجازی ایران رو بالا میبره و چه بسا هم رقابت ایجاد کنه

خوب دیگه سرتون رو درد نیارم ما در حد و اندازه نقد نیستیم
موفق باشید

spsgorgan

Active Member
نقل قول:
ایده های جالبی وجود داره که با امکانات فعلی میهن نیک می تونه ایرانو تسخیر بکنه!

کوتاه بیا
كوتاه نيا ! كلا بيخيال شو !
پرهام جان زحمت تاپيك رو بكش . ما ايراني ها هيچ وقت نخواستيم و نميخواهيم اشتباهات خودمون رو بپذيريم . با اين استدلال آوردنهامون 100 سال ديگه هم ...
باید باور کنیم که هنوزم کسی تو ایران نتونسته از آجاکس به این شکل مناسب استفاده کنه
معني ارائه خدمات به ملت رو هم فهميديم ؟!! پشتيباني كجا و سايت كجا ...

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا