Hostine.net
Member
اینا واسه هر مشتری یه پورت adsl از شرکت داتک میدن با پهنای باند 256 تا 512 اشتراکی احتمالا
ماهی هم بابت این پهنای باند 24.000 تومان به داتک پرداخت می کنن
اینا واسه هر مشتری یه پورت adsl از شرکت داتک میدن با پهنای باند 256 تا 512 اشتراکی احتمالا
حال میکنم که چقدر معیار های معتبری برای قضاوت افراد دارید
(غبط املایی!)
الهی!دوست غزیز من هاستینگ و جناب سرگردون
به قول معروف سنگ مفت گنجشک مفت
شما با این همه تجربه تعداد مشتریات به 50 هم نرسیده و متمعن باش که با بی ادبی و بی تربیتی کسی به آدم بها نمی ده
شما خیلی باید پشت درب شرکت لحظه بمونید تا یکی از مدیران جواب سلام بهتون بده( بخاطر بی ادبی )
ثانیا من در پستی خواندم که شما پهنای باند ISP که دارید 1 مگ هست و به مردم بیچاره با این مقدار کم سرویس می دهید به اصطلاح ای اس پی دارید!!؟ یعنی سیستم سال 1379 -1380
این پهنای باند مقداری است که من جهت رایانه های بخش منشی و فروش در نظر گرفته ام
معلوم است که شما چیزی راجع به روت ROUTE ها و ریورز دی ان اس و مقولات IP نمی دانید
و از همه مهمتر نمی دونید وب سرور و دی انس سرور چی هست
من قصد بی ادبی نداشتم ولی شما گستاخانه صحبت کردید
شرکت لحظه دارای درجه یا گرید انفورماتیک 3 هست شما چه دارید
1 متر زبان بی ادب ؟
بنده که کوچک همه شما هستم دارای 2 لیسانس هستم و 10 مدرک بین المللی معتبر و همکارانم همگی از بنده از لحاظ علمی بالاتر هستند
خدمت شما عرض کردم که سرمایه شرکت عددی بالغ بر 25 میلیارد ریال است نه 25 میلیون ریال یا ماهی 50 دلار برای سرور
لحظه پیمانکار اولین سرور استریم زنده در ایران در گروه صنعتی ایران خودرو و طرف قرارداد وزارت رفاه , کمیته امداد امام خمینی , نیروی انتضامی و بیش از 70 شرکت معتبر خصوصی از جمله سانی و موج نور است
باز نیاز به رزومه دارید
پهنای باند اتصال فعلی 5 مگ از یک خط 3 مگ از خط دوم و 2 مگ ماهواره ای است
و دارای 64 IP از داتک 64 از turksat و 64 IP از Broadcast mohandislik ترکیه و امروز در حال انعقاد قراردادی که به مخیله شما نمی گنجد با سفارت ترکیه
اگر سوالی دارید که فکرتان را اذیت می کند معدبانه بپرسد تا جواب بگیرید وال اگر فکر می کند با سخنان صد من یک غاز کسی به شما باج می دهد که سخت در اشتباهید
البته من سخنان و اعتبار شما را از شورای عالی انفورماتیک سوال و در همین جا پاسخ استعلام را به نمایش خواهم گذاشت
از همه اینها گذشته شما هنوز نمی دانید که مشخصات ثبت شده در یک IP با کمتر از 1 دلار قابل تعویض به هر نامی است و هرگونه متنی را می توان در مدیریت IP برای آن نگاشت اما نیازی به این کار ها نیست
ما چیزی از کسی پنهان نمی کنیم
هرگونه تستی را بنده به عنوان یک عضو کوچک از خانواده لحظه در صورت برادر عزیزم آقای صادق که حق استادی بر گردنم دارند را در اختیار هر کسی که ایشان بگویند به مدت 1 سال قرار می دهم
نه بخاطر اینکه به شما چیزی ثابت کنم چون به این جمع و این فروم و مدیران این سایت احترام و ارزش قاعلم
بیایید بجای حدک حرمت به هم احترام بگذاریم و از هم علم و اخلاق بیا موزیم
بچه چي رو ميخواي رو كني ؟!این afagh هم گه دیگه تابلوی داستانش چیه....
اینم رو کنم؟؟؟؟
آبرو ریزی میشه ها....
این afagh هم گه دیگه تابلوی داستانش چیه....
اینم رو کنم؟؟؟؟
آبرو ریزی میشه ها....
لحظه گرامی
شما دقت کن
متمعن --> مطمئن
دی انس --> دی ان اس
انتضامی --> انتظامی
معدبانه --> مودبانه
قاعلم --> قائلم
حدک حرمت --> هتک حرمت
آقا شما تو یه پاراگراف متن 6 تا غلط املایی داری
چطور انتظار دارید ما باور کنیم که شما دو تا لیسانس و 10 تا مدرک بین المللی دارید
ببین یه کاری کن شما که می خوای بری در بیاری ما کی هستیم و چی هستیم..
یه تحقیقی هم در مورد مدیران شرکت بکن..(خانم غلامی و آقای صادقی)