سرور وارز ایرانی ((ارزون))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
مسلما تجربه و سابقه دیگه چیزی نیست که بشه به این راحتی بدست آورد...
در حالت خوشبینانه باز هم اگر اطلاعات صحیح باشه مشکلات زیادی سر راهتون هست

شما فقط 2 تا 3 سال باید آزمایش بشید تا قابل اطمینان بشید

Amir_Reza

Member
پس اینا چین!!! کافی نیستن

دیتا سنتر مورد نظر متعلق به شرکت لحظه الکترونیک با شماره ثبت 166636 تاسیس سال 1375
دارای دو دفتر مرکزی در ایران و ترکیه استانبول
این شرکت دارای مجوز فرهنگی هنری از وزارت ارشاد و دارای درجه انفورماتیک از شورای عالی انفورماتیک
سرمایه و دارائی های شرکت بالغ بر 25 میلیارد ریال هست
این شرکت اولین شرکت ارائه کننده سرور های استریم در ایران هست
این کار رو برای اولین بار برای ایران خودرو به صورت انجام داده که مدارک و مستنداتش موجود و قابل استعلام هست
همون جور که آقای صادق فرمودند پهنای باند اینتر نتی از 3 طریق تامین می شه
البته باید توجه داشت که لحظه الکترونیک ISP یا ICP نیست که پهنای باند مستقل داشته باشه
2/3 داتک که بعضی IP ها هم از داتک هست بصورت wimax , lisd تامین می شه و adsl برای تست و مصرف داخلی از داتک موجوده .

ببین من همه این ها رو دارم می تونم حتی چندبرابرش رو تامین کنم...
پس منم باید به فکر یک دیتاسنتر باشم؟

من روی isp خودم وب سایت خود شرکت رو با پهنای باند 512 نتونستم راه ببرم مجبور شدم بیارمش رو سرور هلند...
بد جالبش اینجاست برای همین 512 مبلغ 1.400.000 تومان پول پهنای باند میدم..

بعد مثلا یه سایتی اونم از نوع وارز ماهی 100 گیگ پهنای باند مینیمم می خواد!

من همین الان سیستم خونم رو سرور کردم با پهنای باند 256 اختصاصی دارم روش منیج سرور رو تست می کنم...کم میارم..
من هنوز در عجبم!

اکانت تست به اقای عزیزی بدین تا سرعتتون رو تست کنن ببینیم در چه حدی هست ..چون فکر کنم بچه های فروم بهشون اعتماد دارن
دوست عزیز اینهایی که ما گفتیم برای دلسرد کردن شما نیست بلکه برای بهبود کار هست و گرنه من یکی از خدام هست از توی ایران هاست بگیرم...
با تشکر

:D

پیشنهاد جالبی نبود..
چون من 6 مگ پهنای باند یک شرکت تهرانی رو در 1 روز خوابوندم!...
سرور اینا با این مشخصات با پینگ ساده می خوابه:cry:

ضمنا سرعت سرورهاشون در ایران برای کاربر ایرانی مثل این می مونه که شما دو تا سیستم رو به هم شبکه کرده باشید
در واقع میشه تلنت..اینترانت یک شبکه لوکال و محلی
از نظر سرعت جای بحث نداره
از نظر امنیت و پایداری حرفی برای گفتن نخواهد داشت

سایت سازمان سنجش با پهنای باند 20 مگ موقع ثبت نام می خوابه
سایت متورسیکلت ثبت نام کارت سوخت با پهنای باند 40 مگ همیشه دانه!

دوست من بیا یه توضح علمی بده بینیم قراره چه کار کنید دقیقا

Amir_Reza

Member
خوب من تست میدم
در مورد پهنای باند ماله ما نامحدوده!!!
Yahoo ID: AMir.Reza_M

انشالله 23 تیر خدمت می رسم چون الان تو امتحانات هستم...

فقط یک موردی من اونقدری که شما فکر می کنید وقت اضافه ندارم..
اگه خلاف ادعای شما ثابت شد..
شما چه کار می کنید؟

هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟

خدایا..
کل پهنای باند ایران 2 گیگ نیست!
چجوری اونوقت؟

کشور بدون بکبون توش دیتاسنتر هست با پهنای باند نامحدود!:eek:

lahzeh

New Member
دوست عزیز
من فکر می کنم شما فرق بین پهنای باند اتصال و پهنای باند مصرفی رو نمی دونید
بد نیست انسان قبل از اظهار نظر روی یک سیستم و یک سازمان با قدرت بالا یک مقدار اطلاعات کسب کنه و اظهار نظر معقول و مقبول بکنه شرکت لحظه نیازی به فروش هاست یااین چیز ها نداره وقصد از راه اندازی این سیستم و این مرکز با این هزینه های گزاف فقط مسائل فرهنگی و علمی بوده و چندین متخصص با مدرک علمی بالا در این مر کز مشغول به فعالیت هستند و فعلا از سوی متخصیصین مالزیایی و کانادایی پشتیبانی می شه
امیدواریم که با کمک و پیشنهادات و انتقادات سازنده شما دوستان بشه خدمات بهتری رو ارائه کنیم و قشنگ تره که بجای عیب گذاشتن و نفی کردن یا تست کنیم یا اجازه بدیم متخصیصین امور نظر بدن و رفع اشکال کنند
البته در اینکه درطی زمان مشکلات زیادی می تونه پیش بیاد شکی نیست که با یاری خداوند همه اونها هم مرتفع خواهد شد

آخرین ویرایش:

thekhosrow

Member
سوال خوبی بود!

یعنی اجازه دارن انواع اسکریتپ وارز رو استفاده کنن هر جور لینک در باره قالب مانستر هست رو بذارن اپلود کنن
از این جور چیزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دمتان گرم :D, يه چندتا سوال:
يعني vb نال شده نصب كنيم ,ديگه شركت Jelsoft نميتونه كاري بكنه!!!
چون صاحب هاست كه شمايين و شمام كه ميگيد حله :neutral:

اين داتك كه مياد وسط آدم يه خورده دلشوره ميگيره كه سايش هميشه در دسترس خواهد بود يا نه !
سايتهايي كه روي سرور شما هستن چند درصد uptime هستن ؟

دوست عزیز
من فکر می کنم شما فرق بین پهنای باند اتصال و پهنای باند مصرفی رو نمی دونید
بد نیست انسان قبل از اظهار نظر روی یک سیستم و یک سازمان با قدرت بالا یک مقدار اطلاعات کسب کنه و اظهار نظر معقول و مقبول بکنه شرکت لحظه نیازی به فروش هاست یااین چیز ها نداره وقصد از راه اندازی این سیستم و این مرکز با این هزینه های گزاف فقط مسائل فرهنگی و علمی بوده و چندین متخصص با مدرک علمی بالا در این مر کز مشغول به فعالیت هستند و فعلا از سوی متخصیصین مالزیایی و کانادایی پشتیبانی می شه
امیدواریم که با کمک و پیشنهادات و انتقادات سازنده شما دوستان بشه خدمات بهتری رو ارائه کنیم و قشنگ تره که بجای عیب گذاشتن و نفی کردن یا تست کنیم یا اجازه بدیم متخصیصین امور نظر بدن و رفع اشکال کنند
البته در اینکه درطی زمان مشکلات زیادی می تونه پیش بیاد شکی نیست که با یاری خداوند همه اونها هم مرتفع خواهد شد
آره دقیقا...

تا بوده همین بوده...

من از اولم نباید دخالت می کردم...

مستدام و پایدار باشید!
یعنی امیدوارم

kitiran

Active Member
سلامـــ
من همه تاپیک ها رو دیدم.
فقط موندم چرا همه ساز مخالف میزنن؟! یکی نمیاد تشویق یا حمایت کنه!!
من هیچی ندارم اما حمایتون می کنم
:wink: سرور ایرانی جامعه ایرانی
امیدوارم که موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Amir_Reza

Member
دمتان گرم :D, يه چندتا سوال:
يعني vb نال شده نصب كنيم ,ديگه شركت Jelsoft نميتونه كاري بكنه!!!
چون صاحب هاست كه شمايين و شمام كه ميگيد حله :neutral:

اين داتك كه مياد وسط آدم يه خورده دلشوره ميگيره كه سايش هميشه در دسترس خواهد بود يا نه !
سايتهايي كه روي سرور شما هستن چند درصد uptime هستن ؟

شما میتونی VB IPB TEmplate Monster کلا هر چی اسکریت نال شده هست رو نصب کنید!!! :cool:

Amir_Reza

Member
آره دقیقا...

تا بوده همین بوده...

من از اولم نباید دخالت می کردم...

مستدام و پایدار باشید!
یعنی امیدوارم

با عرض پوزش از دوست خوبمون hostnet ما قصد بی احترامی به کسی رو نداریم فقط اگر هر سوالی علمی مطرح شه سعی میکنیم علمی جواب بدیم!!! اگه از دست ما دلخور شدید ببخشید!!! :cry: :oops:

آخرین ویرایش:
پس اینا چین!!! کافی نیستن

دیتا سنتر مورد نظر متعلق به شرکت لحظه الکترونیک با شماره ثبت 166636 تاسیس سال 1375
دارای دو دفتر مرکزی در ایران و ترکیه استانبول
این شرکت دارای مجوز فرهنگی هنری از وزارت ارشاد و دارای درجه انفورماتیک از شورای عالی انفورماتیک
سرمایه و دارائی های شرکت بالغ بر 25 میلیارد ریال هست
این شرکت اولین شرکت ارائه کننده سرور های استریم در ایران هست
این کار رو برای اولین بار برای ایران خودرو به صورت انجام داده که مدارک و مستنداتش موجود و قابل استعلام هست
همون جور که آقای صادق فرمودند پهنای باند اینتر نتی از 3 طریق تامین می شه
البته باید توجه داشت که لحظه الکترونیک ISP یا ICP نیست که پهنای باند مستقل داشته باشه
2/3 داتک که بعضی IP ها هم از داتک هست بصورت wimax , lisd تامین می شه و adsl برای تست و مصرف داخلی از داتک موجوده .

تجربه چه ربطی به ثبت شرکت و ... داره؟!

خوب من تست میدم
در مورد پهنای باند ماله ما نامحدوده!!!
Yahoo ID: AMir.Reza_M
رو سرور های امریکایی هم مشکل پهنای باند وجود داره! شما دارید سرور تو ایران Unlimited میدید؟!!!!! نمی خوایید بگید که با ورود شما به این تجارت و کار دیگه ما می زنیم رو دست امریکا و اروپا؟! :D

تو این فروم همه چیز دیدیم و شنیدیم!

تاریخ ثبت نشونه تجربه هست

در مورد پهنای باند
امریکایی ها پهتای باند مصرفی رو محدود میکنن تا پول بیشتری بگیرن!!
داره همه چیز روشن می شه.
نمی دونم چرا فکر می کنید هی کس اطلاعاتی در مورد سرور و دیتاسنتر نداره.هرچند ممکنه خودتون اطلاعاتی نداشته باشید.
می شه بگید چرا ما تو ایران سرور راه نمی ندازیم؟ مریضیم بریم با بدبختی Payment رو با کارتهای اعتباری انجام بدیم و مشکلات تحریم رو بکشیم و دوری از سرور رو تحمل کنیم؟!
متاسفم براتون که هنوز نمی دونید سرور با پهنای باندش میشه سرور!
امریکایی ها چون می خوان پول بیشتری بگرین پهنای باند رو محدود می کنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه توضیح بدید اصلا پهنای باند چی هست که شما دارید بینهایت میدید؟! کل کشور ایران داره بابت پهنای باند پول می ده،شرکتهای امریکایی هم همین طوری هستند.بعد شما دارید می گیِِِـــــــــــــــــــــــد .... الله اکبر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا