چگونه می توان سی دی بوت ایبل xp یا 98 ساخت متشکرم
dark-man Member Sep 12, 2005 #2 براي ويندوز 98 بايد بروي در كنترل پانل و در بخش startup disk در آنجا بايد يك فلاپي را بگذاري تا startup disk را در روي آن بريزد و بعد هم كه ديگر خودت بهتر از من مي داني ..... ولي براي xp ديگر بدين شكل نيستش
براي ويندوز 98 بايد بروي در كنترل پانل و در بخش startup disk در آنجا بايد يك فلاپي را بگذاري تا startup disk را در روي آن بريزد و بعد هم كه ديگر خودت بهتر از من مي داني ..... ولي براي xp ديگر بدين شكل نيستش
Mahdi کاربر متخصص انجمن بُرداری Sep 13, 2005 #3 با برنامه Nero و قسمت Data و بعدش Bootable Data disk مي توني سي دي بوت بسازي موفق باشيد مهدي
torabian New Member Sep 13, 2005 #4 ftp://www.torabian.net/public_html/Boot_files از این FTP میتونی فایلهای ISO برای ساخت Bootable واسه CD های 2000,XP,2003 رو دانلود کنی.
ftp://www.torabian.net/public_html/Boot_files از این FTP میتونی فایلهای ISO برای ساخت Bootable واسه CD های 2000,XP,2003 رو دانلود کنی.
EDSON Member Sep 21, 2005 #8 دوست عزيز من از ويندوز 98 تا مديا سنتر رو ساختم و روانه بازار كرده ام حتي مديا سنترم تك سي دي !!! است بگو چي مي خاي تا بهت بدم
دوست عزيز من از ويندوز 98 تا مديا سنتر رو ساختم و روانه بازار كرده ام حتي مديا سنترم تك سي دي !!! است بگو چي مي خاي تا بهت بدم