SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
نه. اون VisualStateManager.VisualStateGroups یک مشخصه الحاقی ئه، جزو مشخصه های Grid نیست. مثل همون Storyboard.TargetName که در پست #51 گفتم. در همون پست به این مساله اشاره کردم که هر چیزی که در بخش content نوشته میشه الزاما ربطی به مشخصه های اون کلاس نداره. بعضی ویژگی ها خاص WPF ئه، در #C دنبال هر چیزی که در WPF دیدید نگردید.
خیلی ممنون استاد .
عیدتون مبارک
مشخصه های الحاقی دیگه چی هستند؟
منظورتون اینه که چیزهایی که مشخصه ی الحاقی هستند را نمیشه با کد سی شارپ نوشت و فقط با کدهای xml در wpf میشه نوشت؟ (یعنی قابلیت تبدیل به کد سی شارپ توشون نیست؟)
خود کدهای xml مگه در wpf بصورت نهان به کدهای سی شارپ تبدیل نمیشه؟ (تا موقع اجرای اپلیکیشن ، به کدهای clr تبدیل بشه؟) . اگه نه ، یعنی مستقیما به کدهای clr تبدیل میشه؟
الان من از کجا متوجه بشم که کجاها میتونم مشخصه ی الحاقی در xml در wpf بکار ببرم؟
پدر و فرزندی در کار نیست، مثل IntPtr.Zero که Zero فیلد static ئه، Zero که فرزند IntPtr نیست، IntPtr رو می نویسیم تا struct اش مشخص بشه.
در واقع VisualStateGroupsProperty ئه که یک DependencyProperty ئه static بوده، اون VisualStateManager برای مشخص کردن کلاس ای است که VisualStateGroupsProperty بهش تعلق داره.
منظورم تگ های پدر و فرزند در xml هست .
منظورم رابطه ی پدر و فرزند در سی شارپ نیست .
کلا این کد یه کم برام ناآشناست . از قواعدش گیج شدم و نمیدونم چی شد و از کجا باید متوجه شد که کدِ VisualStateManager.VisualStateGroups را به عنوان محتوا (content در xml) درون تگ Grid داد؟
راستی اعضای استاتیک (اگه در کلاسی باشن) ، در xml ، مثل اعضای شی گرا به عنوان attributes مقداردهی میشن؟