the_king
مدیرکل انجمن
به صرفه معنی نمیده چون این روش ها هیچکدوم هزینه نداره، ده کلاس بشه صد کلاس هم یک ریال هزینه بیشتر نداره. فقط خودتون دارید برای متد و کلاس سازی هزینه فرضی در نظر می گیرید، واقعی نیست. یک چیزی مثل ساختن کلاس رو در ذهن تون هزینه بر در نظر گرفته اید که میخواهید تعدادش کمتر بشه، وگرنه هر کلاس 0 ریال هزینه داره.البته من هنوز این قضیه را پیاده سازی نکردم (که استفاده از پروپرتی را برای ImageSource پیاده سازی کرده باشم یا نه) . فعلا میخوام روش استفاده را برم .
الان توی روش Converter برای Binding ، اگه بتونم شناسه ای را در متد Convert دریافت کنم ، روش Converter انگار خیلی به صرفه تر میشه .
آیا میشه توی متد Convert ، شناسه ای از اون شیِ Binding یا خود شیِ Binding را بدست آورد؟
پارامتر های متد IValueConverter.Convert رو ببینید، کاری با Binding ئه نداره، چیزی در مورد شیء Binding نمیدونه، اما یک پارامتر parameter داره که مقدارش رو Binding میده. یعنی اگر در Binding.ConverterParameter مقدار تعیین کننده ای قرار بگیره اون رو پارامتر parameter دریافت می کنه تا بتونه بر اساسش کار متفاوتی بکنه. پس اگر می خواهید Converter مورد تعیین کننده ای در مورد Binding بدونه باید در ConverterParameter اون Binding مشخص اش کنید.
شما باید هر روشی رو تجربه کنید، چه موفق باشه و چه نباشه. چون هر کاری بکنید ازش یک چیزی رو بهتر یاد می گیرید، هیچوقت ضرر نمی کنید.استاد اگه ناراحت نمیشین ، یه نقد کوچیک کنم . قبل تر ، یه کم صبرتون بیشتر از حالا بود .
مثلا چند باری بود که قبلا روش خودم را رفته بودم ، باز نهایتا برگشتم به حرف شما . هر چند ضرر کرده بودم اما اون باعث شد تجربه ی شخصی ام بیشتر بشه . که اونها کسب تجربه ای برام شد .
برای همین هم هیچوقت نخواستم جلوی تجربه کردن شما رو بگیرم، کلمه تجربه رو در انجمن برنامه نویسی بیش از چهل بار نوشتم چون خیلی مهم ئه، می توانید جستجو کنید و ببینید. اما چیزی که میگم ربطی به صبر من نداره، اگر بخواهید از کسی مشورت بگیرید باید اجازه بدهید که از کار تون انتقاد کنه، انتقاد از شما نیست که بخواهید دفاع کنید، انتقاد از کار شما است. کسی که ازش راهنمایی می خواهید که نمیخواد از شما امتیاز کم کنه یا تلاش تون رو زیر سوال ببره که بخواهید از کار تون دفاع کنید، خودش شخصا هم همچین تصمیمی نگرفته بوده که تمایلی برای شنیدن انتقاد نداشته باشید، خودتون درخواست راهنمایی کرده اید. من هیچوقت نمیگم فلانی کد ات رو بیار بررسی کنم و بهت امتیاز بدم. وقتی شما برای روش مناسب از من سوال می کنید باید آمادگی انتقاد از روش قبلی تون رو داشته باشید، اگر بخواهید از کاری که کردید دفاع کنید که دیگه نظر مخالف اش بی فایده است.
همیشه می توانید تصور کنید که کاری که می کنید ایرادی نداره، اما اگر بخواهید واکنش تون به مشورت کسی همچین پاسخی باشه دیگه کسی بهتون پیشنهادی نمی کنه.